LOI

Arnold Moerman

Applicatie en media ontwikkelaar.

Ervaringen LOI

Mijn ervaringen met de LOI zijn goed, gelukkig erg flexibel, dit is voor mij erg belangrijk ivm drukke periodes.

Reactie LOI:

Beste meneer Moerman,
Wat fijn om te horen dat de opleiding goed bevallen is.
Mark, Loi webcare.

Eva

Privacy management cursus

Ervaringen LOI

De cursus duurde 2 maanden (examen ingeleverd op 16-12-2021) en heb nu nog geen beoordeling op mijn examen. Heb al 3-4 keer gebeld en meerdere keren een e-mail gestuurd. Helaas worden mijn e-mails... De cursus duurde 2 maanden (examen ingeleverd op 16-12-2021) en heb nu nog geen beoordeling op mijn examen. Heb al 3-4 keer gebeld en meerdere keren een e-mail gestuurd. Helaas worden mijn e-mails niet beantwoord en aan de telefoon wordt mij gezegd nog even geduld te moeten hebben. Het is een cursus wat in 2 maanden afgerond kan worden dus vind het heel vreemd tot op heden nog niks te hebben vernomen. Ik ben teleurgesteld als ik eerlijk ben! als het een examen van een opleiding was geweest had ik me kunnen voorstellen dat het langer zou duren maar dit was een vrij kort examen dus lijkt mij erg overbodig 12 weken erover te doen om het te beoordelen.

Beije

Havo

Ervaringen LOI

Prettig contact met telefonische helpdesk. Mijn vraag werd beantwoord, de aangeboden oplossingen vond ik goed en de medewerkster was kalm en vriendelijk.

Annelise Rozendaal

Vmbo tl

Ervaringen LOI

prima organisatie. uiterst gemotiveerd om succes te boeken!

colette

HBO verpleegkunde

Ervaringen LOI

vriendelijk te woord gestaan, oplossingsgericht meedenken.

M.E. Beckers

Raaphorst

Inleiding toegepaste psychologie

Tot nu toe prima

Ontevreden LOI cursist

Kort Mbo werken met verstandelijk beperkten mensen

Zeer slecht!