LOI

Milko

Hbo coachend leidinggeven

Ervaringen LOI

De mensen willen het graag goed doen, het systeem van LOI werkt dit wel een beetje tegen

Beste Milko,
Hartelijk dank voor de feedback. We zijn ons er bewust van dat de systemen niet altijd even goed werken en zijn dit aan het verbeteren.
Mark, LOI...
Beste Milko,

Marco

Functioneel beheerder

Heel erg slecht

Beste Marco,
Uit jouw reactie begrijp ik dat je een slechte ervaring met de LOI.
Mocht ik iet voor je kunnen betekenen, ontvang ik graag een mail via webcare@loi.nl.
Met vriendelijke...
Beste Marco,
Uit jouw reactie begrijp ik dat je een slechte ervaring met de LOI.

Fabian van Onzen

Juridische Medewerker

Beste Fabian,
Hartelijk dank voor de feedback.

Marjolijn Willems van Rooijen

Zelfstandig Budgetcoach

Ervaringen LOI

prettig studeren in mij neigen tijd. Dat is fijn als je ook fulltime werkt en ook mantelzorger bent
Ik krijg snel mijn resultaten te zien
Bij vragen krijg ik ook snel antwoord

Beste Marjolijn,

Pam Janssen

Mb3 pedagogisch medewerker

Ervaringen LOI

Tevreden met de campus en het leermateriaal. Meeste is duidelijk en overzichtelijk als je eenmaal weet hoe de campus in elkaar steekt. Enige minpunt is dat er lastig contact is te leggen en moeilijk... Tevreden met de campus en het leermateriaal. Meeste is duidelijk en overzichtelijk als je eenmaal weet hoe de campus in elkaar steekt. Enige minpunt is dat er lastig contact is te leggen en moeilijk antwoord krijgt op vragen waarvoor je de klantenservice moet bellen. Ze staan je wel altijd vriendelijk te woord.

Beste Pam,
Hartelijk dank voor de sterren.
We zijn ons er inderdaad van bewust dat het door drukte langer duurt voordat je geholpen wordt. Excuses hiervoor.
Met vriendelijke...
Beste Pam,

Jade

Binnenhuisarchitectuur

slecht

Beste Jade,
Wat vervelend om te vernemen dat je een slechte ervaring met de LOI hebt.
Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, ontvang ik graag een mail via webcare@loi.nl
Met...
Beste Jade,
Wat vervelend om te vernemen dat je een slechte ervaring met de LOI hebt.

Yvonne

Transport planner

Zeer goed

Beste Yvonne,
Hartelijk dank voor de sterren

Chris

HBO-programma HTML/CSS

Ervaringen LOI

Ik wacht al ruim drie maanden op mijn diploma en de organisatie is nauwelijks bereikbaar. Bij problemen wijst iedereen wijst naar elkaar. Kortom: zeer slechte nasmaak aan de door mij gevolgde... Ik wacht al ruim drie maanden op mijn diploma en de organisatie is nauwelijks bereikbaar. Bij problemen wijst iedereen wijst naar elkaar. Kortom: zeer slechte nasmaak aan de door mij gevolgde cursus. Ik volg hier nooit meer een cursus.

Beste Christiaan,
Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken over jouw diploma.
Zoals beloofd ga ik achter uw diploma aan voor u.

Jan Bos

Instroomcursus wiskunde en natuurkunde

Beste Jan,
Wat fijn om te horen dat de opleiding jou goed bevalt.

Vermeulen

Russisch

Beste Michiel,
Wat fijn om te horen dat de opleiding Russisch jou bevalt.