LOI

Melanie Evengroen

Hbo v verkort

Ervaringen LOI

Tot nu toe prima. Soms duren de examen uitslagen lang voordat ze verwerkt worden in het examenoverzicht. De uitslag is er dan wel al over de mail.

LOI

Doktersassistente

prima

Sandra

Basiskennis sociaal werk in de zorg HBO

Alleen maar slecht!

Sabine

Excel Basis

Ervaringen LOI

Uitstekende begeleiding en goed opgezet

Meyra Kederli

Havo

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over mijn opleiding.

Eric Nolten

VWO, WISKUNDE A

Ervaringen LOI

Er is wat te verbeteren !

Reactie LOI:

Beste Eric,
Hartelijk dank voor de feedback.
Mocht ik ets voor je kunnen betekenen, ontvang ik graag een mail via webcare@loi.nl
Mark, LOI Webcare

Leonie

PABO

Ervaringen LOI

Heel fijn om op deze manier te studeren, vriendelijke medewerkers. Alleen jammer dat mijn coach een tijd onbereikbaar was, waardoor ik mijn vragen niet kon stellen en niet geholpen kon worden met... Heel fijn om op deze manier te studeren, vriendelijke medewerkers. Alleen jammer dat mijn coach een tijd onbereikbaar was, waardoor ik mijn vragen niet kon stellen en niet geholpen kon worden met een probleem.

Toch ben ik verder zeer tevreden. Goed te combineren met mijn baan in de zorg.

Techtech

Pedagogisch medewerker

Coherence Group

Frans voor beginners en gevorderden

Ervaringen LOI

Ik ben heel tevreden over LOI; zowel qua organisatie als qua opleidingsaanbod en -inhoud. De opleiding is goed opgebouwd en wordt op verschillende, interactieve, manieren aangeboden. Waarbij het... Ik ben heel tevreden over LOI; zowel qua organisatie als qua opleidingsaanbod en -inhoud. De opleiding is goed opgebouwd en wordt op verschillende, interactieve, manieren aangeboden. Waarbij het naast het leren van de woorden ook gaat over grammatica en cultuur.

J. Stoeltjes

Digitale fotografie en beeldbewerking

Ervaringen LOI

goede feedback van de docenten