LOI

Lenie Ruigrok

Voedingskunde

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de opelding voedingskunde.
Geen stress alles op mijn eigen tempo.

HC

Java - programmeren

Ervaringen LOI

Het cursusmateriaal is op zich prima, maar het is werkelijk onmogelijk om in contact te komen met de LOI zelf. Ik wilde mijn cursus verlengen, maar het duurt 2 weken voordat er geantwoord wordt op... Het cursusmateriaal is op zich prima, maar het is werkelijk onmogelijk om in contact te komen met de LOI zelf. Ik wilde mijn cursus verlengen, maar het duurt 2 weken voordat er geantwoord wordt op de mail - stellen ze je een vraag terug dan duurt het dus nog twee weken. De chatfunctie geeft - ironisch genoeg - een java nullpointer exception en telefonisch wordt er zelfs na 30 minuten in de wacht niet opgenomen. Ik ben een maand verder en ben nog geen steek verder.

Tonnie Carton

Voedingsadviseur/ gewichtsconsulente

Ervaringen LOI

de cursus is erg interessant.

Maria Jose Porras van Haaren

VPS

Zeer tevreden

Natasja van Tienhoven

Probleem werd gelijk aangepakt!

Ervaringen LOI

De klantenservice is vriendelijk en gelijk oplossing gericht als er wat is. Mijn vraag lag niet bij Loi zelf maar bij de docent. Ik vind het fijn dat Loi gelijk hier op reageert en mee denkt voor... De klantenservice is vriendelijk en gelijk oplossing gericht als er wat is. Mijn vraag lag niet bij Loi zelf maar bij de docent. Ik vind het fijn dat Loi gelijk hier op reageert en mee denkt voor een oplossing. Verder is de opleiding die ik doe fijn en heel leerzaam. Zelfs zonder de klassikale uitleg kan ik de opdrachten en examen maken. Ik kan het hierdoor het goed combineren met werk en privé.

Vera

Kwaliteitsmanagement.

Ervaringen LOI

Momenteel erg teleurgesteld over de service van LOI. De klantenservice ligt helemaal op z'n gat. Telefoongesprekken gaan minimaal een half uur in beslag nemen. Zo heb ik dus al 1,5 uur besteed aan... Momenteel erg teleurgesteld over de service van LOI. De klantenservice ligt helemaal op z'n gat. Telefoongesprekken gaan minimaal een half uur in beslag nemen. Zo heb ik dus al 1,5 uur besteed aan het verkrijgen van mijn diploma. Die heb ik nu na 5 weken nog steeds niet. En ik heb ook nog geen zeker antwoord.
Vragen over de lesstof via portal worden wel snel beantwoord.

Lotte van Kester

Spaans voor beginners

Ervaringen LOI

Ik ben tevreden over de cursus die ik volg bij LOI. Goed lesmateriaal.

H. Hakkoer

Mediator

Ervaringen LOI

Goede leerstof, overzichtelijk en adequate ondersteuning via de website. Dag in Utrecht, begeleid door mediator, was waardevolle aanvulling.

Ingrid de Bruijn - van der Loo

Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg

Ervaringen LOI

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de LOI. Zeer handig is ook dat je bij problemen kunt chatten met een medewerker. Mijn problemen waren daarna zeer snel opgelost.

Sandra

Hbo-v

Ervaringen LOI

Ik ben erg tevreden over de hbo opleiding van LOI. Erge enthousiaste en ervaren leraren met veel know how. Een keer per drie weken naar school is echt een aanvulling en verreiking op de lesstof.