LOI

Arie

Boa

Nvt

Beste Arie,
Hartelijk dank voor de sterren.

Ab vakwerk

Hondentrainer

Ervaringen LOI

Nog geen ervaring , eerste keer . Als ik bel overdag zijn ze moeilijk te bereiken , dit kan veel beter .

Beste Ab,
Excuses dat we moeilijker bereikbaar zijn. We zijn ons hiervan op de hoogte en druk bezig om onze bereikbaarheid te vergroten.

lescroart

Frans

Ervaringen LOI

tevreden maar door mijn werk kan ik niet het tijdschema halen , en daarin maak ik me wat druk , waardoor de zin in studeren wegvalt, maar blijf doorzetten, zeer goede cursus.

Beste Les,
Hartelijk dank voor de sterren en succes met het afronden van jouw opleiding!

Gemeente Rotterdam

Nederlands /taalvaardigheid

top

Beste,
Hartelijk dank voor de sterren.

Maaike Perdok

Basis tandartsassistente

Beste Maaike,
Dank je wel voor de goede review. Hier worden wij helemaal blij van. Wat prettig om te lezen dat je LOI zou aanbevelen.
Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding...
Beste Maaike,
Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding Basis tandartsassistente.
Anna, LOI Webcare

Nouk

Vakbekwaam medewerker dierverzorging (nu: zelfstandig medewerker dierverzorging).

Ervaringen LOI

Ik heb (naast mijn baan) een volledig erkende voltijd MBO 3 opleiding behaald tot 'vakbekwaam medewerker dierverzorging'.

Wat goed ging, was het werken via de online campus. Dit is...

Wat goed ging, was het werken via de online campus. Dit is makkelijk en er is een duidelijk stappenplan te volgen. Er is ruimte om te oefenen (ook voor examens), maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de noodzakelijke inzendopgaven op te sturen. Tip: maak een back-up hiervan op de computer.

Verder was de lesstof zéér uitgebreid! Ik begeleid zelf studenten die deze opleiding bij reguliere MBO scholen volgen, maar zij krijgen 1/2 de kennis niet die ik heb gekregen. TOP!

Eerlijk is eerlijk: er is ook veel mis gegaan. Soms verouderde informatie, verkeerd lesmateriaal gekregen, feedback van docenten die beter kan, láaaaange wachttijden bij de klantenservice (wegens personeelstekort) en het antwoord was ook niet altijd inhoudelijk direct juist. En daarbovenop komt nog het wachtmuziekje wat al in geen tijden is veranderd... BLEEGH!

Desondanks is mijn ervaring dat als je geduldig blijft, zelf goed alle informatie leest, vol blijft houden, door blijft zetten én vertrouwen houd... dat je dan met behulp van de juiste medewerkers écht wel verder komt.

En zo heb ik naast mijn baan een extra diploma kunnen behalen. En ben ik naast dit diploma, inmiddels óók vakbekwaam geworden in geduld houden en doorzettingsvermogen tonen ;)

Beste Nouk,
Wat fijn om te horen dat de opleiding jou beviel.
Ook gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma.

Emel

Pabo

Boven mijn verwachting!
De online campus is overzichtelijk en geeft echt een steuntje in de rug.
Boven mijn verwachting!
De online campus is overzichtelijk en geeft echt een steuntje in de rug.
Het gemak op eigen tempo te studeren en de examens zo flexibel af kunnen leggen is voor mij een verademing.

Beste Emel,
Wat fijn om te horen dat de opleiding jou goed bevalt.

Priya Gayadien

Toegepaste psychologie

Telefonisch snel geholpen

Beste Priya,
Beste Priya,
Dank je wel voor de goede review. Wat prettig om te lezen dat je LOI zou aanbevelen en dat je tevreden bent met de service. Ik wens je namens LOI nog veel succes met je opleiding Toegepaste Psychologie.
Anna, LOI Webcare

Ralph

Online marketing

Ervaringen LOI

Uitstekend digitaal onderwijs met functionele online leeromgeving om te leren, oefenen, opdrachten in te leveren en eventuele vragen te stellen aan docenten.

Beste Ralph,
Wat fijn om te horen dat de opleiding goed bevallen is.

Remco

Waardeloos

Ervaringen LOI

Waardeloos. De klantenservice is al jaren zeer slecht bereikbaar, hier wordt niets aan gedaan waardoor je nu nog langer in de wachtrij staat dan vroeger. Op mails wordt 9 van de 10 keer niet... Waardeloos. De klantenservice is al jaren zeer slecht bereikbaar, hier wordt niets aan gedaan waardoor je nu nog langer in de wachtrij staat dan vroeger. Op mails wordt 9 van de 10 keer niet gereageerd en anders is het na 4 weken pas met een antwoord waar je niets aan hebt.

Ongeloof dat deze organisatie nog bestaat!

Beste Remco,
Uit jouw reactie begrijp ik dat je een slechte ervaring met de LOI hebt.
Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, ontvang ik graag een mail via webcare@loi.nl.
Met...
Beste Remco,
Uit jouw reactie begrijp ik dat je een slechte ervaring met de LOI hebt.