LOI

Brahim Amezian

HBO-vertaler Engels

Ervaringen LOI

Nadat ik een bezwaarschrift tegen een examenuitslag had ingediend duurde het letterlijk 5 maanden voordat ik antwoord kreeg. Enfin, antwoord gekregen, examencijfer met 1.0 punt verhoogd (minimaal 5... Nadat ik een bezwaarschrift tegen een examenuitslag had ingediend duurde het letterlijk 5 maanden voordat ik antwoord kreeg. Enfin, antwoord gekregen, examencijfer met 1.0 punt verhoogd (minimaal 5 antwoorden zijn verkeerd gerekend). Helaas nog steeds een onvoldoende, dus wil ik controleren of alle 10 examenvragen die ik had aangekaart in mijn bezwaarschrift in mijn voordeel zijn herzien. Als dit namelijk niet het geval is moet ik binnen 10 werkdagen een beroepsschrift indienen, kosten: 150,- euro. Via de campus krijg ik niet de optie om een inzageverzoek in te dienen. Oké, snel schakelen, LOI opbellen. 1 uur wachttijd, 3x doorverbonden en dan eindelijk beland bij de studiebegeleiding. ,,Ja, ja lastig, maar wij kunnen dat ook niet oplossen, moment geduld''. Minuten later, geen oplossing. Geen inzageverzoek kunnen inplannen top. Advies: Gewoon de beroepsschrift indienen en dan afwachten.
Maar helaas is het niet zo simpel, 1. ik moet exact aangegeven op welke punten ik beroep indien als wordt het ongegrond verklaard (dit is dus niet mogelijk aangezien ik geen inzage heb), 2. weer 150,- euro (naast examenkosten 149,- en bezwaar 75,- euro, leuk verdienmodel zo).
Verschillende mails gestuurd en telefoontjes gepleegd, maar allemaal helemaal geen nut.

Als dit nou het 1e mankement van LOI is, alla. Maar ik zit in m'n 2e jaar en het is keer op keer, opeenstapeling, op elkaar, opeenhopen van ellende en verstoringen van de studietijd.

Mijn advies voor als je hier een studie wil volgen; Run! Niet doen! Denk nog een keer na! Lees alle reviews! Ga naar school, of een andere instelling! Houdt je geld in je zak!

Groetjes en geen dank!

Ukkie

Hondentrainer

Beste Ukkie,
Hartelijk dank voor de feedback.

Tim

Opleiding Sportmasseur

Zeer Tevreden

Beste Tim,
Hartelijk dank voor de feedback.

Tomasz

HBO-programma Back-end Python developer

Ervaringen LOI

UML is voor ICT architect, niet Python developer. Agile Scrum en DevOps heb je ook niet nodig. Het is beter als je zelf gaat leren, bijvoorbeeld via Udemy, dan bij hun. om UML te leren heb je 1,5... UML is voor ICT architect, niet Python developer. Agile Scrum en DevOps heb je ook niet nodig. Het is beter als je zelf gaat leren, bijvoorbeeld via Udemy, dan bij hun. om UML te leren heb je 1,5 jaar tijd nodig, bij hun staat er een maand. Om zelfs python alleen te leren heb je ook maanden nodig, ook als je wilt 26 uren in de week gaat leren, en bij hun staat er 1 maand. 95% of de materialen die je gaat krijgen van LOI, zijn gratis te vinden op internet, en zijn allemaal in het Engels.

Beste Tomasz,
Uit jouw reactie begrijp ik dat jouw opleiding niet beviel. Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, ontvang ik graag een mail via webcare@loi.nl
Beste Tomasz,
Mark. LOI Webcare.

Loi

Doktersassistente

Ervaringen LOI

Ik had ook enkele slechte reviews gelezen, maar wilde het toch een kans geven. Als je dit leest doe het niet! Volgens loi sta ik niet eens ingeschreven terwijl mijn startdatum morgen is!! Ik heb me... Ik had ook enkele slechte reviews gelezen, maar wilde het toch een kans geven. Als je dit leest doe het niet! Volgens loi sta ik niet eens ingeschreven terwijl mijn startdatum morgen is!! Ik heb me 28-08 aangemeld voor deze opleiding met als startdatum 6 oktober. Het is vandaag 5 oktober en heb nog altijd niks gehoord van loi. Ik heb gister al naar de klantenservice gebeld, maar kreeg te horen dat ze storing hadden en niks konden doen. Vandaag weer gebeld en kreeg te horen dat ik niet eens ingeschreven stond, terwijl ik hiervan bevestiging heb. Ik heb ook al een paar weken geleden bericht gehad van het uvw dat mijn stap is goedgekeurd. De klantenservice van loi zegt dat de startdatum gewoon opgeschoven word en ik me geen zorgen hoef te maken over dat ik niet meer kan annuleren na de startdatum (wat volgens uvw toch echt 6 oktober is). Ik heb uvw gebeld en deze gaven me inderdaad gelijk als ik niet voor 6 oktober mijn aanvraag stopzet was de kans groot dat ik het bedrag moest terugbetalen.

Beste,
Wat vervelend om te vernemen dat u nog niet heeft kunnen beginnen met uw opleiding.
Kunt u een mail sturen naar webcare@loi.nl zodat ik met u mee kan kijken?
Beste,
Kunt u een mail sturen naar webcare@loi.nl zodat ik met u mee kan kijken?

sharon

Medewerker secretariaat en receptie

Zeer tevreden

Beste Sharon,
Wat fijn om te horen dat de opleiding bevalt.

LOI

Doktersassistente

Zeer slecht

Beste mevrouw Scheffers,
Wat vervelend om te vernemen dat uw opleiding niet bevalt. Mocht ik iets voor u betekenen, ontvang ik graag een mail via webcare@loi.nl
Beste mevrouw Scheffers,

zoe

HBO module integrale veiligheid

Ervaringen LOI

Erg slecht. De opdrachten duurde lang voordat het werd nagekeken. Je kreeg qua feedback ook weinig terug. Uiteindelijk examen gedaan. Ik moest zelf bellen om er achter te komen dat er een storing is... Erg slecht. De opdrachten duurde lang voordat het werd nagekeken. Je kreeg qua feedback ook weinig terug. Uiteindelijk examen gedaan. Ik moest zelf bellen om er achter te komen dat er een storing is waardoor er geen uitslagen verzonden konden worden. Tevens telefonisch gehoord dat ik geslaagd was, blijk ik toch gezakt te zijn. De klantenservice is niet vriendelijk, aangezien de teleurstelling groot was bij mij. Geen gehoor van mijn klacht, geen begrip en geen oplossing. Voordat je iemand aan de telefoon hebt ben je zeker 40 min verder.

Erg teleurgesteld dat je je examen alleen kan inzien in Leiden. Wat waarschijnlijk voor meerdere mensen niet te doen is. Waarom kan dit dan niet telefonisch? Ten slotte betaal je zelf voor je examen?!
Ik voelde mij totaal niet gehoord.
Ik raad de LOI hierdoor ook niet aan, ik zou het prettiger vinden om begeleid te worden door mensen die meer betrokken zijn bij hun studenten.

Beste Zoe,
Wat vervelend om te vernemen dat er een verkeerde communicatie naar je is geweest.
Ik begrijp dat je hier gefrustreerd over bent.
Helaas is het niet mogelijk om een examen...
Beste Zoe,
Ik begrijp dat je hier gefrustreerd over bent.
Helaas is het niet mogelijk om een examen in te zien op een andere plek dan de locatie in Leiderdorp, dit met in verband met de voorschriften die vanuit de overheid zijn opgesteld.

Pascal

Nascholing GGZ-Agoog

Nooit meer

Beste Pascal,
Zojuist heb ik u via een andere klachtensite geïnformeerd dat ik de situatie waar u ontevreden over bent in de gaten zal houden.

Gerda

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Ervaringen LOI

Begeleiding van leraren is prima. Het huiswerk krijg je snel terug. Bij de externe examens ben ik minder tevreden. De vragen die je krijgt tijdens het examen sluiten niet aan op de lesstof,... Begeleiding van leraren is prima. Het huiswerk krijg je snel terug. Bij de externe examens ben ik minder tevreden. De vragen die je krijgt tijdens het examen sluiten niet aan op de lesstof, kennistrainer en proefexamen die je kan maken ter voorbereiding op het externe examen. De lesstof is ook verouderd. De serviceduur van een opleiding is ook te kort zodat je genoodzaakt bent om weer 185 euro te betalen voor een verlenging van 6 maanden zodat je gebruik kan blijven maken van de campus.

Beste Gerda,
Uit jouw reactie begrijp ik dat je problemen had met de externe examens.
Mocht je op dit moment ergens nog tegenaan lopen ontvang ik graag een mail via webcare@loi.nl.
Met...
Beste Gerda,
Uit jouw reactie begrijp ik dat je problemen had met de externe examens.