LOI

MariSu

HBO Bachelor Vertaler Engels

Ervaringen LOI

Zeer tevreden over de opleiding. Ik volg afstandsonderwijs. Fijne digitale leeromgeving die duideliike structuur biedt.

Helen Ronner

MBO Dierverzorging klassikaal

Ervaringen LOI

De klassikale lessen worden goed en zorgvuldig gegeven met een prettige leraar die weet waar hij het over heeft. De LOI Campus is fijn om mee te werken, wel mis ik de Generieke in de modules, zodat... De klassikale lessen worden goed en zorgvuldig gegeven met een prettige leraar die weet waar hij het over heeft. De LOI Campus is fijn om mee te werken, wel mis ik de Generieke in de modules, zodat je weet welke generieke je klaar hebt. Ook vind ik het jammer dat de opdrachten die je moet inzenden voor punten (cijfer) laat worden nagekeken. Verder zou ik studeren bij LOI iedereen aanraden, vooral voor mensen met een baan en gezin, en ook voor oudere mensen. Je kan je eigen tijd indelen en ook de betaling voor de opleiding spreiden.

maja aarnoudse

MBO Financieel administratief medewerker

Ervaringen LOI

ben meer dan tevreden over de Loi. hoe snel ze je taken nakijken en de goede service als je vragen hebt of iets niet snapt. goede klantenservice en vriendelijkheid ten top zowel in mails als aan de... ben meer dan tevreden over de Loi. hoe snel ze je taken nakijken en de goede service als je vragen hebt of iets niet snapt. goede klantenservice en vriendelijkheid ten top zowel in mails als aan de telefoon. studie is ook heel duidelijk bij de campus

Laura Dorsman

Japans

Ervaringen LOI

Ontzettend leuke cursus. Uitgebreid, het is niet makkelijk, maar wel te doen. Je leert alles, de taal, de cultuur, de schrijfwijze.
Het is mooi opgesteld, en de cursus is redelijk betaalbaar....
Het is mooi opgesteld, en de cursus is redelijk betaalbaar.
Wat betreft het LOI, je krijgt erg vriendelijke mensen aan de telefoon die alle tijd voor je nemen om je bijvoorbeeld te helpen kiezen met een cursus of studie. Ook het regelen van de betalingen gaat heel erg soepel. Het enige minpuntje vind ik persoonlijk dat de meeste opleidingen/cursussen best prijzig zijn, en voor iemand met een kleine uitkering niet te betalen.

Hayat El Ouhdani

Engels voor beginners en gevorderden

Ervaringen LOI

Ik ben zekker tevreden over de cursus! Voordeel is dat je gewoon in je eigen tempo de cursus kan volgen. Goede uitleg via de online video's en leuke opdrachten. Zekker een aanrader om je engels even... Ik ben zekker tevreden over de cursus! Voordeel is dat je gewoon in je eigen tempo de cursus kan volgen. Goede uitleg via de online video's en leuke opdrachten. Zekker een aanrader om je engels even bij te spijkeren.

Barbara Voermans

Professional organizing

Ervaringen LOI

De cursus is helder, duidelijk en heel praktisch opgezet. De combinatie van de theorie en opdrachten werkt voor mij erg goed. Je wordt zo echt gestimuleerd om over hetgeen je net bestudeerd hebt na... De cursus is helder, duidelijk en heel praktisch opgezet. De combinatie van de theorie en opdrachten werkt voor mij erg goed. Je wordt zo echt gestimuleerd om over hetgeen je net bestudeerd hebt na te denken en toe te passen. Ook het afvinken van de opdrachten werkt overzichtelijk en motiverend.

Sieto de Vries

BOA

Zeer tevreden

T.H. van Dalen

Budgetcoach

Ervaringen LOI

Cursusmateriaal is goed en makkelijk te volgen. Na wetswijzigingen volgt snel een wijziging op het cursusmateriaal.
Ondersteuning door LOI is snel en accuraat.

Gerda Buntin

Basiskennis Boekhouden

Ervaringen LOI

De boeken zijn heel helder en duidelijk stap voor stap beschreven zodat het heel goed te doen is om de diverse stappen te doorlopen. Met vragen krijg je snel antwoord.

Van den Hoed

Engels B2

Ervaringen LOI

Service en het leer domein en de leerboeken.
Vriendelijk en flexibel