LOI

Maaike

MBO Dierenartsassistente paraveterinair

Ervaringen LOI

De campus website valt soms erg tegen vanwege het vastlopen en ik had gehoopt op iets meer informatie en begeleiding (ondanks dat ik online studie doe). Verder ben ik tevreden over de vakken zelf... De campus website valt soms erg tegen vanwege het vastlopen en ik had gehoopt op iets meer informatie en begeleiding (ondanks dat ik online studie doe). Verder ben ik tevreden over de vakken zelf en de manier van toetsing. Docenten geven redelijk snel antwoord met goede uitleg.

Beste Maaike,
Beste Maaike,
Hartelijk dank voor je review! Erg leuk om te lezen dat onze docenten en hun begeleiding in de smaak vallen. De laatste tijd hadden wij te kampen met een aantal technische storingen, waardoor de campus niet altijd naar behoren werkte. Mijn excuses hiervoor!
Ik wens je nog veel succes met je opleiding. Wanneer wij iets voor je kunnen betekenen, vernemen we dat uiteraard graag. Dankjewel!

Tony Buys

Security Management

Ervaringen LOI

Zeer tevreden met de snelle reactie van de docenten. Veel oefeningen.

Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor je review!
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor je review!
Wat leuk om te lezen dat de docenten in de smaak vallen! Wij waarderen het zeer dat je de tijd en moeite hebt genomen om hierover een bericht te plaatsen.
Wanneer ik iets voor je kan betekenen, verneem ik het graag. Ik wens je nog veel studieplezier.

Erik Bons

Linux Professional

Ervaringen LOI

Duidelijk cursusmateriaal, snelle en behulpzame huiswerkbeoordeling. Zeer goede ervaring.

Beste heer,
Ik wil je bedanken voor de genomen moeite om dit leuke bericht te schrijven!
Beste heer,
Ik wil je bedanken voor de genomen moeite om dit leuke bericht te schrijven!
Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat onze docenten topkwaliteit leveren. Het is fijn om te horen dat dit ons lukt!
Ik wens je nog veel studieplezier. Wanneer je vragen hebt, aarzel dan niet om deze te stellen.

Roy van der Aalst

Social Media

Ervaringen LOI

Erg tevreden, contact met de docent is erg prettig, de stof is duidelijk.

Beste heer,
Hartelijk dank voor de positieve review. Wij zijn erg blij om te vernemen dat de communicatie en lesstof in de smaak vallen.
Ik wil je veel succes wensen met de voortzetting van...
Beste heer,
Ik wil je veel succes wensen met de voortzetting van je studie. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Margreet Meijer

Kunstgeschiedenis

Ervaringen LOI

Tevreden over de fijne lessen!

Beste Margreet,
Beste Margreet,
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat de lessen bevallen! Ik hoop dat de opleiding ook aan je wensen en verwachtingen voldoet. Ik wens je nog veel succes met het vervolg van je opleiding. Wanneer ik iets kan betekenen, verneem ik het graag.

Hans Timmermans

Functioneel beheer

Beste Hans,
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om te zien dat de opleiding in de smaak valt. Ik wil je hartelijk danken voor de genomen tijd en moeite om dit kenbaar te maken.
Wij...
Beste Hans,
Wij wensen je nog veel succes met het vervolg van uw opleiding. Wanneer ik iets voor je kan betekenen, verneem ik het graag.

Jordi

HBO Bachelor - Lerarenopleiding Basisonderwijs (PABO)

Ervaringen LOI

Zeer slechte ervaringen. Veel opdrachten kunnen niet worden uitgevoerd door "dode" links. Slechte mogelijkheid tot contact met docenten. Klantenservice kan ook niks voor je betekenen. Geen... Zeer slechte ervaringen. Veel opdrachten kunnen niet worden uitgevoerd door "dode" links. Slechte mogelijkheid tot contact met docenten. Klantenservice kan ook niks voor je betekenen. Geen begeleiding mogelijk. Examens bestaan regelmatig uit stof die niet geadviseerd is om te bestuderen. Weinig mogelijkheden om te versnellen, i.v.m. zeer lange tijd tussen inleveren van materiaal en het daadwerkelijke moment van feedback. Niet te doen naast een fulltime baan gezien het feit dat examens alleen doordeweeks gedaan kunnen worden tot uiterlijk 17.00u. Centrale locaties (zoals Amersfoort en Ermelo) zijn slechts sporadisch te boeken. Hoge parkeerkosten op examenlocaties. Zeer, zeer, zeer ontevreden.

Jessica Pouw

MBO-basisopleiding Helpende zorg en welzijn

Ervaringen LOI

ik ben heel tevreden over deze opleiding , als ik hulp nodig hebt van de docent helpt ze me goed

Beste Jessica,
Beste Jessica,
Wat leuk om te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding. Erg fijn om te lezen! Ik wil je hartelijk danken voor de genomen tijd en moeite om je bevindingen kenbaar te maken, hier worden wij zeker blij van! Veel succes nog met je opleiding en ik verneem het graag als ik iets kan betekenen.

Robert maric

HBO BEDRIJFSECONOMIE

Ervaringen LOI

Ik ben VOLLEDIG met het verhaal van Danny eens; als je gedupeerd wordt, dan kun je het echt uitzoeken bij de LOI!
Zelf ca. 5 jaar over de opleiding bedrijfseconomie gedaan, en in de...
Zelf ca. 5 jaar over de opleiding bedrijfseconomie gedaan, en in de afstudeerfase ben ik in die ziektewet belandt. Gelukkig kon ik de opleiding wel "pauzeren" en had ik 6 maanden de tijd om alsnog NA mijn herstel de afstudeerstage voor HBO bedrijfseconomie op te pakken. Maar nu ik na een lange poos ben hersteld en de LOI heb teruggebeld, is mijn studieprogramma VOLLEDIG veranderd qua inhoud; ik kon mij niet meer herinschrijven voor de opleiding met de OUDE STUDIEPROGRAMMA + er wordt geen passende oplossing geboden. Kortom ben ik niet door de LOI tijdig geïnformeerd dat ik me dan alsnog tijdig had kunnen inschrijven, VOORDAT de hele studieprogramma veranderd zou worden. Eindnstand; 6 maanden meeloopstage voor niks gedaan en dat is "gewoonweg" vervallen, aantal examenvakken vervallen, praktijkopdrachten bijgekomen die ik op mijn werkplek moet doen (die ik nu niet meer heb!), en ergste van alles is dat de LOI zich niet eens aansprakelijk voelt om een klantenbestand bij te houden van cliënten waarvan de studieduur is verlopen. Laat staan een klantenbestand met cliënten die zijn uitgevallen om een bijzondere en onvoorziene reden.
Met dit soort gedrag als bedrijf en bemoeilijking van processen naar een scholier die een betalende klant is geworden laat genoeg blijken hoe jullie in elkaar steken als bedrijf. Bij een aanmelding voor een opleiding zijn de wachttijden zeeeeeer kort, maar eenmaal klant, dan begint de ellende!
Ik hoop in ieder geval dat mijn probleem/situatie binnenkort worden opgelost, anders ga ik een advocaat onder handen nemen. Want anders kom je er moeilijk uit met deze organisatie....
Mijn advies is: neem elke opleider BEHALVE DE LOI !!!!

Goedemiddag Robert,
Bedankt voor je bericht! Jammer om te lezen dat je het op deze manier ervaart.
Goedemiddag Robert,
Bedankt voor je bericht! Jammer om te lezen dat je het op deze manier ervaart.
Volgens onze administratie had je voor je vorige studie HBO Bedrijfseconomie tot 12-7-2016 de tijd om de opleiding af te ronden. Jij hebt ons na verloop van je serviceduur laten weten dat je, wegens medische omstandigheden, je studie niet af kon maken. Wij hebben je toentertijd een voorstel gedaan om de opleiding kosteloos te verlengen met 6 maanden. Dit voorstel is op 19-9-2016 verzonden per e-mail. Wij hebben hier geen reactie op ontvangen, waardoor jouw serviceduur alsnog per 12-7-2016 is verlopen.
In 2017 is de opleiding aangepast, waardoor onderdelen uit jouw oude studie wellicht niet meer overeenkomen met de onderdelen uit het vernieuwde programma. Wijzigingen binnen een studieprogramma zullen altijd tijdig via de campus kenbaar gemaakt worden. Het klopt dat (oud-)studenten hierover niet op de hoogte worden gebracht. Het is helaas niet mogelijk om een klantbestand bij te houden van oud-studenten die wellicht een onafgemaakte studie willen hervatten.
Het is helaas niet mogelijk om je in te schrijven voor het oude studieprogramma, daar wij deze niet meer aanbieden. Hiernaast zie ik dat wij een vrijstellingsverzoek van je hebben ontvangen voor de studie HBO Bedrijfsadministratie en accountancy (VBA). Dit bericht heb ik doorgezet naar de juiste afdeling ter beoordeling. Dit verzoek kan ik helaas niet via deze weg behandelen. Mijn collega’s van de vrijstellingencommissie zullen je per mail voorzien van een antwoord op jouw verzoek.
Ik ga ervan uit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen.

Henk Gommans / ProhVobis

Schuldhulpverlening

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden omdat als ik contact opneem met LOI , ik deskundig te woord wordt gestaan.

Beste Henk,
Beste Henk,
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat onze service je bevalt! Ik hoop dat de opleiding ook aan je wensen en verwachtingen voldoet. Ik wens je nog veel succes met het vervolg van je opleiding. Wanneer ik iets kan betekenen, verneem ik het graag.