LOI

Annelies Mooren Elzenga

Uitvaartbegeleider

Ervaringen LOI

Tot zover als ik in de opleiding en nu, tevreden

Beste Annelies,

R Mulder

Spaans voor beginners

Ervaringen LOI

Om persoonlijke reden ben ik gestopt.

Harry

Met Vriendelijke groet,

Clyfford Piris

Makelaar

Ervaringen LOI

huiswerk feedback ( waar kan je dat doen )

Saeed

positief

Arno

Office gevorderd

Ervaringen LOI

Duidelijke uitleg, goed te volgen en toe te passen.

Ans Habraken

InDesign

Ervaringen LOI

Duidelijk lesmateriaal, fijne cursus om in je eigen tijd te volgen. De cursus is Engelstalig, maar dat zorgt voor wat extra uitdaging.

Beste Ans,
Mark, LOI Webcare.

Joëlle

Havo

Ervaringen LOI

Ik had hier nooit moeten beginnen. Ik dacht ik doe wel even een thuisstudie HAVO via LOI. Waar het op neer komt is dat ik bijna dagelijks fouten constateer in het lesmateriaal en oom echt grove... Ik had hier nooit moeten beginnen. Ik dacht ik doe wel even een thuisstudie HAVO via LOI. Waar het op neer komt is dat ik bijna dagelijks fouten constateer in het lesmateriaal en oom echt grove fouten! Als ik deze doorgeef word er enkel gezegd: het word doorgegeven aan loi. Terwijl het nog steeds niet aangepast is als ik nu kijk. Ook doen vele links (bijvoorbeeld een verhaal die je moet lezen) het niet en geven docenten zelf aan dat ze helaas zelf niet meer in de campus kunnen kijken! Nadat ik de klacht had ingediend bij LOI zelf kreeg ik een maand later een standaard antwoord met:Hartelijk dank voor de opmerkingen die u heeft gemaakt -niet iedereen neemt die moeite. U heeft de fout over de luchtdruk al doorgegeven aan de campusdocent.
Dat deed u goed met een print screen erbij. Per email kunt u meer bijlagen verzenden dan via het formulier.

We hebben uw opmerkingen aan de Studieleiding voor gelegd.
Veel succes met uw studie !
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u veel succes toe met uw opleiding.
Wat heb ik aan dit antwoord?
Als ik zelf het verschil van de luchtdruk niet wist had ik dus verkeerde theorie geleerd voor dit examen, voor 119 euro per maand vind ik dit van de zotte!
Tot overmaat van ramp kan ik mij enkel uitschrijven door de helft van de totale opleiding te betalen. Tevens wilde ik 1 vak wisselen, dat kan natuurlijk niet. Dan moet je 1 vak erbij kopen!
Wat een ramp! Ik had beter zelf boeken kunnen bestellen en zonder loi staatsexamen moeten doen, veel goedkoper en veel verstandiger!!!

Beste Joelle.
Wat vervelend om te vernemen dat je zoveel problemen met de opleiding ervaart.
Beste Joelle.
Wat vervelend om te vernemen dat je zoveel problemen met de opleiding ervaart.
Ik heb direct met je meegekeken en ik kan goed begrijpen dat je verbaasd bent over de gang van zaken.
De studieleiding is aan het kijken wat er mogelijk is betreffende jouw stoppen. Zodoende verzoek ik jouw geduld hierin.