Ondernemer Detailhandel
Ervaringen LOI
Ik ben zeer tevreden over de LOI! De kwaliteit van de leerstof vind ik goed en de opbouw van de leerstof vind ik goed. Ook de LOI Campus vind ik overzichtelijk en kwalitatief!
Heel erg tevreden. Goede ondersteuning door docenten en duidelijk lesmateriaal.
Ik ben zeer tevreden in het algemeen over mijn opleiding bij de LOI.
Ik ben nu een jaar bezig met deze opleiding en kan iedereen aanbevelen deze opleiding te volgen. Het lesmateriaal is duidelijk en eenvoudig te behandelen.
Over de LOI zelf ben ik ook...
LOI stelt mij in staat de opleiding te volgen waarbij ik de balans tussen werk/ studie en privé goed kan bewaren. Belangrijk wanneer je een fulltime baan hebt. Het pakket en de aangesloten docenten...
Zeer tevreden.
LOI is de enige met deze opleiding
uitermate tevreden de aangereikte stof is verrassend compleet, reactie op ingezonden opdrachten is duidelijk en volgt snel na het inzenden
Goed, goede beschrijvingen wat de bedoeling is en duidelijk wat er van je wordt verwacht te kunnen.
wat minder zijn de spraak-video-opdrachten. Hierbij zijn vaak ( in mijn mening) meer...
Heel prettig, er wordt snel nagekeken en duidelijke uitleg