LOI

JBA Volleberg

Engels voor beginners.

Ervaringen LOI

goed, alleen de ICT kan beter.

Susanna

Hovenier

Ervaringen LOI

Voor zover ik dat kan beoordelen, net in de cursus erg interessant en kundig

Yasmin Akram

Onderwijsassitente

m.j.m.p Daniels

Mbo medewerker financiële administratie

zeer tevreden

W. Voorzanger

Opleiding Vertaler Engels

Ervaringen LOI

Hele leuke studie. Een van de weinige opleiders die een bachelor aanbiedt voor studenten die zich interesseren in het vertaalvak. LOI is geschikt voor mensen die werken door afstandsonderwijs... Hele leuke studie. Een van de weinige opleiders die een bachelor aanbiedt voor studenten die zich interesseren in het vertaalvak. LOI is geschikt voor mensen die werken door afstandsonderwijs aanbieden. De lessen worden goed aangeboden en de begeleiding is ook naar tevredenheid.

Jacqueline Schot

Lerarenopleiding Nederlands

Ervaringen LOI

Ben tevreden over de begeleiding, maar niet over de klantenservice en dan met name over de snelheid van afhandelen en de telefonische bereikbaarheid, die kan beter. Er wordt wel geluisterd naar op-... Ben tevreden over de begeleiding, maar niet over de klantenservice en dan met name over de snelheid van afhandelen en de telefonische bereikbaarheid, die kan beter. Er wordt wel geluisterd naar op- en aanmerkingen van studenten en soms wordt daar ook wat mee gedaan, dat is positief. Begeleiding van coaches en docenten is goed.

Vera Werter

-financieel assistent;
- Praktijkdiploma boekhouding
- Praktijkdiploma loonadm.
-WFT basis

Ervaringen LOI

Het gegeven dat ik voor elke opleiding (tot nu toe) bewust heb gekozen voor de LOI zegt genoeg lijkt mij.

M. v S

Social work, gegeneraliseerde sph

Ervaringen LOI

De opleiding biedt veel inspiratie voor de mogelijkheden binnen het vakgebied waardoor je ook al snel aan de slag wilt in de 'echte wereld'. De coaches zijn aardig en geven goed en snel... De opleiding biedt veel inspiratie voor de mogelijkheden binnen het vakgebied waardoor je ook al snel aan de slag wilt in de 'echte wereld'. De coaches zijn aardig en geven goed en snel antwoord.
Leerboeken staan wel vol 'ik wil interessant zijn'woorden. Gewoon Nederlands kan ook goed genoeg zijn.

C. van Alphen

LOI cursus Frans

Ervaringen LOI

Vorig jaar gestart met de combinatie cursus Frans voor beginners en gevorderden. De cursus is volledig op eigen tempo te volgen. Sneller kan, langzamer ook. Gespreid betalen wordt ook gewaardeerd.... Vorig jaar gestart met de combinatie cursus Frans voor beginners en gevorderden. De cursus is volledig op eigen tempo te volgen. Sneller kan, langzamer ook. Gespreid betalen wordt ook gewaardeerd. Je krijgt snel reactie van de docenten op het huiswerk en vragen.
Heel fijn!

Doritha Visscher

Onderwijsassistent MBO

Ervaringen LOI

Ik ben erg tevreden over het volgen van een opleiding via de LOI. Ik kan mijn eigen tijd indelen naast de werkzaamheden die ik al doe gedurende de week. Verder krijg ik snel reactie op vragen die ik... Ik ben erg tevreden over het volgen van een opleiding via de LOI. Ik kan mijn eigen tijd indelen naast de werkzaamheden die ik al doe gedurende de week. Verder krijg ik snel reactie op vragen die ik stel aan leraren en krijg ik snel een beoordeling van het ingestuurde werk. Zo weet ik gelijk waar ik aan toe ben. Ik kan iedereen, mits je goede zelfdiscipline hebt, dan ook zeker het leren via de LOI aanbevelen.