LOI

Denise

Tandartsassistente

Ervaringen LOI

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Vaak snelle feedback en flexibel leeromgeving. Waarin ook snelle leerlingen prima in vooruit kunnen.

Beste Denise,
Beste Denise,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Superleuk om te lezen dat onze studiefaciliteiten naar tevredenheid worden afgenomen. Uiteraard zullen we onze best blijven doen zodat je met alle flexibiliteit en plezier kunt studeren,
Bij vragen mag je ons benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.

S.

Hbo rechten

Ervaringen LOI

Ik vind opleiding bij het LOI super fijn. De lesstof is prettig. En het contact met de leraren is ook prima. Sowieso wat mijn ervaringen betreft, beter dan de NHA of NTI

Beste Skye,
Bedankt voor je positieve review!
Het doet ons deugd om te kunnen vernemen dat je tevreden bent met je gekozen opleiding bij de LOI en de bijbehorende studiefaciliteiten.
Wij...
Beste Skye,
Bedankt voor je positieve review!
Wij wensen je heel veel studieplezier toe! Mocht je gedurende de opleiding vragen willen stellen aan ons, dan kun je ons benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.

D van Wingerden

Hbo

Ervaringen LOI

Het is moeilijk een cursus zo duidelijk te maken, dat het voor zich spreekt. De LOI heeft in de cursus fotografie dit niveau behaald en daar mag men trots op zijn naar mijn bescheiden mening.

Romée Tibosch

Portrettekenen

Ervaringen LOI

Tevreden. In het begin heb ik wel 2x moeten bellen over de beloofde materialen, maar dat werd goed opgelost.

Beste Romée,
Wat goed dat je ondanks een stroef begin alsnog met de studie hebt kunnen starten en hier tevreden over bent.
Indien je studievertraging hebt opgelopen door de levering van de...
Beste Romée,
Indien je studievertraging hebt opgelopen door de levering van de materialen verneem ik dit graag.
Je mag ons hier voor benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursisten nummer.
Wij kunnen de situatie dan eventueel voorleggen aan de studieleiding.
We streven er naar je op een korte termijn te voorzien van een antwoord en/of oplossing.
Linsey, LOI Webcare

Suzanne Van Noort - Vreeken

Zakelijke Correspondentie Nederlands

Ervaringen LOI

Ik ben super tevreden. Op mijn eigen tempo en tijd genoeg kennis krijgen om meteen te gebruiken in het bedrijfsleven!

Beste Suzanne,
Onwijs bedankt voor je positieve review!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze cursus en de opgedane kennis kunt toepassen in de praktijk.
Wij wensen je veel...
Beste Suzanne,
Onwijs bedankt voor je positieve review!
Wij wensen je veel studieplezier toe!
Linsey, LOI Webcare

Sense Westerveld

Houder administratiekantoor

Ervaringen LOI

De lesstof wordt duidelijk uitgelegd, en er vindt regelmatig weer een samenvatting plaats, waardoor het begrijpelijk blijft. En bij ieder onderdeel vind je bij de opgaven veel voorbeelden terug,... De lesstof wordt duidelijk uitgelegd, en er vindt regelmatig weer een samenvatting plaats, waardoor het begrijpelijk blijft. En bij ieder onderdeel vind je bij de opgaven veel voorbeelden terug, zodat je een duidelijk overzicht houdt.

Beste Sense,
Beste Sense,
Bedankt voor je positieve reactie!
Wij vinden het enorm fijn dat de opleiding positief in de smaak is gevallen. Wij streven ernaar om onze studenten alle flexibiliteit en plezier in het studeren te kunnen bieden. Uit je bericht kunnen we opmaken dat wij hierin aardig goed slagen.
Wanneer je tijdens het studeren gebruik van de gelegenheid zou willen maken om inhoudelijke vragen te stellen over je opleiding, dan kun je ons gerust benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.
Wij wensen je heel veel studieplezier toe!

job van Essen

HBO Toegepaste Psychologie (thuis studie)

Ervaringen LOI

Telefonisten staan je voor vragen vriendelijke te woord. Verder zijn de opdrachten meestal goed uitgelegd en krijg ik meestal bij vragen snel reactie van docenten.
Nadeel van de studie vind...
Nadeel van de studie vind ik dat het soms lang kan duren voordat je toetsuitslagen krijgt. Zo heb ik op 30 juli een toets gemaakt en heb hier geen uitslag van. Ik ben inmiddels ook bekend met het feit dat LOI 12 weken mag doen, om de uitslag van de toets te geven, maar voor het eventueel herkansen van een toets vind ik dit lang duren.
Ik heb wel gemerkt dat LOI altijd wel hun afspraken nakomen en dat het verder goed geregeld is.

Beste Job,
Bedankt voor je positieve feedback!
Beste Job,
Bedankt voor je positieve feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je over de meeste punten m.b.t. de studiefaciliteiten en docentenbegeleiding erg tevreden bent. Wij hanteren inderdaad een standaard nakijk termijn, zodat de examinatoren alle gemaakte examens zorgvuldig kunnen beoordelen.
Wij gaan graag voor je na wat momenteel de status is van jouw examenuitslag. Wanneer je ons in een e-mail bericht de volgende gegevens kunt aanleveren, kunnen we hiermee direct voor je aan de slag gaan.
Cursistennummer.
Modulenaam
Examencode
We zien je reactie graag tegemoet!

Soukaina Benchaha

Communication and multimedia design

Beste Soukaina,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wij willen je vriendelijk bedanken voor de genomen moeite om ons via dit kanaal positief te benaderen.
Heel veel studieplezier...
Beste Soukaina,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Heel veel studieplezier gewenst!

janet de bruijn

Gezondheid en ouderenpsychologie.

Ervaringen LOI

Ik vond de opleiding (ouderenpsychologie) zeer interessant en veel van geleerd. Al vond ik de opmerkingen bij het huiswerk er weinig, weinig uitleg erbij...

Beste Janet,
Bedankt voor je feedback
Wat fijn om te vernemen dat je veel kennis hebt kunnen opdoen tijdens je opleiding.
Wij streven ernaar om onze studenten voorzien van de juiste...
Beste Janet,
Bedankt voor je feedback
Wij streven ernaar om onze studenten voorzien van de juiste begeleiding tijdens het studeren. Helaas heb je anders ervaren. Dit signaal willen we graag intern gaan bespreken. Ter verbetering van de diensten willen wij je vriendelijk vragen om ons te voorzien van een aantal praktijkvoorbeelden.
Hiervoor kun je ons benaderen via webcare@loi.nl onder vermelding van het cursistennummer.
Wij zien je reactie graag tegemoet!

Annemiek van Calker

Onderwijsassistente

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de opleiding. Je wordt goed begeleid en de boeken zijn ook goed.

Beste Annemiek
Beste Annemiek
Bedankt voor je positieve reactie!
Superleuk om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding bij de LOI. Het is de bedoeling dat iedereen met plezier kan studeren bij de LOI. Wij streven ernaar om dit ten alle ten tijden voor onze studenten te kunnen garanderen! Indien je anders ervaart, dan vernemen we dat ook graag.
Wij wensen je heel veel studieplezier toe!