LOI

Mar

Doktersassistente mbo

Ervaringen LOI

Lesstof is duidelijk, contact met loopbaanbegeleider is traag. Overgestapt naar andere opleidng en bevestiging nodig voor vrijstelling hier 3wk mee bezig en wordt van kastje naar muur gestuurd... Lesstof is duidelijk, contact met loopbaanbegeleider is traag. Overgestapt naar andere opleidng en bevestiging nodig voor vrijstelling hier 3wk mee bezig en wordt van kastje naar muur gestuurd verbreken de verbinding in gesprek en wachttijd is erg lang. Geen reclame van mijn kant in mij omgeving om hier opleiding te volgen

Wielinga

Spaans beginners/gevorderden

Goed tot dusver

Schoenmakers

LOI Kidzz

Ervaringen LOI

Goed te bereiken. Vervangend toetsenbord en diploma zijn snel verzonden

Beste,
Wat fijn om te horen dat de opleiding u bevallen is.
Mark, Loi webcare.

Ms

Korte mbo financiële administratie

Ervaringen LOI

Goede lesstof, sluit aan op werk veld, goed contact met docenten

Beste Student,
Wat leuk dat je een positieve beoordeling hebt geplaatst,
Wij willen je een ontzettend fijne dag toewensen.

Pascal

Geen leraar.

Ervaringen LOI

Lesmateriaal is redelijk. Ik merk aan een aantal dingen dat het wat ouder materiaal is. De online modules zijn goed opgezet.

De inschrijving ging slecht. Ik moest lang wachten tot de...

De inschrijving ging slecht. Ik moest lang wachten tot de inschrijving voltooid is. Ik krijg alleen geen contact met een leraar. Ik heb dingen ingeleverd en vragen gesteld met de module vragen stellen maar ik krijg geen antwoord. Er staat dat je binnen enkele dagen antwoord krijgt. In de praktijk ben ik vier weken verder en heb ik nog nooit wat van een leraar gehoord. Ik denk dat die helemaal niet bestaat.

Beste Pascal,
Beste Pascal,
Wat jammer dat jouw docent de vragen niet beantwoord heeft. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Normaal gesproken hanteren we een termijn van 2 werkdagen om u te kunnen voorzien van een antwoord van de docent.
Wanneer deze termijn wordt overschreden is het raadzaam om contact op te nemen met onze klantenservice. Die kunnen dit dan aankaarten bij de juiste afdeling.
Indien je nog niet geholpen bent raden we je aan om een mail te sturen naar webcare@loi.nl met jouw gegevens.
We zullen de docent dan attenderen op jouw openstaande vragen en het zo snel mogelijk oplossen.

Prive

Big Data

Ervaringen LOI

Op zich goed alleen er zijn duidelijk kritiekpunten over de werkruimte en ook de oefenruimte op de server laat te wensen over.

Opleiding Herroepen zonder enige mededeling

Ervaringen LOI

Opleiding in oktober 2021 met veel energie/plezier begonnen tot eind december 2021. Loi zonder enige melding mijn opleiding herroepen. Begin deze maand mail ontvangen dat ik opnieuw ben ingeschreven... Opleiding in oktober 2021 met veel energie/plezier begonnen tot eind december 2021. Loi zonder enige melding mijn opleiding herroepen. Begin deze maand mail ontvangen dat ik opnieuw ben ingeschreven per 27-3-2022. LOI heel slecht te bereiken en wacht al 2 weken op meerdere emails

beste student,
Wat vervelend dat de opleiding herroepen is zonder dat je dit hebt aangegeven.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We willen dit graag voor je oplossen, vandaar dat we je...
beste student,
Wat vervelend dat de opleiding herroepen is zonder dat je dit hebt aangegeven.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We willen dit graag voor je oplossen, vandaar dat we je verzoeken om een mail te sturen naar webcare@loi.nl met jouw gegevens.
Dan gaan wij aan de slag om dit voor jou op te lossen!
Wij wensen je een fijne dag toe.

Rd

Big data specialist, business intelligence, machine learning, werken met ongestructureerde data, nosql

Ervaringen LOI

De stof is opzich redelijk, al zijn sommige delen erg verouderd en niet meer van deze tijd. Wat wel jammer is als je kijkt hoe belangrijk het is om up to date te zijn met de nieuwste ontwikkelingen... De stof is opzich redelijk, al zijn sommige delen erg verouderd en niet meer van deze tijd. Wat wel jammer is als je kijkt hoe belangrijk het is om up to date te zijn met de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied. Over het algemeen is het wel oké.

Het grootste probleem met de opleiding is het contact met de servicedesk.

Als je ook maar ergens met een probleem komt te zitten, zit je al gauw erg lang te wachten tot je probleem wordt opgelost, áls het überhaupt wordt opgelost. De mensen zijn vriendelijk, maar het lijkt er niet op dat er iets wordt gedaan met je probleem.

Voordat je contact op kan nemen moet je al door drie hoepels heen springen voor je het juiste adres te pakken hebt.

Ik heb een ticket openstaan dat nu al drie maanden duurt. Vanwege het probleem kon ik niet verder met de module.

Verschillende keren achteraan gegaan, wordt mij verteld "we komen binnen 8 werkdagen op u terug". Na drie weken geen gehoor, toen weer achteraan gegaan, werd het "we komen binnen 10 werkdagen op u terug". Inmiddels weer een maand verder, heb de hoop bij wijze van spreken maar opgegeven.

Telkens een referentie naar een "ict servicedesk" maar van deze mythische plaats heb ik tot heden nog nooit een reactie ontvangen. Erg jammer.

Als je twijfelt om met een studie te beginnen bij de loi, zou ik zeggen nee, bespaar jezelf de kosten en de moeite.

Beste student,
Wat vervelend dat je geen antwoord krijgt op jouw vragen.
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je te lang moet wachten om een antwoord te krijgen.
Wanneer je een mail...
Beste student,
Wat vervelend dat je geen antwoord krijgt op jouw vragen.
Wanneer je een mail stuurt naar webcare@loi.nl met jouw gegevens kunnen we dit wellicht voor je verspoedigen.

Jacqueline

Gewichtsconsultent

Ervaringen LOI

Ben tevreden over de LOI, persoonlijk goed contact ook via de mail. Alleen de leeromgeving erg onduidelijk

Beste Jacqueline,
Bedankt voor jouw beoordeling.
Wat jammer dat je de online leeromgeving onduidelijk vind.
Indien je nog bezig bent met jouw studie raden we je aan om contact op te...
Beste Jacqueline,
Bedankt voor jouw beoordeling.
Wat jammer dat je de online leeromgeving onduidelijk vind.
Indien je nog bezig bent met jouw studie raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Wellicht dat we je wegwijs kunnen maken in de campus.
We willen je daarnaast ook wijzen op de optie '' veel gestelde vragen'' binnen de campus.
Hier kan je antwoord vinden op een groot deel van uw vragen.

Ron Graumans

Italiaans voor beginners en gevorderden

Beste Ron,
Bedankt voor jouw beoordeling.
Het is altijd fijn om te lezen wanneer studenten een goede ervaring met ons hebben.
Wij wensen je veel succes toe met het vervolg van jouw...
Beste Ron,
Bedankt voor jouw beoordeling.
Wij wensen je veel succes toe met het vervolg van jouw studie!