LOI

danielle daams

Docentenopleiding Bachelor Nederlands

Ervaringen LOI

Mijn ervaringen zijn over het algemeen goed. Voor het zelfstandig studeren met de campus werkt voor mij heel prettig. De vakken zijn overzichtelijk ingedeeld, je kunt precies zien wat je gedaan... Mijn ervaringen zijn over het algemeen goed. Voor het zelfstandig studeren met de campus werkt voor mij heel prettig. De vakken zijn overzichtelijk ingedeeld, je kunt precies zien wat je gedaan hebt, waar je bent en wat je nog moet. Ook de lesstof is goed op niveau en de opdrachten helpen je goed bij het verwerken van de stof.
Vooral de klantenservice en de informatieverstrekking kan beter, maar ik merk dat eraan gewerkt wordt. Als je houdt van zelfstandig studeren en niet wil worden afgeremd door werken in groepjes is dit ideaal.

W. Leijten

Webdesign

Ervaringen LOI

Met de LOI heb ik gedurende de cursus prima ervaringen opgedaan. De leerstof was helder, duidelijk. De opgaven sloten goed aan bij de leerstof en na inzending hiervan was er steeds binnen maximaal 2... Met de LOI heb ik gedurende de cursus prima ervaringen opgedaan. De leerstof was helder, duidelijk. De opgaven sloten goed aan bij de leerstof en na inzending hiervan was er steeds binnen maximaal 2 dagen een antwoord. Voor deze cursus werd een prima cursusomgeving in de vorm van een webeditor en een ontwerpapplicatie geboden.

Lonneke Mulders

Cursus Zakelijk Business Engels voor gevorderden. ( B2 )

Ervaringen LOI

Algemene indruk over de LOI is zeer positief, heb er verschillende cursussen gevolgd en zowel de lesstof, de Campus als de leermiddelen ( de Ordner ) waren goed verzorgd.

Stef van Dalen

SPAM VMBO-tl

Ervaringen LOI

Ik ben in het algemeen redelijk tevreden over LOI. Tijdens de opleidingen worden ingezonden huiswerkopgaven snel nagekeken door de docenten. Het lesmateriaal is duidelijk en niet te weinig of te... Ik ben in het algemeen redelijk tevreden over LOI. Tijdens de opleidingen worden ingezonden huiswerkopgaven snel nagekeken door de docenten. Het lesmateriaal is duidelijk en niet te weinig of te veel. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Jolanda Hoogeboom

HBO Bachelor Rechten

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden met de LOI. Ik kan in mijn eigen tempo werken en de begeleiding van de docenten is goed.

Rachel

Lean procesmanagement

Ervaringen LOI

De LOI biedt de opleiding zeer doelgericht aan. Ik vind het een fijne combinatie van zelf studeren met kennistrainers, de filmpjes en hoofdstukken op papier. De docent weet waar hij het over heeft.

Margaret van Vroenhoven

Praktijddiploma boekhouden

Ervaringen LOI

Ik ben tevreden. Het online leerpad is duidelijk en overzichtelijk. De beoordeling en de feedback is ook naar tevredenheid.

Kirsten de Rijke

Geschiedenis van Nederland

Ervaringen LOI

De stof leest erg fijn en is goed te begrijpen. Door middel van de oefenopdrachten, de kennisvragen en de digitale vragen test je je kennis extra goed. Ook is de feedback die je krijgt bij... De stof leest erg fijn en is goed te begrijpen. Door middel van de oefenopdrachten, de kennisvragen en de digitale vragen test je je kennis extra goed. Ook is de feedback die je krijgt bij ingeleverde opdrachten erg fijn en persoonlijk, geen voor geprogrammeerde antwoorden. Doordat je de cursus helemaal op je eigen tempo kan doen, is het erg relaxt.

Ans Pronk

Basis opleiding kinderopvang

Ervaringen LOI

Ik zag er erg tegenop om thuis alleen aan een studie te beginnen maar deze opleiding van de LOI is zo duidelijk uitgelegd dat ik er zonder problemen en met veel plezier aan ben begonnen. Ik hoop... Ik zag er erg tegenop om thuis alleen aan een studie te beginnen maar deze opleiding van de LOI is zo duidelijk uitgelegd dat ik er zonder problemen en met veel plezier aan ben begonnen. Ik hoop over twee maanden klaar te zijn en ga dan zeker met een vervolgopleiding starten.

Wendy Velle

Digitale beeldbewerking

Ervaringen LOI

Ik ben heel tevreden over het LOI, als iets niet duidelijk is krijg ik heel snel antwoord. Ook de inzendopgave worden heel snel beoordeeld. De cursus is ook superintressant en heb heel veel geleerd... Ik ben heel tevreden over het LOI, als iets niet duidelijk is krijg ik heel snel antwoord. Ook de inzendopgave worden heel snel beoordeeld. De cursus is ook superintressant en heb heel veel geleerd over photoshop elements.