Gewichtsconsulent
Ervaringen LOI
Ik ervaar het studeren bij de LOI als prettig, omdat je het in je eigen tempo kan doen en alles thuis, maar door het forum in contact kan zijn met medestudenten. Je krijgt tijdig antwoord van de...
Ik ben zeer tevreden over de LOI
fijn materiaal en feedback
De aangeboden leerstof sluit niet volledig aan bij het examen.
De contactdagen bij de LOI zijn zinvol en leerzaam.
De opleiding is grondig en heel gebruiksvriendelijk
De klanten service is uitstekend en er wordt steeds een vlug antwoord gegeven op de gestelde vragen.
Ik heb geen slechte ervaringen ondervonden
Studeren bij de LOI bevalt mij prima. Lekker op eigen tempo, studeren wanneer ik tijd en zin heb.
De ingezonden opdrachten krijg ik echt razendsnel terug en met bruikbaar commentaar.
Een studieboek is duidelijk. Verder kan Ik niets meer zeggen. Ik heb alleen dat boek gekregen en dat is mijn ervaring LOI.
De begin Hulp was prima. Daarna word ik niet gestimuleerd over mijn voortgang. Sommigen hebben een stok achter de deur nodig, dat zou wel fijn zijn.
Goede klantenservice, alleen vaak lange wachttijden. Lesstof(indeling) kan soms iets duidelijker.