LOI

P.f.Ris

Freelance Fotograaf

Ervaringen LOI

Heb al een eerder een opleiding gevolgd bij de LOI en was toen al tevreden met het bedrijf.

Beste P.F. Ris,
Bedankt voor je review!
Wat leuk dat je een terugkerende student bent. Fijn om te vernemen dat de nieuwe opleiding ook in de smaak valt.
Mocht je nog vragen hebben,...
Beste P.F. Ris,
Bedankt voor je review!
Mocht je nog vragen hebben, verneem ik dat graag. Ik wens je nog veel studieplezier toe!

h. sack

Register belastingvondulent

achterhaalde oude zooi,
helaas geen leraren maarnakijkers

Manou

Fincancieel assistent

Ervaringen LOI

Drie maanden geleden begonnen met het zoeken van een opleiding. Bij de LOI vond ik de opleiding Fincancieel Assistent. Spullen thuis snel ontvangen, online omgeving is fantastisch. Bij de... Drie maanden geleden begonnen met het zoeken van een opleiding. Bij de LOI vond ik de opleiding Fincancieel Assistent. Spullen thuis snel ontvangen, online omgeving is fantastisch. Bij de inzendopgaven snel antwoord terug van de vakdocent.

Goedemiddag Manou,
Hartelijk dank voor je positieve review! Wij waarderen de tijd die je hebt genomen om je ervaringen aan ons kenbaar te maken.
Wat leuk om te vernemen dat je bij LOI een...
Goedemiddag Manou,
Wat leuk om te vernemen dat je bij LOI een opleiding hebt gevonden die bij je interesses past. De online leeromgeving, LOI Campus, is ontwikkeld om onze cursisten zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens hun opleiding. Goed om te lezen dat je dit ook op deze manier ervaart.
Ik wens je nog veel studieplezier toe! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Judy de Mots

Dieren-EHBO & Diergeneeskundige Kennis

Goedemiddag Judy,
Hartelijk dank voor de positieve review! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze stellen. Ik help je graag.
Ik wens je nog veel studieplezier toe!
Met...
Goedemiddag Judy,
Ik wens je nog veel studieplezier toe!

Heleen

Praktijkdiploma Boekhouden

Ervaringen LOI

Deze week ben ik begonnen met deze thuisstudie, mijn boeken waren snel binnen en ik kon eind van de middag al starten met de opleiding. Ik moest even puzzelen hoe alles werkte op de website, maar... Deze week ben ik begonnen met deze thuisstudie, mijn boeken waren snel binnen en ik kon eind van de middag al starten met de opleiding. Ik moest even puzzelen hoe alles werkte op de website, maar dit is vrij gemakkelijk. Wel vind ik de vormgeving wat ouderwets. Ook moet ik de opdrachten van mijn boeken buiten LOI om nakijken en maken. Ik merk dat het wel pittig is als je dit doet zonder enige boekhoudkundige voorkennis, ik zou andere aanraden eerst Basiskennis Boekhouden te volgen. Al met al zijn de boeken voldoende duidelijk en de klantenservice is erg vriendelijk. Als ik klaar ben met mijn opleiding die ik nu volg aan een reguliere school en als ik klaar ben met deze thuisstudie ga ik waarschijnlijk ook een HBO bachelor aan het LOI studeren. Erg tevreden!

Goedemiddag Heleen,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de opleiding en erover denkt om een hbo-opleiding bij ons te gaan volgen.
Voor de opleiding...
Goedemiddag Heleen,
Voor de opleiding Praktijkdiploma boekhouden (PDB) werken wij samen met uitgeverij Convoy. Hiervan ontvangt u ook de studieboeken. Derhalve kan je de antwoorden op de opdrachten uit het opgavenboek controleren via de website van Convoy.
Wanneer je tegen onduidelijkheden in de lesstof aanloopt of moeite hebt met bepaalde onderwerpen kan je de docent raadplegen via Vragen over de leerstof. De docent streeft ernaar om binnen 48 uur je vraag te beantwoorden, zodat je weer verder kan met de studie.
Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen. Ik wens je veel studieplezier toe!

Pierre Mulder

CompTIA Netwerk+

Ervaringen LOI

Eerder cursus gevolgd, net als toen, perfect !

R de Haan

Professioneel kindercoach

Ervaringen LOI

ik ben zeer blij dat ik mijn opleiding bij LOI ben gestart. Tot dusver alleen maar positieve reacties. Een keer de klantenservice nodig gehad. Ben daar goed en deskundig geholpen. Ik ga er voor!!

Beste R. de Haan,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding en LOI!
Beste R. de Haan,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding en LOI!
Onze klantenservice doet haar uiterste best om de cursisten zo snel en deskundig mogelijk te helpen. Goed om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren. Ik hoop dat de rest van de opleiding ook zo goed in de smaak valt.
Nog veel studieplezier toegewenst! Mocht je nog vragen hebben, verneem ik dat graag.

Marco

Italiaans voor beginners

Ervaringen LOI

Begonnen met cursus Italiaans voor beginners. Alles werd keurig verstuurd na aanmelding. Duidelijk lesmateriaal, mooi overzichtelijk en downloads mogelijk waar je je uitspraak mee kunt oefenen.... Begonnen met cursus Italiaans voor beginners. Alles werd keurig verstuurd na aanmelding. Duidelijk lesmateriaal, mooi overzichtelijk en downloads mogelijk waar je je uitspraak mee kunt oefenen. Tevens vele andere oefeningen. Tot nu toe ben ik er tevreden mee!

Beste Marco,
Bedankt voor je positieve review! Wij waarderen de tijd die je neemt om je ervaringen met ons te delen.
Wat leuk om te lezen dat de opleiding goed in de smaak valt! Ik wens je...
Beste Marco,
Wat leuk om te lezen dat de opleiding goed in de smaak valt! Ik wens je nog veel studieplezier toe.
Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.
Cordiali saluti,

R. Bos

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Ervaringen LOI

De opleiding is prima. Ik heb vrijstellingen, alleen dit is niet bij iedereen even goed bekend wat het inhoud. Dit geeft op meerdere fronten verwarring

Beste Rosanne,
Hartelijk dank voor je review! We waarderen de tijd die je hebt genomen om je ervaringen aan ons kenbaar te maken.
Ik begrijp uit je bericht dat het aanvragen van...
Beste Rosanne,
Ik begrijp uit je bericht dat het aanvragen van vrijstellingen niet helemaal goed is verlopen. Hierbij geef ik graag meer informatie over vrijstellingen.
Vrijstellingen worden verleend op basis van eerder behaalde diploma’s en certificaten. Om een module vrij te stellen is het van belang dat de inhoud van de eerder behaalde modulen aansluit bij het huidige studieprogramma. De beoordeling van een vrijstellingsverzoek kan enkele weken in beslag nemen. Wanneer je vrijstellingen aanvraagt voor of tijdens inschrijving kunnen eventuele vrijstellingen korting op het lesgeld opleveren.
Mocht je nog aanvullende vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen. Ik wens je nog veel studieplezier toe!

Liesbeth Oosterbaan

Hbo bachelor docent nederlands 2de graad

Ervaringen LOI

Na wat opstartproblemen met de LOI campus (het filmpje cq handleiding is erg summier) loopt het nu prima. Communicatie met coach is wat stroef, erg lang wachten op antwoord.

Beste Monique,
Beste Monique,
Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat de opstartproblemen met de Campus verholpen zijn. Onlangs hebben wij de quickstart ontwikkeld om studenten op weg te helpen bij de start van de opleiding. Mocht je deze nog willen ontvangen kan je een e-mail sturen naar webcare@loi.nl met daarin je cursistennummer. Ik zal je dan de quickstart toesturen.
De docenten streven ernaar om binnen 48 uur feedback te geven op huiswerkopgaven of vragen te beantwoorden. Het kan voorkomen dat dit soms langer duurt. Ik begrijp dat dit vervelend kan zijn als je wacht op een antwoord om verder te kunnen gaan met de opleiding. Als een antwoord te lang op zich laat wachten kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij zullen dan de docent benaderen.
Ik wens je veel studieplezier toe! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.