LOI

E. Kostons

HBO-bachelor Informatica

Ervaringen LOI

Redelijk tot zeer tevreden. Het leveren van cursusmateriaal mag beter indien materialen niet direct leverbaar is. Hier moet ik helaas te vaak over nabellen.

Beste E. Kostons,
Hartelijk dank voor de feedback. Vervelend dat het leveren van cursus materiaal niet naar behoren gaat. Ik zal deze feedback intern meenemen.
Met vriendelijke...
Beste E. Kostons,

Ronald Derksen

HBO Innovatiemanagement

Ervaringen LOI

Zeer tevreden. De online werkruimte geeft voldoende duidelijkheid om deze opleiding online te kunnen volgen. Contact voor vragen aan de docent of aan LOI voor andere zaken worden snel opgevolgd. Zeer tevreden. De online werkruimte geeft voldoende duidelijkheid om deze opleiding online te kunnen volgen. Contact voor vragen aan de docent of aan LOI voor andere zaken worden snel opgevolgd.
De docenten hebben mij snel en duidelijk van feedback voorzien waardoor ik verder kon met de rest van de module.

Beste Ronald,
Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Ik hebt geen bedrijf

Geweldig

Ervaringen LOI

Súper goed ik bent zeer te spreken over Lol ik raat het iedereen aan ik zat vroeger op een rare school ik gin naar denken en onderzoeken of dat wel klop ik hoorde daar niet ik hebt al mijn hele... Súper goed ik bent zeer te spreken over Lol ik raat het iedereen aan ik zat vroeger op een rare school ik gin naar denken en onderzoeken of dat wel klop ik hoorde daar niet ik hebt al mijn hele leven al een slaap probleem dat was de oorzaak om ik hebt een Mbo niveau gehaald nou dat zegt al genoeg dat het een grote fout van die school was dat ze niet hebben gezien dat ik snel kan leren dank zij Lol begrijp ik alles goed en door Lol ga ik naar een normale school

Beste Maikel,
Hartelijk dank voor de positieve feedback.
Heel veel succes met de rest van uw studie!

Kinderdagverblijf Hanna Holman

Nederlands 3F

Ervaringen LOI

Extreem slechte opleiding, staat vol taalfouten en lesstof sluit niet aan op het examen.

Beste Hanna,
Wat vervelend om te vernemen dat je tegen problemen aanloopt bij jouw opleiding.
Kun je een mail sturen naar webcare@loi.nl zodat ik met je mee kan kijken?
Met vriendelijke...
Beste Hanna,
Kun je een mail sturen naar webcare@loi.nl zodat ik met je mee kan kijken?

nicole vermeer

Kwaliteitsmanagement

zeer tevreden

Beste Nicole,
Mark, LOI webcare.

Van Den Berge

Spaans voor beginners

Ervaringen LOI

Dit is mijn eerste ervaring met LOI

Beste Liesbeth,

J.staneke

Spaans

Top

Beste,

E.I. Weijer

Creatief Schrijven

Ervaringen LOI

Wat een leuke cursus! Het geeft echt een stok achter de deur om te blijven schrijven, zonder teveel tijdsdruk: dat de cursus kosteloos mag worden verlengt geeft ruimte omdat er periodes zijn waarin... Wat een leuke cursus! Het geeft echt een stok achter de deur om te blijven schrijven, zonder teveel tijdsdruk: dat de cursus kosteloos mag worden verlengt geeft ruimte omdat er periodes zijn waarin ik niet toekom aan de opdrachten. Ook hele duidelijke digitale campus en een fijne en ervaren docent!

Beste E.I. Weijer,

Diane

Patroontekenen

Ervaringen LOI

snelle afhandeling van de cursus na betaling en correcte opvolging.

Beste Diane,

Marek Vasko

HBO Inkoop en leveranciers

Ervaringen LOI

Top, beetje eisend maar heel goed geregeld.

Beste Marek,