Ik doe Zelf de cursus bassis kennis managment
Ervaringen LOI
Ben Zeer tevreden niks is te veel iedere vraag wordt juist en duidelijk beantwoore
Ik heb mij enkele jaren ingeschreven voor een HBO opleiding bij de LOI. Na 2 jaar studeren bleek dat mijn eigen bedrijf (dat ik ernaast had opgezet) zo goed liep dat ik voor de studie geen tijd meer...
Beste mevrouw Vink,
Uiteraard vinden wij het jammer om te lezen dat u ontevreden bent met uw ervaringen bij de LOI. En hoewel wij dit niet meer kunnen veranderen, vinden wij het wel belangrijk...
Ik ben heel tevreden over de loi zelfstudie. Het is makkelijk om je huiswerk in te sturen en je kan een vraag stellen wanneer je maar wilt.
Zeer tevreden met de LOI; de bereikbaarheid van LOI was in het begin nogal moeizaam, maar naarmate de studie vorderde verliep het uitstekend. De leerpaden zijn heel duidelijk; de feedback is snel...
Na het opvragen van de totale kosten werd er contact met mij opgenomen waardoor ik binnen 5 minuten ingeschreven was. Alle leerstof snel binnen en kon hiermee direct aan de slag.
Eind mei begonnen met Engels.
Heel tevreden over de cursus.
Duidelijke opdrachten, snelle communicatie met de leerkracht.
Veel mogelijkheden om de kennis uit te breiden.
Zeer tevreden. Blij ook met de prijs kwaliteit, flexibiliteit.
Ik ben op alle gebied tevreden over de Cursus Word, en over de begeleiding,
De inschrijving werd zeer adequaat geregeld, de lesstof kwam geheel verzorgd naar Frankrijk .
Wij hadden de behoefte omdat we hier wonen behoefte aan een uitgebreide cursus Frans .
Tot...
Ik ben zeer tevreden over LOI. Het is fijn dat je toch flexibel thuis kan studeren, maar toch contact kan opnemen met een docent als je vragen hebt.