LOI

Francis broekhuis

Belastingconsulent

Ervaringen LOI

tevreden tot zover, behalve dus het verspringen van tekst bij het beantwoorden van vragen.

Jadwiga Rehm-Proc

Kindercoach

Ervaringen LOI

Dat is mijn eerste ervaring met LOI .Ik kom uit andere land (Polen) en ik verwacht niet zo goede zorg voor mij want mijn Nederlandse taal is nog niet zo goed ,maar toch alles is goed uitgevoerd door... Dat is mijn eerste ervaring met LOI .Ik kom uit andere land (Polen) en ik verwacht niet zo goede zorg voor mij want mijn Nederlandse taal is nog niet zo goed ,maar toch alles is goed uitgevoerd door jullie. Ik ben veel dankbaar. Groetjes Jadzia Rehm-Proc.

Beste Jadwiga,
Hartelijk dank voor de feedback. We zijn blij om te horen dat de opleiding jou bevalt.
Mark, LOI Webcare.

Halima afakir

Engels voor gevorderden

Ik ben zeer tevreden

Umut Hoscan

Cryptocurrencies en blockchaintechnologie

Tevreden

Beste Umut,
Hartelijk dank voor de sterren.

Kseniia

Excel gevorderd

2 maanden

Jadwiga Rehm-Proc

Kindercoach

Ervaringen LOI

Dat is mijn eerste ervaring met LOI cursussen en ik verwacht niet zo goede zorg voor mij want mijn Nederlandse taal is nog niet zo goed (ik kom uit Polen).Jullie zijn behulpzaam en stap naar stap... Dat is mijn eerste ervaring met LOI cursussen en ik verwacht niet zo goede zorg voor mij want mijn Nederlandse taal is nog niet zo goed (ik kom uit Polen).Jullie zijn behulpzaam en stap naar stap leiden jullie alles.Ik ben zo tevreden en hartelijk bedankt. Groetjes, Jadzia Rehm-Proc.

Charlotte Dauwerse

Life coach

Ervaringen LOI

De leerstof was erg breed en volledig. Er worden veel praktijkervaringen aangehaald om het coach proces te verduidelijken. Ook heel ideaal om voor jezelf te leren wat nou je drijfveren te zijn,... De leerstof was erg breed en volledig. Er worden veel praktijkervaringen aangehaald om het coach proces te verduidelijken. Ook heel ideaal om voor jezelf te leren wat nou je drijfveren te zijn, doelen te stellen op alle gebieden van het leven en daarvoor te gaan. Ik geloof oprecht dat deze cursus heel waardevol is voor eigenlijk iedereen.

Henk

Zakelijk Duits

Prima opleiding.

Rujeandly Allee

Verzorgende IG

Zeer goed.

Beste Rujeandly,
Hartelijk dank voor jouw feedback,

N. Sprong

Verkorte opleiding persoonlijk begeleider

Super

Beste Nel,
Hartelijk dank voor de feedback.