LOI

Marianne

SPH

Ervaringen LOI

Totaal niet tevreden! Na een jaar van veel gesprekken bij LOI, met medewerkers van LOI (telefonisch, via de mail en bij het bedrijf in Leiden zelf) open avonden bezocht, schijnen ze daar de waarheid... Totaal niet tevreden! Na een jaar van veel gesprekken bij LOI, met medewerkers van LOI (telefonisch, via de mail en bij het bedrijf in Leiden zelf) open avonden bezocht, schijnen ze daar de waarheid mooi te kunnen verdraaien. Onder andere over de kosten van de gehele opleiding als over de hoeveelheid tijd je er per week in moet steken.
Telefonisch word je sowieso niet geholpen dus nu eindelijk via de mail met iemand contact maar ben ondertussen ook alweer 3! weken aan het wachten op een antwoord. Voelt me op zn zachts gezegd genaaid door de LOI!

(Op deze review krijg ik waarschijnlijk het standaard antwoord dat het op het moment druk is met beginnende klassikale opleidingen waardoor het antwoorden van de mail zo lang duurt)

Beste Marianne,
Bedankt voor je bericht!
Beste Marianne,
Bedankt voor je bericht!
Wat jammer om te lezen dat je het op deze manier ervaart. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je verkeerd wordt voorgelicht. Je laatste e-mailbericht betreffende het lesgeld heb ik in behandeling. Wij zijn op dit moment aan het uitzoeken waar het eventuele verschil in het lesgeld vandaan komt. Je wordt hier per e-mail over geïnformeerd.
Ik ga ervan uit je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Soukijna Benchaha

Communication and Multimedia Design

Ervaringen LOI

Het is erg flexible, je kan op je eigen tempo werken en je eigen werkschema maken. Het is dan ook zeer makkelijk te combineren met een bijbaan. Minder stressvol!

Beste Soukijna,
Hartelijk dank voor je positieve review!
Beste Soukijna,
Hartelijk dank voor je positieve review!
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de opleiding! Goed om te lezen dat onze manier van studeren goed in de smaak valt en te combineren is met je werk.
Ik wens je nog veel studieplezier toe!

A.R. Kuiken

Medisch secretaresse

Ervaringen LOI

Het is allemaal duidelijk uitgelegd en bij eventuele vragen wordt je snel en goed geholpen. Voor een thuisstudie is wel discipline nodig. Lesmateriaal is duidelijk.

Beste A.R. Kuiken,
Bedankt voor je positieve review!
Beste A.R. Kuiken,
Bedankt voor je positieve review!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de opleiding. Het vergt inderdaad wel zelfdiscipline. Mocht je hier hulp of tips voor willen kan je altijd contact opnemen met de docent via de optie ‘Vragen over de leerstof’ in de Campus of met onze klantenservice.
Nog veel succes en studieplezier gewenst!

sandra Weijmans

Hondentrainer

Ervaringen LOI

Een paar keer gebeld voor vragen en zeer vriendelijk behandeld moet nog twee keer naar cursus dagen maar verwacht dat die ook fijn verlopen.

Beste Sandra,
Beste Sandra,
Bedankt voor de positieve review!
Het doet ons goed om te vernemen dat onze service naar wens is. Wij proberen iedereen zo volledig en goed mogelijk te woord te staan. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons ook benaderen via de chatfunctie op jouw LOI Campus.
Ik wens je veel succes en plezier tijdens de komende praktijkdagen! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Michel Post

Drs

Ervaringen LOI

Zeer tevreden. De flexibiliteit en het in eigen tempo studeren is ideaal

Beste Michel,
Ik wil je bedanken voor deze zeer positieve review!
Beste Michel,
Ik wil je bedanken voor deze zeer positieve review!
Het is fijn om te vernemen dat alles naar wens is. Wij doen er alles aan om dit gevoel te behouden. Mochten wij je ergens mee van dienst kunnen zijn, dan vernemen wij dit graag.
Ik wens je nog veel studieplezier!

Klager

HBO Officemanagement

Ervaringen LOI

Voel me behoorlijk beet genomen. Krijg op geen enkel mogelijke manier contact. Ik weet niet waar en wanneer de examens zijn. Wordt niet terug gebeld. En dat voor een studie van 6000 euro. Ik lig er... Voel me behoorlijk beet genomen. Krijg op geen enkel mogelijke manier contact. Ik weet niet waar en wanneer de examens zijn. Wordt niet terug gebeld. En dat voor een studie van 6000 euro. Ik lig er al nachten wakker van en niemand bij de LOI die zich verantwoordelijk voelt.

Beste Anita,
Bedankt voor de genomen tijd en moeite om jouw bevindingen kenbaar te maken!
Beste Anita,
Bedankt voor de genomen tijd en moeite om jouw bevindingen kenbaar te maken!
Er is reeds telefonisch contact geweest om jouw review te bespreken. Tijdens dit gesprek heeft mijn collega je te woord gestaan, waarna je vertelde dat jouw mening is bijgeschaafd in positieve zin. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je immers graag te woord!
Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hiernaast wens ik je nog veel succes met de voortzetting van jouw studie!

Jos van de laar

Electrotechniek

Ervaringen LOI

Het is fijn dat ik zelf standing aan de slag kan maar soms een beetje te vrij in het laten leren disiplenie is zeer belangrijk

Beste Jos,
Beste Jos,
Bedankt voor de positieve review!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze manier van studeren! Het vergt inderdaad wel zelfdiscipline. Mocht je hier hulp bij nodig hebben kan je altijd de docent vragen stellen via de Campus. Daarnaast kan de klantenservice je ook van tips voorzien.
Ik wens je nog veel succes en studieplezier toe!

Es

Live coaching

Ervaringen LOI

Theorie is heel interessant en leerkrachten hebben veel kennis en kunde. Geweldige studie die niet alleen veel handvaten biedt om mensen te coachen , maar ook voor zelfontplooing!

Beste Esmee,
Beste Esmee,
Bedankt voor de positieve review!
Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de inhoud van de opleiding en de begeleiding van onze docenten. Mochten wij je ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ik ga ervan uit je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Ik wens je nog veel studieplezier.

Aniek Burggraaf

Hbo verpleegkunde

Ervaringen LOI

Ik heb het idee dat dit een volwaardige hbo opleiding is en dat ik later het beroep als verpleegkundige uitstekend kan beoefenen.

Beste Aniek,
Beste Aniek,
Bedankt voor de positieve review!
Het doet ons goed om te vernemen dat je zo tevreden bent over de opleiding. Wij doen ons uiterste best om de inhoud zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de praktijk. Fijn om te lezen dat dat ons lukt. Hartelijk dank voor de mooie complimenten!
Ik wens je nog veel succes en studieplezier toe!
Sharon, LOI Webcare

Xavier Melvin Ranjeev Baldew

Kort HBO programma: Construeren in Staal, beton en hout

Ervaringen LOI

Mijn ervaring met LOI tot nu toe is matig, ik ben een beetje ontevreden over de klanten service zelf. Ik word constant verwezen bij een klacht en wanneer ik dan uiteindelijk even geholpen wordt moet... Mijn ervaring met LOI tot nu toe is matig, ik ben een beetje ontevreden over de klanten service zelf. Ik word constant verwezen bij een klacht en wanneer ik dan uiteindelijk even geholpen wordt moet ik toch weer verwezen worden. Ten eerste werd bij de inschrijving niet alle informatie duidelijk gespeeld naar mij toe omtrent het maken van examen in het buitenland. Momenteel zit ik te vechten om een afspraak te maken waarbij ik nogsteeds niet geholpen ben. Wat betreft de kwaliteit van het inhoudelijke zelf, vind ik helemaal goed tot heel goed zelf. Daarover heb ik niets te klagen.

Beste Xavier,
Bedankt voor je review!
Beste Xavier,
Bedankt voor je review!
Na een administratieve controle is gebleken dat er reeds contact is geweest om onduidelijkheden te bespreken. Naar onzes inziens zijn deze onduidelijkheden naar tevredenheid opgehelderd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze via de mail te stellen!
Hiernaast is het erg fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het lesmateriaal!
Ik ga ervan uit je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Hiernaast wens ik je veel succes met de voortzetting van jouw studie.