LOI

Fem

Visuele communicatie

Ervaringen LOI

Erg fijn en duidelijk opleidingsplatform. Wel mis ik, aangezien het een online, thuisstudie is, het contact met medestudenten en docenten. Maar dit is uiteraard een eigen keuze geweest. Wellicht dat... Erg fijn en duidelijk opleidingsplatform. Wel mis ik, aangezien het een online, thuisstudie is, het contact met medestudenten en docenten. Maar dit is uiteraard een eigen keuze geweest. Wellicht dat er wat vaker uitgereikt zou kunnen worden en er wat vaker voor online thuisstudies, bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden, mochten meerdere studenten hier behoefte aan hebben.

Suzanne Bastiaans

Transport planner

Ervaringen LOI

Goed, makkelijk manier van het bij houden van je lesmateriaal en examens

Beste Suzanne,
Hartelijk dank voor de feedback.

TMS

Nederlands 3F

Goed docent

Beste,
Hartelijk dank voor de feedback.

Nederlandse gebarentaal

Zeer goed

Beste Rijnie,
Hartelijk dank voor de positieve review.

Arm.

Kort MBO Apothekersassistent

Ik ben wel tevreden.

Beste Arminka,
Wat fijn om te horen dat de opleiding bevallen is.

Anna Vos

Triage en kwaliteitszorg

Beste Anna,

Kim

Kindercoach

Beste Kim,
Hartelijk dank voor de sterren,

jo

Pdl

goed

Beste Jo,
Hartelijk dank voor de sterren.
Mochten we de service kunnen verbeteren waardoor we van 7 sterren naar 10 sterren gaan, hoor ik het graag via webcare@loi.nl
Met vriendelijke...
Beste Jo,

H. Apeldoorn

HTML5 & CSS

Ervaringen LOI

Uitstekende opleiding met voldoende diepgang en actuele informatie. Heb de sterk de indruk dat ik bij LOI eindelijk voldoende leer waar ik in de praktijk goed mee uit de voeten kan. Mijn ervaring... Uitstekende opleiding met voldoende diepgang en actuele informatie. Heb de sterk de indruk dat ik bij LOI eindelijk voldoende leer waar ik in de praktijk goed mee uit de voeten kan. Mijn ervaring met andere opleiders is zeer teleurstellend geweest. Het LOI is zeer duidelijk in communicatie en lekker reageert snel.

Beste meneer Apeldoorn,
Dank u wel voor de tijd en moeite om een beoordeling te schrijven. Hier worden we helemaal blij van!
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent met uw LOI...
Beste meneer Apeldoorn,
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent met uw LOI opleiding HTML5 & CSS. Dank u wel voor de complimenten in de duidelijke communicatie en reactietijd.
Ik wens u namens LOI nog veel succes met uw opleiding.
Anna, LOI Webcare

P.Simons