LOI

Raphael van Broekhoven

Moderne bedrijfsadministratie

Ervaringen LOI

de website is zeer gebruikers vriendelijk
en bevat tot nu toe alle nodige informatie.

Hallo Raphael,
Hallo Raphael,
Dank je wel voor je positief feedback! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de Campus ons online leeromgeving. Als je een keer bepaalde informatie niet kan vinden kan je altijd contact met de studiebegeleiding opnemen. Dan helpen wij je graag verder!
Voor nu wens ik je nog veel succes met je opleiding.

Sabina Verkouteren

Sociaal werk in de zorg

Zeer ontevreden!
Contact met studiecoach is er amper, terwijl die zou moeten helpen. Modules die maanden na afronden pas afgetekend worden.
Ik kan nu niet verder met mijn studie, omdat er...
Zeer ontevreden!
Ik kan nu niet verder met mijn studie, omdat er twee modules niet beschikbaar zijn. Hoe is dat mogelijk? Er wordt een opleiding aangeboden, maar je kan de opleiding niet eens afronden?

Hallo Sabina,
Hallo Sabina,
Wat spijtig om te vernemen dat je modules in het verleden niet automatisch afgesloten werden en je andere modules op dit moment niet beschikbaar zijn. Ik kan mij voorstellen dat dit vervelend is omdat je zo niet verder kan met de opleiding. Ik heb met je meegekeken en rechtstreeks contact gelegd met mijn collega. Ik heb je hierover ook een e-mail gestuurd.

CP

Typecursus

prima

Hallo Kees,
Dank je wel voor je positief feedback. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de LOI typecursus. Ik wens je nog veel succes met de typecursus.
Met vriendelijke groet,...
Hallo Kees,

Margreet

Particulier onderzoeker

WAARDELOOS.

WAARDELOOS.

Opdrachten staan vol fouten en als je daar vragen over stelt moet je de opdracht zelf maar interpreteren. Hoe kan de docent mijn rapportage beoordelen als die gebaseerd is op mijn interpretatie? De rapportage is het belangrijkste examenonderdeel.

Cursusmateriaal spreekt zichzelf meerdere malen tegen.

Je wordt niet goed opgeleid voor het examen en als je daar over klaagt dan wordt je verwezen naar google en moet je daar zelf opzoek naar de ontbrekende lesstof.

Na het afronden van de cursus heb ik besloten geen examen te doen omdat ik daar niet goed op ben voorbereid.

De halve ster die ik heb gegeven is eigenlijk nog te veel maar minder was niet mogelijk.

Beste Margreet,
Wat vervelend om te vernemen dat je tegen problemen in het lesmateriaal tegenkomt.
Beste Margreet,
Kun je een mail sturen naar webcare@loi.nl met hierin aangegeven welke fouten je tegengekomen bent?
Ik kijk graag met je mee hierin.
Mark, LOI Webcare

E. van Grinsven

Projectmethodieken Agile Scrum en PRINCE2® Foundation

Ervaringen LOI

Als je eenmaal weet waar je moet beginnen, dan werkt de leeromgeving erg prettig. Dus verbeterpuntje voor LOI om e.e.a. in de portal duidelijker te verwoorden waar je wat kunt vinden om te... Als je eenmaal weet waar je moet beginnen, dan werkt de leeromgeving erg prettig. Dus verbeterpuntje voor LOI om e.e.a. in de portal duidelijker te verwoorden waar je wat kunt vinden om te bestuderen. En sneller het leerboek van Scrum toesturen.

Lily

HBO Jaarrekeningen

brian ruipers

Commerciële economie

Ervaringen LOI

de klantgerichtheid is top, de mails zijn duidelijk en overzichtelijk welke stappen je moet volgen.

Jimmy

Mbo 3 beveiliging