LOI

Giesen

Gewichtsconsulente

Tot nu toe tevreden.

Beste Lieke,
Bedankt voor de genomen tijd en moeite om een positief bericht te schrijven!
Beste Lieke,
Bedankt voor de genomen tijd en moeite om een positief bericht te schrijven!
Wij doen er graag alles aan om je tevreden te houden. Mocht je vragen hebben of mocht ik je ergens mee van dienst kunnen zijn, dan verneem ik het graag.
Voor nu wens ik je veel studieplezier toe!

Wil de Wit

Engels gevorderden

Ervaringen LOI

Zeer tevreden. Ook over de klantenservice maar je merkt dat er langs elkaar heen wordt gewerkt. Jammer. Individueel werken ze prima!

Beste Wil,
Bedankt voor je bericht!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de cursus. Jouw signaal omtrent de klantenservice zal ik doorgeven.
Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet...
Beste Wil,
Bedankt voor je bericht!
Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen. Voor nu wens ik je veel studieplezier toe!

Agnes brusse

Basiskennis loonadministratie

Ervaringen LOI

Ik heb al veel opleidingen gevolgd via de LOI en dankzij het goede studiemateriaal en persoonlijke begeleiding de studies steeds met succes afgerond. Ik ben zeer enthousiast over het aanbod van de... Ik heb al veel opleidingen gevolgd via de LOI en dankzij het goede studiemateriaal en persoonlijke begeleiding de studies steeds met succes afgerond. Ik ben zeer enthousiast over het aanbod van de opleidingen en het studiemateriaal. De LOI gaat mee in de ontwikkelingen in de maatschappij en dat vind ik voor mijn persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Tjeerd Oldhoven

Basisopleiding ICT beheerder

Beste Tjeerd,
Ik wil je bedanken voor de zeer positieve beoordeling!
Ik wens je heel veel studieplezier toe. Mocht ik je ergens mee van dienst kunnen zijn, dan verneem ik het graag.
Met...
Beste Tjeerd,
Ik wil je bedanken voor de zeer positieve beoordeling!

RJMM van Nienhuijs

wiskunde en Natuurkunde voor HBO Engineering

Ervaringen LOI

Lesmateriaal was netjes op tijd. Heel uitgebreid en goed door te nemen voor een thuisstudie. Als je vragen hebt kun je via de portal makkelijk met leraren in contact komen.

Beste heer Nienhuijs,
Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite om deze positieve review te schrijven! Het is fijn om te vernemen dat onze services in de smaak vallen.
Mocht een...
Beste heer Nienhuijs,
Mocht een docent een keer een vraag niet kunnen beantwoorden, dan staat de klantenservice voor je klaar! Ik wens je nog veel studieplezier.

Dekkers

HBO SPD

Totaal niet.
Overgang van oude naar nieuwe stijl verliep uiterst langzaam en haalde bijlage na niet de door LOI gestelde deadline.
Meerdere keren verkeerd lesmateriaal aangeleverd. Totaal niet.
Meerdere keren verkeerd lesmateriaal aangeleverd.
Zeker 40 x moeten bellen en zeker 40 x mails verstuurd...
Kreeg onterecht 2 x een aanmaning of ik per direct mijn studie van 4 jaar in 1 x wilde betalen??? Dus je raad het al ik moest weer bellen. De wachttijd is gemiddeld 40 minuten, dan heb je nog niemand gesproken...als je dan iemand spreekt wordt er vervolgens niks mee gedaan...
Ronduit de meest slechte opleidingsorganisatie ever!!!!!
Heb ik nog niet inhoudelijk over de docenten die je online moeten helpen... daar breek ik mijn bek niet meer over open.
Ik zou niemand deze organisatie aanraden om een thuisstudie te behalen.

Robbert

Wiskunde natuurkunde

Ervaringen LOI

Ben te vreden met de opleiding van loi. Goed geregeld en klant vriendelijke

Goedemiddag Robbert,
Bedankt voor je positieve review!
Goedemiddag Robbert,
Bedankt voor je positieve review!
Goed om te lezen dat je tevreden bent over de gekozen opleiding. Fijn dat je onze service als goed geregeld en klantvriendelijk ervaart.
Ik wens je nog veel succes en studieplezier toe tijdens het vervolgen van de opleiding!
Mocht je nog vragen hebben, verneem ik dat graag.

Thomas

Middle Management

Ervaringen LOI

LOI is een prima instituut. Alles is makkelijk te vinden, en eventueel contact met de klantenservice is eveneens goed geregeld.

Goedemiddag Thomas,
Hartelijk dank voor je positieve review! Wij waarderen de tijd die je neemt om je ervaringen met ons te delen.
Goed om te lezen dat je tevreden bent over de LOI en...
Goedemiddag Thomas,
Goed om te lezen dat je tevreden bent over de LOI en gekozen opleiding. Onze klantenservice doet haar uiterste best om onze cursisten zo vriendelijk en goed mogelijk te helpen. Fijn om te vernemen dat jij dit ook zo ervaart.
Ik wens je nog veel studieplezier toe!

Peter Verschueren

HBO opleiding statistiek

Ervaringen LOI

Om de statistiek kennis van weleer bij te spijkeren ben ik op zoek gegaan naar een cursus waar de inhoud blijft hangen. Iets teveel cursussen in 4 dagen gedaan waarbij ik niet onmiddelijk het... Om de statistiek kennis van weleer bij te spijkeren ben ik op zoek gegaan naar een cursus waar de inhoud blijft hangen. Iets teveel cursussen in 4 dagen gedaan waarbij ik niet onmiddelijk het geleerde in de praktijk kon brengen met gevolg dat je binnen een paar weken de zaak weer volledig bent vergeten. Dat is nu anders omdat een behoorlijk deel van de cursus oefenen en het maken van opgaven is. Deze worden beoordeeld en geretourneerd met de mogelijkheid tot verbetering en het was mijn eer te na om het af te raffelen. Naast deze min of meer verplichte kost bestaat ook de mogelijkheid om on line te oefenen in die delen die oefening behoeven. Het certificaat is een HBO certificaat maar het inzenden en behalen van een voldoende lijkt genoeg. De feedback van de leraren was adequaat en vriendelijk, de inzendingen werden razendsnel geretourneerd en de mogelijkheden tot oefenen waren plenty. Het was een genoegen deze cursus te doen.

Goedemiddag Peter,
Wat leuk om te lezen dat de opleiding goed in de smaak...
Goedemiddag Peter,
Wat leuk om te lezen dat de opleiding goed in de smaak valt. Fijn dat onze opleiding je helpt om de kennis over statistiek bij te spijkeren!
Wij proberen onze cursisten te voorzien van zoveel mogelijk oefeningen, zodat de opgedane kennis ook daadwerkelijk blijft hangen.
Ik wens je nog veel succes en studieplezier toe in het vervolgen van de opleiding!

Aannemingsbedrijf Verburg

Tuinarchitectuur

Ervaringen LOI

Heel leuk om bij de LOI te studeren. Duidelijke instrukties, op de praktijk gerichte leerstof en snelle beoordelingen van de opdrachten. Gewoon een geweldige studiemogelijkheid om op eigen tijden en... Heel leuk om bij de LOI te studeren. Duidelijke instrukties, op de praktijk gerichte leerstof en snelle beoordelingen van de opdrachten. Gewoon een geweldige studiemogelijkheid om op eigen tijden en thuis te studeren!

Beste Aannemingsbedrijf Verburg,
Ik zie dat de opleiding in de smaak valt....
Beste Aannemingsbedrijf Verburg,
Ik zie dat de opleiding in de smaak valt. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het lesmateriaal en de manier van studeren. Wij proberen onze opleidingen zo te maken dat ze goed te combineren zijn met werk, gezin en huishouden.
Veel succes met het vervolgen van je studie!