LOI

Liesbeth Oosterbaan

Hbo bachelor docent nederlands 2de graad

Ervaringen LOI

Na wat opstartproblemen met de LOI campus (het filmpje cq handleiding is erg summier) loopt het nu prima. Communicatie met coach is wat stroef, erg lang wachten op antwoord.

Beste Monique,
Beste Monique,
Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat de opstartproblemen met de Campus verholpen zijn. Onlangs hebben wij de quickstart ontwikkeld om studenten op weg te helpen bij de start van de opleiding. Mocht je deze nog willen ontvangen kan je een e-mail sturen naar webcare@loi.nl met daarin je cursistennummer. Ik zal je dan de quickstart toesturen.
De docenten streven ernaar om binnen 48 uur feedback te geven op huiswerkopgaven of vragen te beantwoorden. Het kan voorkomen dat dit soms langer duurt. Ik begrijp dat dit vervelend kan zijn als je wacht op een antwoord om verder te kunnen gaan met de opleiding. Als een antwoord te lang op zich laat wachten kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Wij zullen dan de docent benaderen.
Ik wens je veel studieplezier toe! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Sharon, LOI Webcare

De Kort

Financieel administratief medewerker.

Ervaringen LOI

Ik ben erg tevreden over de opleiding zelf. De leerstof wordt heel duidelijk uitgelegd, waardoor het makkelijk te volgen is. Ik vind het alleen lastig om bestanden te vinden op mijn account van LOI... Ik ben erg tevreden over de opleiding zelf. De leerstof wordt heel duidelijk uitgelegd, waardoor het makkelijk te volgen is. Ik vind het alleen lastig om bestanden te vinden op mijn account van LOI en ik zou niet weten hoe ik mijn examen aan moet vragen hoe dat dan in zijn werk gaat.

Beste Sanne,
Ik wil je bedanken voor het schrijven van dit positieve bericht!
Beste Sanne,
Ik wil je bedanken voor het schrijven van dit positieve bericht!
Het vinden van bepaalde bestanden kan af en toe lastig zijn. Veel van de nodige bestanden zijn terug te vinden in de mediatheek op de LOI Campus.
Het boeken van examens doe je ook via de online leeromgeving. Wanneer je ingelogd bent, klik je bovenaan de pagina op ‘werkruimtes’. Vervolgens kies je voor de opleidingswerkruimte ‘Kort MBO Medewerker (financiële) administratie [LD1010]’. Hierna kiest je in het linker menu voor ‘examenoverzicht’ (in dit menu is tevens de mediatheek te vinden). Je komt vervolgens op een pagina met alle examens. Op deze pagina dien je jouw ID-gegevens te verifiëren. Wanneer je dit gedaan hebt, kan je het gewenst examen selecteren om deze te boeken. Wanneer je op het examen klikt, zal de exameninformatie volgen.
Ik wens ik je nog heel veel studieplezier toe. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Karin Vloet

Snel typen

Ervaringen LOI

Heel tevreden. Je kunt zelf bepalen wanneer je start. Goede online omgeving. En goede telefonische ondersteuning

Beste Karin,
Wij doen ons best om het leren zo flexibel mogelijk te maken. Het bepalen van een startdatum is daar onderdeel van. Heel fijn om te lezen dat dit in de smaak valt!
Ik wil je...
Beste Karin,
Ik wil je bedanken voor dit leuke bericht. Daarnaast wens ik je nog heel veel studieplezier toe. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Emile Grinwis

Media en applicatie ontwikkeling

Ervaringen LOI

Als 18 jarige is het voor mij moeilijk te betalen zonder studie financiering, maar met een betalingsregeling is het bedrag het zeker waard. In 1 maand heb ik veel dingen geleerd die mijn vorige... Als 18 jarige is het voor mij moeilijk te betalen zonder studie financiering, maar met een betalingsregeling is het bedrag het zeker waard. In 1 maand heb ik veel dingen geleerd die mijn vorige school (Gragisch Lyceum Rotterdam) simpelweg niet heeft uitgelegd. In het algemeen ben ik zeker tevreden.

Beste Emile,
Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite om deze positieve review te schrijven.
Beste Emile,
Het is fijn om te vernemen dat we het voor jou, middels een betalingsregeling, mogelijk hebben kunnen maken om een studie te volgen! Hiernaast is het leuk om te lezen dat onze opleiding je tot nieuwe inzichten leidt.
Ik wens je nog heel veel studieplezier toe. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Cathy Schinkel

Basis Patissier

Beste Cathy,
Ik wil je bedanken voor de positieve review!
Ik wens je veel studieplezier toe. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.
Met vriendelijke...
Beste Cathy,
Ik wil je bedanken voor de positieve review!

Samantha Van Dort

Geweldig

Ervaringen LOI

Ik studeer met héél veel plezier als moeder van 4 kleine kinderen! Super tevreden met LOI

Beste Samantha,
Het is leuk om te vernemen dat je als fulltime moeder super tevreden bent met de opleiding! De kinderen hebben een moeder waar ze trots op kunnen zijn ;-)
Ik wens je nog heel...
Beste Samantha,

Priscilla dierdorp

Receptioniste/telefoniste

Ervaringen LOI

Ik ben erg tevreden met LOI ze helpen snel ze reageren snel lesstof is niet makkelijk maar ook niet moeilijk het is er goed beschreven.

Beste Priscilla,
Bedankt voor je bericht!
Beste Priscilla,
Bedankt voor je bericht!
Leuk om te vernemen dat de opleiding in de smaak valt. Wanneer de lesstof te moeilijk wordt, staan onze specialisten je graag te woord. Je kan ze vragen stellen via de knop “vragen over de leerstof” op de LOI Campus.

Ad Haartsen

Engels

Ervaringen LOI

Ben zeer tevreden over methodiek en begeleiding. Uitstekend geholpen door de helpdesk bij de opstartproblemen, met name bij het hanteren van de communicatie per headset. Zeer deskundige begeleiding... Ben zeer tevreden over methodiek en begeleiding. Uitstekend geholpen door de helpdesk bij de opstartproblemen, met name bij het hanteren van de communicatie per headset. Zeer deskundige begeleiding door de studiebegeleiders.

Beste Ab,
Ik wil je bedanken voor de genomen tijd en moeite om dit leuke bericht te schrijven.
Beste Ab,
Wij proberen onze studenten op alle vlakken zo deskundig mogelijk te begeleiden. We helpen je graag bij het aansluiten en instellen van een headset. Het is fijn om te vernemen dat dit uiteindelijk allemaal gelukt is.

T.Szabo

Zorg en welzijn

Ervaringen LOI

Ik ben beginner student bij LOI.
Als ik iets probleem heb ik kan hun altijd bellen,en ik krijg een geduldig,vriendelijk medewerker aan de lijn.

Beste mevrouw Papp,
Hartelijk dank voor je review! Wij waarderen het zeer dat je de tijd en moeite hebt genomen om een bericht te plaatsen.
Wat fijn om te lezen dat onze klantenservice in de...
Beste mevrouw Papp,
Wat fijn om te lezen dat onze klantenservice in de smaak valt! Wanneer ik iets voor je kan betekenen, verneem ik het graag. Ik wens je nog veel studieplezier!

Paulina

Helpende MBO 2

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de opleiding. Docenten die kijken de huiswerk ook binnen de tijd die aangegeven wordt en je kan altijd vragen stellen. De lesmateriaal is heel goed geregeld. Bedankt LOI!!!

Beste Paulina,
Bedankt voor je zeer positieve review!
Beste Paulina,
Bedankt voor je zeer positieve review!
Het is fijn om te lezen dat het lesmateriaal en onze docenten in de smaak vallen. Mocht je vragen hebben die inhoudelijk niet gerelateerd zijn aan de lesstof, wees je er dan van bewust dat onze klantenservice ook voor je klaarstaat.
Ik wens je nog heel veel studieplezier!