Social Work
Ervaringen LOI
Ben nog maar net begonnen, ik doe dit thuis, maar als ik hulp nodig heb, zijn ze erg behulpzaam. Informatie over opleiding staat duidelijk en uitgebreid beschreven.
Goed materiaal.
Ik ben over LOI in het algemeen zeer tevreden. 16 jaar geleden deed ik een andere taalcursus bij LOI, maar er is veel positieve verbetering gekomen. Mijn complimenten!
Prima leerprogramma en zeer goede klassikale ondersteuning.
Mijn ervaring met de Loi is tot op dit moment prima. Fijn dat je werk snel nagekeken word en je je eigen tempo kan bepalen .
Erg tevreden: mooi materiaal als leerstof en naslagwerk voor erna. Ruim aantal PE-punten tegen een prima prijs en tijdsduurverhouding. Flexibiliteit erg fijn.
Ik ben zeer tevreden over het LOI. De lesstof wordt goed up-to-date gehouden en je kunt terecht voor vragen bij de docent. Ik doe de thuisstudie-variant, aangezien de klassikale variant voor mij...
Ik ben nog maar net begonnen, maar tot nu toe ben ik wel tevreden. Iets meer persoonlijk contact zou wel gewenst zijn. Iemand die zich voorstelt als jouw vaste begeleider.
Heel tevreden. Bij vragen wordt je snel geholpen. Je krijgt precies wat er aangeboden wordt.
Ik ben heel tevreden over LOI