LOI

Karin Geerlings

Frans voor beginners en gevorderden

Ervaringen LOI

Uitstekend! Inmiddels een maand of twee bezig en de lesstof is duidelijk en de ingezonden opdrachten worden erg snel teruggestuurd met nuttige tips en aanbevelingen hoe het verder aan te pakken of... Uitstekend! Inmiddels een maand of twee bezig en de lesstof is duidelijk en de ingezonden opdrachten worden erg snel teruggestuurd met nuttige tips en aanbevelingen hoe het verder aan te pakken of wat nog wat meer te oefenen.
Kan ook volledig op eigen tempo, dus soms wat meer, soms wat minder doen is geen probleem.

Chère madame Geerlings,
Merci voor de zeer mooie review!
Chère madame Geerlings,
Merci voor de zeer mooie review!
Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de cursus! Daar onze docenten professionals uit het werkveld betreffen en zij persoonlijke begeleiding bieden, kunnen zij je van de juiste feedback en tips voorzien. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens jouw studietraject.
Ik wens je nog heel veel plezier met de cursus. Mochten de docenten je een keer niet kunnen helpen, dan staat onze klantenservice voor je klaar!
Cordialement,

Loenen

HBO Bachelor Management in de zorg

Ervaringen LOI

Thuisstudie - prettige manier van leren.

Beste Peter,
Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite om jouw bevindingen kenbaar te maken!
Beste Peter,
Met onze thuisstudies maken wij het mogelijk om te studeren wanneer het jou uitkomt. Het is leuk om te lezen dat je deze leerstijl als prettig ervaart.
Ik wens je veel succes met de voortzetting van jouw studie. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Louiza

Top

Goede ervaring

Beste Louiza,
Ik wil je bedanken voor deze zeer positieve review!
Beste Louiza,
Ik wil je bedanken voor deze zeer positieve review!
Het is fijn om te vernemen dat alles naar wens is. Wij doen er alles aan om dit gevoel te behouden. Mocht ik je ergens mee van dienst kunnen zijn, dan verneem ik dit graag.
Ik wens je nog veel studieplezier!

monique Stevens

Instroomcursus aardrijkskunde, geschiedenis, natuur

Ervaringen LOI

zeer tevreden, klant vriendelijk en behulpzaam

Beste Monique,
Ik wil je bedanken voor deze positieve review!
Beste Monique,
Ik wil je bedanken voor deze positieve review!
Het is fijn om te vernemen dat onze service naar wens is. Wij doen er natuurlijk alles aan om dit beeld vast te houden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord.
Ik wens je nog heel veel studieplezier!

Kirsten

LOI is in 1 woord waardeloos.

Totaal niet

Beste Kirsten,
Beste Kirsten,
Bedankt voor je bericht!
Het is jammer om te lezen dat je er op deze manier over denkt. Mocht je willen toelichten waarom je er op deze manier over denkt, dan zouden wij dit erg op prijs stellen. Jouw feedback mag je natuurlijk ook mailen naar webcare@loi.nl. Wellicht kan ik je ergens mee van dienst zijn, waardoor ik jouw beeld over ons een positieve draai kan geven.

Ik zie een toelichting graag tegemoet. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen!

Jan Heijmans

Vrij tekenen

Ervaringen LOI

Bij de cursus wordt een " uitgebreid materialenpakket". Het blijkt dat je dat pas krijgt als je 70 euro lesgeld betaald hebt. Waarom wordt dat niet in de introductiebrief vermeld? Ik heb het nu... Bij de cursus wordt een " uitgebreid materialenpakket". Het blijkt dat je dat pas krijgt als je 70 euro lesgeld betaald hebt. Waarom wordt dat niet in de introductiebrief vermeld? Ik heb het nu ontvangen. Erg slordig verpakt. Kan niet controleren of het compleet is, paklijst ontbreekt. Per email om opheldering gevraagd. Na 10 dagen nog geen antwoord. Slechte service. Over de inhoud van de cursus heb ik nog geen oordeel.

Beste Jan,
Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite om deze review te schrijven!
Beste Jan,
Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite om deze review te schrijven!
Het klopt dat wij een drempelbedrag van €75,00 hanteren voor het verzenden van het lesmateriaal. Ik kan me voorstellen dat het vervelend is wanneer deze informatie niet bekend is. Dit signaal is, naar aanleiding van een eerdere e-mail, doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Mijn excuses voor de verwarring.
Hiernaast kan ik je vertellen dat je zojuist een antwoord op jouw mail hebt ontvangen. Ik wil je vriendelijk verzoeken om de inhoud van het materialenpakket te controleren aan de hand van de paklijst in de e-mail. Wanneer er materialen ontbreken, wil ik je verzoeken om dit kenbaar te maken middels een reactie op de e-mail. Wij zullen er z.s.m. voor zorgen dat je de materialen alsnog ontvangt.
Ik wens je nog veel studieplezier. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

JJC Verhoeven

ITIL Foundation

Ervaringen LOI

In het begin wat gedoe met de betaling, maar verder wel okay. De lesstof is niet te lastig, echter mis ik opdrachten. De kennistest lijkt bij deze opleiding niet goed te werken wat wel jammer is. Ik... In het begin wat gedoe met de betaling, maar verder wel okay. De lesstof is niet te lastig, echter mis ik opdrachten. De kennistest lijkt bij deze opleiding niet goed te werken wat wel jammer is. Ik moet dus zelf vragen verzinnen, op zich niet erg, maar van zo'n grote opleider verwacht je toch... beter. Ondanks dat, goede uitleg v/d -thuiswerk omgeving.

Beste JJC,
Ik wil je bedanken voor het delen van jouw LOI-ervaring!
Beste JJC,
Ik wil je bedanken voor het delen van jouw LOI-ervaring!
Het klopt dat er in het begin wat problemen waren met de betaalmethode. Dit is reeds opgelost. Mijn excuses voor het ongemak!
Na een controle is gebleken dat de kennistrainer op jouw LOI Campus naar behoren werkt. Zou je mij middels een mail aan webcare@loi.nl kunnen vertellen wat er aan de kennistrainer scheelt? Wellicht kan ik je hiermee van dienst kan zijn.
Hiernaast is het fijn om te lezen dat de rest van de cursus naar wens is! Mochten er onduidelijkheden zijn, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ik wens je veel succes met de voortzetting van de cursus!

Mieke Bezem

Databases en SQL Foundation

Ervaringen LOI

De foundationmodule wordt aangeboden als een module waar je zonder voorkennis aan kunt beginnen. Mijn ervaring is dat de manier waarop de lesstof wordt beschreven niet altijd aansluit bij iemand... De foundationmodule wordt aangeboden als een module waar je zonder voorkennis aan kunt beginnen. Mijn ervaring is dat de manier waarop de lesstof wordt beschreven niet altijd aansluit bij iemand zonder voorkennis. Dit maakt het begrip van sommige onderdelen van de course erg lastig.
Om het geheel te begrijpen heb ik enorm veel onderzoek in andere bronnen moeten doen, dat vond ik jammer.
Het digitale leerplein dat wordt aangeboden is handig. Er werden online lezingen aangeboden, waarop je je kon inschrijven en waar direct vragen gesteld konden worden aan de docent die de lezing hield, erg prettig. Al met al veel van de foundation module opgestoken, maar voornamelijk door de lezing en eigen onderzoek n.a.v. de lesstof.

Beste Mieke,
Bedankt voor je review!
Wat fijn om te lezen dat de online leeromgeving en colleges een positieve uitwerking hebben op jouw studie-ervaring!
Daarnaast worden onze...
Beste Mieke,
Bedankt voor je review!
Daarnaast worden onze foundation-cursussen aangeboden als cursussen voor starters in de IT en mensen die hogerop willen komen in de IT. Om deze reden is het handig om enige voorkennis in het IT-vakgebied te hebben. Het is jammer om te lezen dat je hierdoor enige hinder hebt ervaren tijdens jouw studietraject. We streven ernaar om studeren voor iedereen mogelijk te maken. We hechten om deze reden veel waarde aan jouw signaal! Ik zal jouw signaal doorsturen naar ons productieteam, zodat zij hiermee aan de slag kunnen gaan.
Ontbrak er specifieke informatie in het lesmateriaal, waardoor jij ernstige hinder hebt ondervonden? Zo ja, dan kan je via een mail aan webcare@loi.nl aangeven om welke essentiële informatie het gaat. Wij gaan hier vervolgens mee aan de slag!
Ik wens je nog veel studieplezier! Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Linda Zandbergen-Meinardi

Het is zeer de moeite waard een opleiding of cursus bij de LOI te volgen.

Ervaringen LOI

Zeer tevreden. De cursus is zeer goed te volgen. De docent is betrokken en denkt goed mee en geeft goede feedback.

Beste Linda,
Bedankt voor je bericht!
Wat fijn om te lezen dat de cursus en de docent naar wens zijn!
Beste Linda,
Bedankt voor je bericht!
Wat fijn om te lezen dat de cursus en de docent naar wens zijn!
Ik wens je nog heel veel schrijfplezier! Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Sigrid

AD Media Design klassikaal

Ervaringen LOI

Al afgehaakt voordat de opleiding is begonnen.
Al afgehaakt voordat de opleiding is begonnen.
Start opleiding zou in September zijn, met eerste bijeenkomst in oktober. 11 september maar eens gebeld, want nog niets gehoord. Aan de telefoon bleek dat de opleiding niet door gaat. Niet genoeg aanmeldingen, dat kan natuurlijk. Maar als je dat dan weet, geef dat dan door aan de mensen die zich hebben ingeschreven!
Alternatieven zijn er niet, behalve thuisstudie. Maar als je al, voordat een opleiding start niet met je klanten communiceert, hoe is dat dan tijdens de opleiding. Helaas zijn de vooroordelen van de LOI bevestigd. Ik heb mijn inschrijving geannuleerd en ga naar een andere aanbieder.

Beste Sigrid,
Bedankt voor je review!
Het is jammer om te lezen dat je het op deze manier ervaart. Naar aanleiding van jouw bericht zou ik graag het een en ander toelichten.
Wij hanteren...
Beste Sigrid,
Bedankt voor je review!
Wij hanteren twee startmomenten per jaar (september/oktober en maart/april). Wij streven ernaar om zoveel mogelijk klassikale klassen te starten, zodat studenten lessen kunnen volgen op de door hun gekozen locatie en dag(deel). Het kan gebeuren dat wij inschrijvingen ontvangen voor een bepaalde studie, maar verspreidt zijn over heel Nederland. Wanneer wij voor een specifieke locatie niet genoeg aanmeldingen ontvangen, is het didactisch niet verwantwoord om een klas van start te laten gaan.
Wij doen er alles aan om een klas met voldoende studenten van start te laten gaan. Mochten wij net niet voldoende aanmeldingen ontvangen voor eind augustus / begin september, dan is het mogelijk dat wij een eventuele laatste aanmelding afwachten of contact opnemen met studenten die ingeschreven zijn op een andere leslocatie.
Mochten geen van de leslocaties beschikken over voldoende inschrijvingen, dan zullen de ingeschreven studenten eind augustus / begin september gecontacteerd worden. Tijdens dit contact zal geïnventariseerd worden of er mogelijk alternatieven zijn. Naar aanleiding van dit contact zal er een voorstel worden gedaan om de klas van start te laten gaan op een centrale plek. Wanneer wij inschrijvingen hebben ontvangen voor Zwolle, Amsterdam en Den Haag, dan zullen wij het voorstel doen om een klas in Utrecht te starten.
Wanneer blijkt dat het opstarten van een klassikale klas niet mogelijk is, zullen studenten hier begin september over geïnformeerd worden.
Begin september is ons bel-team druk bezig met het nabellen van alle ingeschreven studenten. Wanneer je in deze periode contact met ons opneemt, bestaat er een kans dat wij je eerder van de informatie kunnen voorzien dan ons bel-team.
Ik begrijp dat het vervelend is dat er geen klassikale klas voor de door jou gekozen opleiding van start gaat. Mijn excuses voor het ongemak! Ik wens je namens de LOI veel succes in jouw verdere loopbaanontwikkeling.
Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.