LOI

Daniël M

Hbo programma Grafisch vormgeven

Ervaringen LOI

Makkelijk te volgen en te combineren met werk. Docenten reageren binnen een paar dagen en dat is acceptabel.

M van der Hoeven

Italiaans voor beginners

Jelleryzorg

Begravenis ondernemer

nee

Luck Heijboer

Begeleider Maatschapelijke zorg

Ervaringen LOI

Ben zeer tevreden over het algemeen. Alleen als je vragen hebt via vragen krijg je geen antwoord.
Dat is wel jammer.

Inge

Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Ervaringen LOI

Ik ben net geslaagd voor mijn opleiding. De begeleiding is goed, vriendelijk en bereid je te helpen. Het zelf regelen van examens is perfect. De opbouw van de lesstof is prettig. Het motiveert je... Ik ben net geslaagd voor mijn opleiding. De begeleiding is goed, vriendelijk en bereid je te helpen. Het zelf regelen van examens is perfect. De opbouw van de lesstof is prettig. Het motiveert je om door te gaan. De portfolio, bij de stage, vond ik wat ingewikkeld. De klantenservice vond ik niet altijd flexibel, maar moeten zich natuurlijk ook aan afspraken houden. Dan vragen naar de studiebegeleiding, daar word je goed geholpen. Soms mistte ik wel medestudenten om mee te brainstormen. Mijn idee is dat er meer van je gevraagd wordt dan bij regulier onderwijs. Dit omdat je het echt zelfstandig moet doen.

L Schlosser

Professional Organizer

👍🏼

Erik

Inleiding programmeren

Ervaringen LOI

Prima instituut (heb mijn HBO ook behaald met goede support)

Ina Hollemans

Copywriter allround