LOI

Tim Bos

ICT-beheerder mbo

Ervaringen LOI

Tevreden, alleen na 3 maanden niet zeker of ik met de goede casussen begonnen ben.

Beste Tim,
Beste Tim,
Allereerst wil ik je bedanken voor jouw review. Hiernaast bied ik mijn excuses aan voor de verlate reactie. Jouw bericht is mij helemaal ontgaan, waardoor deze nog niet is voorzien van een reactie.
Het is fijn om te vernemen dat je in het algemeen tevreden bent over de opleiding! Hiernaast zou ik je graag willen helpen met jouw vragen. Mocht je vragen hebben over casussen of andere zaken, dan kan je deze mailen naar webcare@loi.nl. Ik ga vervolgens direct voor je aan de slag!
Ik zie je bericht graag tegemoet! Hiernaast wens ik je nog veel studieplezier.
Alain, LOI Webcare

Stefanie de Jong

Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

Ervaringen LOI

Super leuke opleiding, ik ben zeer tevreden over de flexibiliteit van de opleiding en de lesstof. Ik zou een opleiding bij de LOI zeker aanbevelen!

Goedemiddag Stefanie,
Hartelijk dan voor je positieve review!
Wat leuk om te lezen dat je zo’n enthousiaste cursist bent! Dat je ons zeker aanbeveelt, is een zeer mooi compliment.
Ik...
Goedemiddag Stefanie,
Hartelijk dan voor je positieve review!
Ik wens je veel studieplezier toe!

Ron Warlich

HBO CMD

Ervaringen LOI

De studie portal van LOI is een goed hulpmiddel bij het volgen en overzicht houden van de voortgang van de studie. Hier en daar nog wat verbeteringen /gebruikers hulp zouden het nog beter maken.

Goedemiddag Ron,
Bedankt voor je review!
Goedemiddag Ron,
Bedankt voor je review!
Wat fijn op te vernemen dat je de LOI Campus als goed hulpmiddel ervaart bij de opleiding. Als je verbeterpunten tegen komt, aarzel dan niet om dit met ons te delen. Wij waarderen de feedback van onze cursisten en proberen dit altijd om te zetten tot actiepunten.
Mocht je je feedback aan ons willen doorgeven kan dit door een e-mail te sturen naar klantenservice@loi.nl.
Ik wens je veel succes en plezier toe met het voortzetten van je studie!

Maureen Reinders

Bloemschikken

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de opleiding. Het pakket was snel binnen met alle spullen voor de opleiding te doen. Als staat heel duidelijk in de boeken. Goede kwaliteit de materiaal .

Goedemiddag Maureen,
Hartelijk dank voor je positieve review! Wij waarderen de tijd die je hebt genomen om je ervaringen aan ons kenbaar te maken.
Goed om te lezen dat de opleiding goed in...
Goedemiddag Maureen,
Goed om te lezen dat de opleiding goed in de smaak valt. Ik wens je veel succes toe met het vervolgen van de opleiding!

Burd Janssen

MBO beveiliging coördinator

Ervaringen LOI

Ik ben erg tevreden goeie klantvriendelijkheid zeer goeie en boeken lesmateriaal en betaalbaar gewoon alles in 1 Top.

Goedemiddag Burd,
Hartelijk dank voor je positieve review! Wij waarderen de tijd die je neemt om je ervaringen met ons te delen.
Wat leuk om te lezen dat je zo’n tevreden cursist bent en...
Goedemiddag Burd,
Wat leuk om te lezen dat je zo’n tevreden cursist bent en het totaalplaatje zo goed in de smaak valt!
Ik wens je nog veel succes toe met het vervolgen van de opleiding.

hugo

Doktersassistent

Ervaringen LOI

Over het algemeen en tot nu toe dik tevreden. Snel het inzendwerk weer terug en waar nodig met tips&trics.

Goedemiddag Hugo,
Goedemiddag Hugo,
Hartelijk dank voor je positieve review!
Wat fijn om te vernemen dat je de opleiding en onze service tot nu toe positief ervaart. Ik hoop dat dit in het vervolg van de opleiding ook zo blijft.
Nog veel succes en studieplezier toegewenst!

Liesbeth Berkhout

Basiskennis boekhouden

Ervaringen LOI

Is prima duidelijk omschrijving en cursus voldoet aan verwachting

Goedemiddag Liesbeth,
Bedankt voor je review! Wij waarderen de tijd die neemt om je ervaringen met ons te delen.
Goed om te lezen dat de opleiding in de smaak valt en voldoet aan je...
Goedemiddag Liesbeth,
Goed om te lezen dat de opleiding in de smaak valt en voldoet aan je verwachting.
Ik wens je nog veel studieplezier toe!

Antoinette

Basiskennis boekhouden

Heel tevreden. Goede en duidelijke informatie
Heel tevreden. Goede en duidelijke informatie
Van de cursus die je zou willen volgen. Ik ben met zelfstudie basiskennis boekhouden bezig en ben zeer tevreden met de uitleg en uitwerkingen beschreven vanuit het boek.

Beste Antoinette,
Bedankt voor je bericht!
Wat leuk om te lezen dat je heel tevreden bent met de opleiding. Erg fijn dat het werken met de boeken van Convoy goed in de smaakt valt.
Ik...
Beste Antoinette,
Bedankt voor je bericht!
Ik wens je nog veel studieplezier toe!

Claudia de Grooth

Sneltypen

Ervaringen LOI

De cursus is zeer goed te volgen met duidelijke instructie en oefeningen. Mijn zoon van 8 volgt de typecursus voor kinderen. Deze is ook erg leuk opgezet en als ouder krijg ik regelmatig een update... De cursus is zeer goed te volgen met duidelijke instructie en oefeningen. Mijn zoon van 8 volgt de typecursus voor kinderen. Deze is ook erg leuk opgezet en als ouder krijg ik regelmatig een update over zijn voortgang. Erg prettig!

Goedemorgen Claudia,
Goedemorgen Claudia,
Hartelijk dank voor je positieve review!
Wat fijn om te lezen dat de cursus Sneltypen goed in de smaak valt. Ook leuk om te vernemen dat u tevreden bent over de cursus van uw zoon.
Ik wens jullie beiden nog veel studieplezier toe!

Michelle Baars

Zorg en welzijn 2

Tevreden, zeer duidelijk

Beste Michelle,
Bedankt voor je positieve review!
Beste Michelle,
Bedankt voor je positieve review!
Goed om te lezen dat de opleiding in de smaak valt. Ik hoop dat je de rest van de opleiding ook positief ervaart. Ik wens je nog veel studieplezier toe!
Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.