LOI

Lisette

Ir

prima telefonisch geholpen

Beste Lisette,
Dank je wel voor de sterren. Hier worden wij helemaal blij van. Wat prettig om te lezen dat je telefonisch goed bent geholpen door de Studiebegeleiding.
Ik wens je namens LOI...
Beste Lisette,
Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding,

Mireille

Spaans voor Gevorderden en Meergevorderden

Ervaringen LOI

Fijn contact met LOI en duidelijke lesstof . Ervaren docenten die met goede tips komen voor uitspraak of uitleg bij eventuele fouten in huiswerk. Makkelijk veel zaken zelf regelen via LOI Campus.

Beste Mireille,
Dank je wel voor je beoordeling. Hier worden wij helemaal blij van. Muchas gracias!
Ik wens u namens LOI veel succes met uw opleiding Spaans voor Gevorderden en...
Beste Mireille,
Ik wens u namens LOI veel succes met uw opleiding Spaans voor Gevorderden en Meergevorderden.

John Roefs

PDL

Beste John,
Dank je wel voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je LOI zou aanbevelen. Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding PDL.
Anna, LOI...
Beste John,

Marjolein van Leeuwen

HBO Pedagogiek

Prima begeleiding!

Beste Marjolein,
Dank je wel voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je de begeleiding als goed ervaart. Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding HBO Pedagogiek.
Beste Marjolein,

Harks

Verandermanagement

Ervaringen LOI

Prima, duidelijke site en info

Yvonne Hooimeijer

Doktersassistente

Best fijn; kan beter

Beste Yvonne,
Dank je wel voor je beoordeling. Wat prettig om te lezen dat je LOI zou aanbevelen. In je beoordeling geef je ook aan dat het beter kan. Graag komen wij in contact met je....
Beste Yvonne,
Kan je een e-mail sturen naar webcare@loi.nl met je verbetertips?
Ik wens je veel succes met je opleiding Doktersassistente.

Ageeth

Frans voor beginners en gevorderden

Ervaringen LOI

Fantastisch. Alles wordt heel helder uitgelegd. De leerstof is goed gestructureerd en de online colleges zijn erg prettig. Ik hoop over een jaartje goed Frans te spreken!

Beste Ageeth,
Beste Ageeth,
Dank je wel voor de goede beoordeling. Hier worden wij helemaal blij van! Wat prettig om te lezen dat je tevreden bent over de leerstof en je opleiding. Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding Frans.
Bonne chance!

Meryam

Pabo

Ervaringen LOI

Heel tevreden en blij dat ik dit kan doen!

Beste Meryam,
Wat prettig om te lezen dat je tevreden bent met LOI! Wij wensen je veel succes met je opleiding Pabo.

Sharona Van eck

Middle management

Beste Sharona,
Dank je wel voor de sterren en je beoordeling. Leuk om te lezen dat je LOI zou aanbevelen. Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding Middle Management.
Beste Sharona,

Lucien Keizer

Communicatie

😃

Beste Lucien,
Dank je wel voor de goede beoordeling. Wat prettig om te lezen dat je LOI zou aanbevelen. Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding Communicatie.
Beste Lucien,