Brahim Amezian
HBO-vertaler Engels
Ervaringen LOI
Nadat ik een bezwaarschrift tegen een examenuitslag had ingediend duurde het letterlijk 5 maanden voordat ik antwoord kreeg. Enfin, antwoord gekregen, examencijfer met 1.0 punt verhoogd (minimaal 5 antwoorden zijn verkeerd gerekend). Helaas nog steeds een onvoldoende, dus wil ik controleren of alle 10 examenvragen die ik had aangekaart in mijn bezwaarschrift in mijn voordeel zijn herzien. Als dit namelijk niet het geval is moet ik binnen 10 werkdagen een beroepsschrift indienen, kosten: 150,- euro. Via de campus krijg ik niet de optie om een inzageverzoek in te dienen. Oké, snel schakelen, LOI opbellen. 1 uur wachttijd, 3x doorverbonden en dan eindelijk beland bij de studiebegeleiding. ,,Ja, ja lastig, maar wij kunnen dat ook niet oplossen, moment geduld''. Minuten later, geen oplossing. Geen inzageverzoek kunnen inplannen top. Advies: Gewoon de beroepsschrift indienen en dan afwachten.
Maar helaas is het niet zo simpel, 1. ik moet exact aangegeven op welke punten ik beroep indien als wordt het ongegrond verklaard (dit is dus niet mogelijk aangezien ik geen inzage heb), 2. weer 150,- euro (naast examenkosten 149,- en bezwaar 75,- euro, leuk verdienmodel zo).
Verschillende mails gestuurd en telefoontjes gepleegd, maar allemaal helemaal geen nut.
Als dit nou het 1e mankement van LOI is, alla. Maar ik zit in m'n 2e jaar en het is keer op keer, opeenstapeling, op elkaar, opeenhopen van ellende en verstoringen van de studietijd.
Mijn advies voor als je hier een studie wil volgen; Run! Niet doen! Denk nog een keer na! Lees alle reviews! Ga naar school, of een andere instelling! Houdt je geld in je zak!
Groetjes en geen dank!