LOI

Terlouw

Taalkunde

Beste Elleke,
Bedankt voor je positieve beoordeling
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent! Uiteraard blijven we ons best doen om onze diensten te blijven verbeteren.
We willen je...
Beste Elleke,
Bedankt voor je positieve beoordeling

Elly (C.N.) Hilgeman

WO (drs.) na gymnasium b.

Ervaringen LOI

Kreeg al het materiaal keurig aangeleverd. Probleem heb/had ik bij de studie Iraans met de superkleine Iraanse letters. De teskt had royaler uitgevoerd mogen zijn. Daarnaast zou het mij helpen als... Kreeg al het materiaal keurig aangeleverd. Probleem heb/had ik bij de studie Iraans met de superkleine Iraanse letters. De teskt had royaler uitgevoerd mogen zijn. Daarnaast zou het mij helpen als ik van tijd tot tijd in een groepje kennis zou kunnen delen c.q. ervaringen zou kunnen uitwisselen. Tot slot: enkele malen heb ik om een Iraans-Nederlands of Iraans-Engels woordenboek gevraagd. Uiteindelijk ontving ik een Nederlands-Engels en vv woordenboek (!) Een dergelijk woordenboek had ik in bezit sinds mijn gymnasiumopleiding. Enfin... Toen heb ik het maar zo gelaten.

Beste Elly,
Bedankt voor je reactie
Beste Elly,
Bedankt voor je reactie
Wat fijn om te vernemen dat het lesmateriaal keurig op tijd is afgeleverd. Het is helaas niet mogelijk om je ervaringen te kunnen delen of van gedachte te kunnen wisselen over bepaalde onderwerpen, daar je een cursus op afstand volgt.
Het is eventueel mogelijk om via je online leeromgeving te bekijken of er recentelijk studenten reageren via onze forum platform. Dit is echter geen garantie die ik je kan bieden.
Indien gewenst, kunnen we voorleggen aan de studieleiding of het aanleveren van de gewenste woordenboek (Iraans-Nederlands of Iraans-Engels) ter beschikking en/of leverbaar is. Graag bekijken we de mogelijkheden hierin voor je.
Het cursistennummer met daarin nog even de vraagstelling in benoemd, kun je toesturen naar webcare@loi.nl

Mariska

Vakbekwaamheid besluit houders van dieren

Ervaringen LOI

Niet tevreden. Teveel stof. Te moeilijk, vooral omdat je niet een vooropleiding nodig hebt bij deze cursus. Ik als Paraveterinair vindt het al pittig laat staan iemand zonder enige vooropleiding... Niet tevreden. Teveel stof. Te moeilijk, vooral omdat je niet een vooropleiding nodig hebt bij deze cursus. Ik als Paraveterinair vindt het al pittig laat staan iemand zonder enige vooropleiding !!
Ook zeer ontevreden over de examencommissie. Bij de open vragen op het laatste examen moet je dus min. Een 6 halen. Wanneer je niet de letterlijke antwoorden uit het boek typt op het examen krijg je aftrek van punten. Belachelijk! Doe iets aan jullie manier van denken. En aan de hoeveelheid stof. Je leert verdorie niet voor dierenarts maar voor regels van houders van dieren!

Saskia

Combinatiecursus basis schrijven en auto/biografie

Ervaringen LOI

Zeer uitgebreide en goed opgezette cursus, vriendelijke docent. Een fijne cursus om te doen.

Beste Saskia,
Bedankt voor je zeer positieve waardering!
Beste Saskia,
Bedankt voor je zeer positieve waardering!
We vinden het superfijn dat je enorm tevreden bent met de cursus. We proberen onze studenten alle flexibiliteit te kunnen bieden in het studeren. Daarvoor is een overzichtelijke online leeromgeving voor benodigd. Het doet ons erg goed om te kunnen waarnemen dat we hierin onze doelen behalen!
We willen je enorm bedanken voor alle positieve signalen. Wanneer je nog vragen hebt, aarzel dan niet om deze te stellen aan ons!

Carla Berntzen

Excel basis vaardigheden

Beste Carla,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
We vinden het superleuk om te kunnen vernemen dat je tevreden bent over je opleiding.
Wanneer je nog vragen zou willen stellen over...
Beste Carla,
Bedankt voor je positieve beoordeling!
Wanneer je nog vragen zou willen stellen over de opleiding, mag je ons een bericht sturen met daarin het cursistenummer. We helpen je graag verder.

W. Roose

Opleiding sociale hygiëne.

Ervaringen LOI

Ben er wel tervrede over.

Beste mevrouw Rose,
Beste mevrouw Rose,
Bedankt voor je positieve reactie!
We vinden het fijn om te vernemen dat de opleiding positief bevalt. Mochten er nog inhoudelijke vragen zijn over de opleiding, aarzel dan niet om ons een bericht te versturen!
Je kunt ons benaderen via webcare@loi.nl

Sonja Noorlander

Kort MBO sociaal maatschappelijk dienstverlener

Ervaringen LOI

Tot nu toe te vrede. Ondanks de lange wachttijden van de klantenservice, is de service goed

Beste Sonja,
Beste Sonja,
Bedankt voor je positieve reactie!
Wat fijn om te vernemen dat je een tevreden student bent. We bevinden ons momenteel in een zeer drukke werkperiode. Hierdoor nemen de wachttijden aan de telefoon helaas toe. Ons excuses voor het ongemak
Wanneer je nog vragen wilt stellen over je opleiding, kun je ons een bericht sturen met daarin de vraag en het cursistennummer. Dit kun je toesturen naar webcare@loi.nl

Marie van Oort-Taris

Schrijven van biografie

Ervaringen LOI

Ben zeer tevreden ook doordat ik zelf kan bepalen wanneer ik zin en tijd heb om een les te lezen en uit te werken! Past helemaal bij mij!

Beste Marie,
Bedankt voor je fijne reactie.
Beste Marie,
Bedankt voor je fijne reactie.
Wat plezierig om te vernemen dat de opleiding positief in de smaak is gevallen. We streven ernaar om onze studenten alle flexibiliteit in het studeren te kunnen bieden.

Mark Voermans

Wordpress

Ervaringen LOI

Het was fijn dat ik altijd supersnelle reacties kreeg van de docent. Dit hielp mij snel weer op weg naar een succesvol resultaat.

Beste Mark,
Bedankt voor je positieve reactie.
Beste Mark,
Bedankt voor je positieve reactie.
Wat fijn om te vernemen dat de opleiding goed bevalt. We proberen onze studenten alle flexibiliteit te bieden in het studeren. Het doet ons goed om te kunnen waarnemen dat alle studiefaciliteiten naar behoren functioneren.
Wanneer je nog inhoudelijke vragen wilt stellen, kun je ons een bericht toesturen met daarin het cursistennummer.

Yoko Ozone

HBO Arbeidsrecht