LOI

heel tevreden

Kim Coenen

Creatieve Marketingsconcepten

Ervaringen LOI

Leuke en leerzame cursus. Veel aan gehad. Goed lesmateriaal en leuke opdrachten om te maken

L. van Ruth

Cursus Nieuw Grieks

Ervaringen LOI

De lessen zijn in een prettige logische volgorde opgebouwd.
De methode van eerst goed luisteren en dan controleren door vragen te beantwoorden zorgen dat de Griekse taal snel
bekend...
De lessen zijn in een prettige logische volgorde opgebouwd.
bekend in de oren klinkt.
De lessen zijn toegepast op de dagelijkse zaken in Griekenland, zodat je je al snel een beetje kan uitdrukken in een gesprek
met Grieken.
Ik heb er al veel baat bij als ik met dorpsbewoners van het dorp waar ik een vakantiehuis heb praat.
De daar normale gesprekken als : Waar kom je vandaan; waar ga je naar toe; ben je getrouwd; heb je kinderen; het is
koud/warm ; ik houd van.... etc. etc. komen allemaal aan bod in de lessen.
Door zulke gesprekjes ben je al snel geen vreemde meer, maar gewoon één van de buren.

Het huiswerk wordt erg snel met goede uitleg over de gemaakte fouten geretourneerd.

D.Aggenbach

Effectief Excell2013

Ervaringen LOI

Dit is inmiddels mijn 5e cursus bij de LOI , alleen de talen cursus viel mij te zwaar ( Marokkaans) Dit is toch klassikaal beter te volgen dan alleen.
De 4 anderen hebben mij veel geleerd ook...
De 4 anderen hebben mij veel geleerd ook over mijzelf. Ik wordt graag uitgedaagd en zal regelmatig de cursussen en opleidingen bekijken of er weer iets bij zit dat mij aanspreekt.

Paul de Vries

Prima taalcursussen.

Ervaringen LOI

Ik heb alleen taalopleidingen gevolgd bij LOI. Maar die vind ik zo goed dat ik vanaf eenvoudig Frans via Zakelijk Frans inmiddels voor Frans C1 aan het studeren ben. De weinige keren dat ik de... Ik heb alleen taalopleidingen gevolgd bij LOI. Maar die vind ik zo goed dat ik vanaf eenvoudig Frans via Zakelijk Frans inmiddels voor Frans C1 aan het studeren ben. De weinige keren dat ik de helpdesk nodig had ben ik goed geholpen. De lesmaterialen en de correcties van de leraren zijn duidelijk. Prima. Leuk om te doen.

Kim Coenen

Goede en leerzame cursus gevolgd

Ervaringen LOI

Na aanmelding kreeg ik snel al mijn studiemateriaal binnen. Daarnaast ook een inlog om via de loi portal waarbij ik gemakkelijk mijn studievoortgang kon bijhouden, extra materiaal kon doorlezen en... Na aanmelding kreeg ik snel al mijn studiemateriaal binnen. Daarnaast ook een inlog om via de loi portal waarbij ik gemakkelijk mijn studievoortgang kon bijhouden, extra materiaal kon doorlezen en mijn inzendopgave in kon sturen. Je krijgt daarna weer netjes een mail als je inzendopgaven zijn beoordeeld en via de portal kan je alles ook weer terug zien. Goed geregeld en georganiseerd. Daarnaast was het studiemateriaal helder, duidelijk en overzichtelijk.

Thea Vos

Notuleren

Ervaringen LOI

De mogelijkheid om thuis te kunnen studeren is enorm fijn ik ervaar dat ik dan minder gespannen ben. Daarom pleit ik ervoor om examens ook thuis af te nemen. De klantvriendelijkheid van de L.O.I. is... De mogelijkheid om thuis te kunnen studeren is enorm fijn ik ervaar dat ik dan minder gespannen ben. Daarom pleit ik ervoor om examens ook thuis af te nemen. De klantvriendelijkheid van de L.O.I. is super.

Jacqueline de Reus

Praktijkdiploma Loonadministratie

Ervaringen LOI

De vakopleidingen zijn altijd up to date en aangepast naar het gevraagde opleidingniveau op de arbeidspkaats.
DOEN!

Marjorie

Basiskennis Boekhouden

Ervaringen LOI

In januari de cursus Basiskennis Boekhouden gestart en ik ga nu al bijna examen doen. De duur van 5 maanden die LOI opgeeft klopt dus wel! De stof in de cursus is duidelijk omschreven en er is echt... In januari de cursus Basiskennis Boekhouden gestart en ik ga nu al bijna examen doen. De duur van 5 maanden die LOI opgeeft klopt dus wel! De stof in de cursus is duidelijk omschreven en er is echt heel veel oefenmateriaal. Wat ik ook erg fijn vind is dat je op een eigen "LOI Campus" kan inloggen en kan afvinken als je een module af hebt. Zo kun je precies bijhouden hoe ver je bent. Dat motiveert! Ook de kennistrainer(app) vind ik super; telkens kun je weer oefenen of je ook de theorie beheerst, evt hoofdstuk voor hoofdstuk, en als je een tijdje niet hebt gestudeerd weet je zo of je het nog hebt onthouden. Telkens als ik een huiswerkopdracht verstuurd had, kreeg ik 'm de volgende werkdag al weer retour, echt snel. En je kunt gelijk weer verder. Kortom; zeer toegankelijke cursus voor elk niveau.

Angela den daas

Receptioniste/telefoniste

Ervaringen LOI

Zeer tevreden tot nu toe ! Snelle beoordeling huiswerk.Goede begeleiding d.m.v Loi campus vrijwel alle informatie m.b.t examens terug te vinden. Kortom, ik raad het aan wanneer een cursus word... Zeer tevreden tot nu toe ! Snelle beoordeling huiswerk.Goede begeleiding d.m.v Loi campus vrijwel alle informatie m.b.t examens terug te vinden. Kortom, ik raad het aan wanneer een cursus word overwogen.