LOI

H Sikkema

MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden. Via de leerweg is het handig om te zien wat je moet doen en wat je al gedaan hebt. Steeds een stapje verder en leuk om de inzendopgaven weer terug te krijgen en de feedback te... Ik ben zeer tevreden. Via de leerweg is het handig om te zien wat je moet doen en wat je al gedaan hebt. Steeds een stapje verder en leuk om de inzendopgaven weer terug te krijgen en de feedback te lezen.

Liza de Groot

HBO Bachelor Vertaler Duits

Ervaringen LOI

Ik ben heel blij dat ik bij LOI studeer. De docenten beantwoorden vragen snel en geven een uitgebreide feedback op mijn huiswerk. Klantenservice is redelijk goed bereikbaar en ik word meestal goed... Ik ben heel blij dat ik bij LOI studeer. De docenten beantwoorden vragen snel en geven een uitgebreide feedback op mijn huiswerk. Klantenservice is redelijk goed bereikbaar en ik word meestal goed geholpen.

Jeanette Clarisse

VWO

Zeer tevreden!

margreet bootsma

IG in VVT

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de LOI daar het een opleiding is die én erkend is én die ik op mijn eigen tempo kan volgen. Ook de docenten zijn zeer zeer vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk! Ik ben... Ik ben zeer tevreden over de LOI daar het een opleiding is die én erkend is én die ik op mijn eigen tempo kan volgen. Ook de docenten zijn zeer zeer vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk! Ik ben ook absoluut van plan om hierna niveau 4 ook via de LOI te gaan volgen. De praktijklesdagen waren geweldig!! Via WhatsApp groepen heb ik contact met medestudenten dus je staat ook in die zin er niet alleen voor. De stagebegeleiding vanuit LOI was ook grandioos!!!

Daniella Drommel

Functioneel beheer professional BIMP

Ervaringen LOI

Erg tevreden, studeren in eigen vrije tijd en zelf je eigen materiaal indelen. Perfect!

Lizz maessen

Financiele administratie medewerker

Ervaringen LOI

Alles gaat soepel en makkelijk. Redelijk op tijd je antwoord of punt terug krijgen. Maar helaas wel veel filmpje of links die het in de opgaves niet doen.

Thomas Trouwen

BI

Ervaringen LOI

Ik ben tevreden over de LIO, voornamelijk omdat je de studie kan doen wanneer je tijd over hebt.

Rachel bos

Zorg en ondersteuning voor mensen met dementie.

De Hekdsenketel

Praktijk diploma boekhouden

Ervaringen LOI

Super slecht. Slecht advies, slechte communicatie en misleidend