Zeer matig, helpdesk zeer slecht beschikbaar. Storing, alleen bij al aangemelde studenten, nooit storing op lijn voor nieuwe aanmeldingen. Dat is toch vreemd. STAP budget, geld binnenhalen, gaat duidelijk voor op al aangemelde studenten. Slechte zaak.
Mail contact ook zeer matig, duurt twee keer zolang voordat er word beantwoord dan word vermeld in automatisch mailbericht. Ook meegemaakt dat de helpdesk je vraag niet goed in systeem doorzet, helemaal niet aanmeld, waardoor je zelf weer erachteraan moet. Dan te horen krijgt dat vraag niet is doorgezet, dus ook niet behandeld word.. weer 2 weken wachten vervolgens..
Eerder heb ik een LOI opleiding gevolgd en afgerond, toen zeer tevreden.
Momenteel zou ik het niemand aanraden, de service is echt heel erg achteruit gegaan. Zo kun je geen studenten begeleiden. Met zulke wacht tijden voor antwoord op vragen en slechte service.
Beste Leonie,
Natuurlijk is het niet fijn om tegen meerdere problemen aan te lopen. Graag ontvang ik een mail via webcare@loi.nl zodat ik met je mee kan kijken.
met vriendelijke...
Beste Leonie,