LOI

slecht

Anjetta Kappen

Creatief schrijven

Ervaringen LOI

Nette levering. Duidelijke opdrachten. Goede ondersteuning waar nodig. Handige opbergmappen bijgeleverd. Uitgebreide leerstof.

Joyce dalemans

Beoordeling Loi - gevolgde opleiding debiteurenbeheerder

Ervaringen LOI

Goed, fijne feedback van leraren en goede voorbereiding. Alleen het lange wachten op je uitslag is waardeloos, dat moet sneller!

alise

Feedback

Ervaringen LOI

snelle reactie op gemaakte opdrachten en gestelde vragen.
goede organisatie tentamen
goede praktische en inhoudelijke lesstof

m. van Oord

Het leuke leren

Deze waren goed

E. de Boer

LOI: Leerzaamste OpleidingsInsituut

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de LOI. Studiemateriaal is duidelijk, oefeningen praktisch en het geheel sluit aan bij de examens.

W.van Groningen

Helaas!

Ervaringen LOI

In het algemeen ben ik heel tevreden over de LOI.Zeer tevreden over de docent; over het aahbieden van de leerstof en de aanwijzingen bij het gecorrigeerde huiswerk.
Vanwege het krijgen van...
Vanwege het krijgen van een tia ben ik noodgedwohgen gestopt.

Maria Drenth

LOI ervaringen.

Ervaringen LOI

Het contakt met de LOI heb ik als positief ervaren,enige nadeel is dat de opleiding nog steeds niet gehaald is door omstandigheden.

Mevr. Wesseling

Unieke HBO-deelprogramma's

Ervaringen LOI

Erg tevreden, de mogelijkheid om HBO deelprogramma's te volgen. Je kan bijv. alleen de "leuke" c.q. interessante onderdelen van een totale opleiding (Bachelor) doen, met de mogelijkheid om naderhand... Erg tevreden, de mogelijkheid om HBO deelprogramma's te volgen. Je kan bijv. alleen de "leuke" c.q. interessante onderdelen van een totale opleiding (Bachelor) doen, met de mogelijkheid om naderhand de rest van de Bachelor te halen. Ook handig voor je werk als er onderdelen/delen van je kennis ontbreken op een bepaalt vakgebied.

Lippinkhof

Feedback loi

Ervaringen LOI

Helaas ondervind ik nog steeds problemen met het boeken van examens. Ik heb het maar opgegeven hier tegen te vechten.