Mijn ervaring met LOI
Ervaringen LOI
Heldere, goed leesbare lesmaterialen.
Komen afspraken na
Heldere, goed leesbare lesmaterialen.
Komen afspraken na
LOI heeft helder lesmateriaal, duidelijk studie systeem met persoonlijke pagina's.
Goed georganiseerde cursus met relevante en interessante informatie. De begeleiding door docenten is dusdanig betrokken. dat regelmatig vergeten wordt dat het om een schriftelijke cursus gaat.
Goede cursus. Ik heb er erg veel van geleerd. Misschien ga ik volgend jaar wel verder met deel 2.
het materiaal zelf is niet zo heel slecht, maar er staan redelijk wat schrijffouten in en zelf foute uitleg. Daarnaast heb ik twee(!) maanden moeten wachten op antwoord van de klantenservice, in...
goed
Over het algemeen ben ik tevreden met LOI: Heldere lesstof, tijdige aanlevering van nieuwe stukken
Inhoudelijk niet altijd van toepassing op het vakgebied. Samenstelling studiemateriaal van de LOI zelf is qua niveau en inhoud niet consequent.
Volg al jaren cursussen bij Loi ben er zeer tevreden over.Wat ik echter mis is de mogelijkheid tot samenstudie binnen een gezin.De enorme voordelen terwijl je samen studeert ,samen bespreekt ,leert...