LOI

Hennie de Ruiter

Gewichtsconsulent, specialisatie kinderen met over en ondergewicht. Exel ben ik nu mee begonnen. 9

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de goede service van alles. Leren gaat bij de L.O.I. met heel veel plezier. De discipline om te leren ligt bij je zelf. 8

Goedemiddag Hennie,
Goedemiddag Hennie,
Bedankt voor de positieve review!
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het totaal pakket; opleiding en service. Vooral dat je plezier hebt in het leren is erg leuk om te horen. Dit is een zeer mooi compliment!
Ik wens je nog veel studieplezier en succes toe met het vervolgen van de opleiding.
Ik ga ervan uit je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Ad Mens

Makelaar-taxateur

Ervaringen LOI

Voor zover ik nu kan beoordelen sluit de leerstof goed aan op de examens.
Voor zover ik nu kan beoordelen sluit de leerstof goed aan op de examens.
Het geheel leert makkelijk en wordt op een duidelijke manier uitgelegd. De app met parate kennis Vragen is zeer handig.

Goedemiddag Ad,
Goedemiddag Ad,
Hartelijk dank voor de positieve review!
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over de opleiding. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de inhoud van het lesmateriaal en de manier van studeren. Tevens dat de opdrachten je goed helpen met het voorbereiden op deze examens.
Nog veel studieplezier toegewenst!

Roland Theune

HBO webdesign

Ervaringen LOI

Goede kwaliteit opleiding. Prettig les materiaal. Deskundige docenten.

Goedemiddag Roland,
Hartelijk dank voor de positieve review! Zijn wij erg blij mee.
Goedemiddag Roland,
Hartelijk dank voor de positieve review! Zijn wij erg blij mee.
Het is goed om te lezen dat de opleiding in de smaak valt. Fijn dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit als het ontvangen lesmateriaal en de begeleiding van de docenten.
Ik wens je nog veel succes en plezier toe met het vervolgen van de opleiding!

Naomi Parmentier

Wiskunde B VWO

Ervaringen LOI

Erg tevreden, ik kan alles op eigen tempo doen met alle hulp die ik nodig heb ten alle tijden.

Beste Naomi,
Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite om jouw bevindingen kenbaar te maken!
Beste Naomi,
Wij doen ons best om flexibel studeren voor iedereen mogelijk te maken. Het is leuk om te lezen dat deze manier van studeren naar wens is.
Ik wens je veel succes met jouw opleiding. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen aan onze klantenservice!

Dylan Zand

Voedingsleer

Ervaringen LOI

ik ben over het algemeen zeer tevreden over het LOI alles is zeer duidelijk en direct.

Beste Dylan,
Ik wil je bedanken voor deze zeer positieve review!
Beste Dylan,
Ik wil je bedanken voor deze zeer positieve review!
Het is fijn om te lezen dat alles naar wens is. Dit houden we natuurlijk graag zo. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ik wens je veel succes met de voortzetting van jouw cursus!

Bianca van Amerongen

Spaans voor beginners
Als je ziek wordt en een poosje niet kan studeren vervalt je opleiding op een gegeven moment. Ook had ik een probleem met de audio van een opdracht. Ik kon de opdracht daardoor niet doen.

Ervaringen LOI

Over het algemeen tevreden behalve met de manier waarop ik behandeld ben toen ik ziek was en het audiogedeelte van de online oefeningen van Spaans voor beginners was echt te slecht om de opdrachten... Over het algemeen tevreden behalve met de manier waarop ik behandeld ben toen ik ziek was en het audiogedeelte van de online oefeningen van Spaans voor beginners was echt te slecht om de opdrachten te maken.

Rick

Junior account manager

Ervaringen LOI

Goede en snelle levering van het les matriaal!! Klopt allemaal

Goedemiddag Rick,
Hartelijk dank voor de positieve review! Wij waarderen dat je de tijd neemt om je ervaringen aan ons kenbaar te maken.
Het doet ons goed om te vernemen dat je tevreden bent...
Goedemiddag Rick,
Het doet ons goed om te vernemen dat je tevreden bent over de opleiding. Tevens fijn om te lezen dat het lesmateriaal ook goed in de smaak valt.
Ik wens je nog veel studieplezier!
Ik ga ervan uit je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Jody Smit

Ervaringen LOI

Ik ben pas kort geleden begonnen met de cursus en heb nog geen opdrachten ingestuurd, maar ben alvast erg tevreden over de manier waarop het personeel me (telefonisch) te woord staat als ik een... Ik ben pas kort geleden begonnen met de cursus en heb nog geen opdrachten ingestuurd, maar ben alvast erg tevreden over de manier waarop het personeel me (telefonisch) te woord staat als ik een vraag heb en ook over de lesstof in de map, die ik thuisgestuurd heb gekregen. Wat betreft deze lesstof heb ik wel 1 kritiekpuntje: er staan nogal veel (letterlijke) herhalingen in. Het lijkt alsof er nogal chaotisch geknipt en geplakt is her en der. Dat vind ik nogal slordig. Wat ik wel heel fijn vind, is dat er zo lang gedaan mag worden over de opleiding.

Beste Jody,
Beste Jody,
Bedankt voor de positieve review!
Wat fijn om te lezen dat je goede ervaringen hebt met onze klantenservice. Wij doen onze uiterste best om klanten zo vriendelijke mogelijk te woord te staan en uiteraard zo snel mogelijk te helpen.
Het is niet de bedoeling dat het lesmateriaal chaotisch overkomt. Ik kan me voorstellen dat dit het studeren ook lastig maakt. Ik geef dan ook graag dit signaal door aan de studieleiding, zodat zij het kunnen meenemen ter verbetering van onze kwaliteit.
Nog veel succes en studieplezier toegewenst!

marielle wiekens

Engels

Ik ben heel te verede

Beste Marielle,
Beste Marielle,
Hartelijk dank voor de positieve review!
Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding! Ik wil je bedanken voor de genomen moeite om je ervaringen aan ons kenbaar te maken.
Ik wens je nog veel succes en studieplezier toe!

Cursus Kunstgeschiedenis

Ervaringen LOI

Goed zelf thuis te doen.

Beste heer,
Ik wil je bedanken voor de mooie review!
Beste heer,
Ik wil je bedanken voor de mooie review!
Het doet ons goed om te vernemen dat onze manier van thuis studeren in de smaak valt! Wij doen ons best om het voor iedereen mogelijk te maken om te studeren.
Mocht ik je ergens mee van dienst kunnen zijn, dan verneem ik dit graag! Voor nu wens ik je nog heel veel studieplezier.