LOI

Olga Somaraki

Opleiding Engels 2de graads

Ervaringen LOI

Enorm. Ik vind het prettig dat de LOI het mogelijk maakt om afstand onderwijs aan te bieden. Het is voor iedereen makkelijk om tijd in te delen hoe het beste uit komt.

Sam Van Ham

Associate degree logistiek en economie

Ervaringen LOI

Ik geef de loi een 8, het is niet duidelijk genoeg wat je precies moet kennen voor een tentamen.

Erika Vallinga

Master of Business Administration MBA

Ervaringen LOI

Heel tevreden; Na enige opstartproblemen, waarbij m.n. het internetportaal LOI Campus niet gelijk logisch is, uiteindelijk mijn weg heel goed kunnen vinden. Vragen worden via de klantenservice goed... Heel tevreden; Na enige opstartproblemen, waarbij m.n. het internetportaal LOI Campus niet gelijk logisch is, uiteindelijk mijn weg heel goed kunnen vinden. Vragen worden via de klantenservice goed en snel beantwoord. Docenten reageren over het algemeen snel op vragen en inzendingen. De studiedagen (examentraining enz.) zijn een goede aanvulling. En het allerbelangrijkste; de manier van opzet - theorie en praktijk - sluit goed aan bij mijn werkveld.

Maud Grefte

Opleiding HBO-bachelor Lerarenopleiding talen - specialisatie Engels

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de LOI. De stof is goed, vragen krijgen snel een reactie en de opdrachten zijn goed te doen. Het sluit voor mijn idee ook goed aan bij de praktijk. Het enige wat naar mijn... Ik ben zeer tevreden over de LOI. De stof is goed, vragen krijgen snel een reactie en de opdrachten zijn goed te doen. Het sluit voor mijn idee ook goed aan bij de praktijk. Het enige wat naar mijn idee beter kan zijn de voorbereiding op de toetsen. Je hebt op dit moment alleen de kennis trainer/voorbeeldexamen waar je mee kan oefenen. Zelf zou ik graag zien WAT je precies moet leren voor een toets. Alle hoofdstukken? Bepaalde paragrafen? Moet je een casus kunnen uitwerken? Meer duidelijkheid hierover zou voor mij de LOI perfect maken.

Wendy Heijnen

MBO Doktersassistent

Ervaringen LOI

Ik ben tevreden over de leeromgeving en leerwijze. Ik zou de communicatie tussen leerling en klantenservice verbeterd willen zien.

Tim van der Weyden

HBO Bedrijfskundige Informatica - Supply Chainmanagement

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden met de LOI, omdat één van de voordelen is, dat de LOI studies blijft ontwikkelen gedurende de looptijd. Wanneer er iets wijzigt in de markt, dan gaat de LOI er direct in mee (in... Ik ben zeer tevreden met de LOI, omdat één van de voordelen is, dat de LOI studies blijft ontwikkelen gedurende de looptijd. Wanneer er iets wijzigt in de markt, dan gaat de LOI er direct in mee (in tegenstelling tot een grote concurrent die op IT gebied hopeloos achterblijft). Daarbij wordt er snel geantwoord op vragen, wat ik zeer op prijs stel en is de begeleiding tijdens de studie ook zeer goed, direct en motiverend.

rve ICT/Gemeente Amsterdam

HBO Bachelor ICT technische infrastructuur

Redelijk content

Demi Hoogendoorn

Juridisch medewerker.

Ervaringen LOI

Het is een compacte, goede kwaliteit lesstof, dat makkelijk weg leest en heel makkelijk opneemt als je het leest en daarna de parate kennisvragen maakt.

Antoinette Janssen

Noors

Ervaringen LOI

De cursus is zeer professioneel, didactisch doordacht, educatief aangenaam, overzichtelijk en duidelijk samengesteld, het is een absoluut plezier ermee aan de slag te gaan. Er is zelfs aandacht voor... De cursus is zeer professioneel, didactisch doordacht, educatief aangenaam, overzichtelijk en duidelijk samengesteld, het is een absoluut plezier ermee aan de slag te gaan. Er is zelfs aandacht voor Noorwegen in het algemeen: ik kan bijvoorbeeld zelfs de Noren hier uitleggen hoe hun taal is ontstaan!
Wil je naar Noorwegen emigreren dan is het een absolute aanrader om met de cursus van LOI te beginnen zodra de planne er zijn. Zonder de Noorse taal te beheersen kom je in Noorwegen niet aan een baan en zonder baan is er geen ziektekostenverzekering. Niet betaalbaar althans (500 euros per maand). Noorwegen is drie maal duurder dan Nederland en een vergelijkbare cursus in Noorwegen kost zeven (!!) keer zoveel, heeft weliswaar twee volle lesdagen per week gedurende twee jaren, maar wie kan die cursus volgen wanneer je een baan hebt? Niemand. De LOI cursus kun je op je eigen tempo volgen, herhalen zo vaak je wilt, en de MP3s zijn een geweldige aanvulling om de taal te leren beheersen.

Ik heb ook een korte tijd een gratis online cursus gevolgd bij DuoLingo. Daar moest ik vanuit het Engels het Noors leren, maar dat was hoewel interessant, en goed opgesteld, toch veel minder gemakkelijk en minder gedegen dan de LOI cursus. Het feit dat je vanuit en via de Nederlands taal het Noors kunt leren is toch een noodzaak, heb ik ontdekt.

Aryan Graanoogst

Praktijk Diploma Boekhouden

Ervaringen LOI

Ik heb in het verleden reeds een opleiding gevolgd via het LOI, welke mij goed is bevallen. Het was voor mij niet meer dan vanzelfsprekend dat ik voor mijn Praktijk Diploma Boekhouden opleiding... Ik heb in het verleden reeds een opleiding gevolgd via het LOI, welke mij goed is bevallen. Het was voor mij niet meer dan vanzelfsprekend dat ik voor mijn Praktijk Diploma Boekhouden opleiding wederom voor het LOI zou kiezen.