LOI

Defensie

Vmbo t

Beste Student,
Wat fijn dat je ervaring goed is. Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben, dan verneem ik dit graag en kan je mij mailen naar webcare@loi.nl.
Beste Student,

Liesbeth

Professional organizing

Tot nu toe prima

Beste Liesbeth,
Beste Liesbeth,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en dat je ons zou aanbevelen bij anderen. Ik wens je dan ook nog veel succes met je studie.

Dwight Gordon

Microsoft Office

Zeer tevreden met LOI

Beste Dwight,
Beste Dwight,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te zien dat je zeer tevreden bent met de LOI en dat je ons zou aanbevelen bij anderen. Ik wens je dan ook nog veel succes met je opleiding.

Alan de Vries / KPN

HBO Web design

Ervaringen LOI

Leuke training, brede kennis van het vakgebied. Portal makkelijk om mee te werken.

Beste Alan,
Beste Alan,
Bedankt voor je feedback.
Wat goed om te zien dat je tevreden bent met je opleiding en dat je goed kan werken met de LOI Campus. Ik wens je dan ook nog veel succes met je opleiding.

Ghz

Doktersassistente

Gewoon goed!

Beste GHZ,
Beste GHZ,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de opleiding en de LOI en dat je ons zou aanbevelen bij anderen. Ik wens je dan ook nog veel succes met je opleiding.

Marie-José Dekker

Basis cursus Engels

Ervaringen LOI

Ik ben erg tevreden over LOI. Goede leerstof en goede feedback van docent.

Beste Marie-José,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en de begeleiding van je docent. Ik wens je dan ook nog veel succes met je cursus.
Beste Marie-José,

Esther

Prima. Tot op heden zeer goed

Spaans B2 en C1

Beste Esther,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je cursussen en dat je ons zou aanbevelen bij anderen. Ik wens je dan ook nog veel succes met je opleiding.
Beste Esther,

Maria

Spaans gevorderden en zeer gevorderden

Ervaringen LOI

Tot nu toe zijn mijn ervaringen goed.

Beste Anita,
Hartelijk dank voor je geweldige feedback. Fijn om te horen dat je cursus goed verloopt!
Fijne week en veel studieplezier gewenst!
Caroline...
Beste Anita,
Fijne week en veel studieplezier gewenst!

A. Smalbrugge

Cursus Engels

Beste Ardi,
Fijn dat je cursus Engels zo goed bevalt en hartelijk dank voor je mooie feedback.
Veel studieplezier gewenst en een fijne dag!
Caroline...
Beste Ardi,
Veel studieplezier gewenst en een fijne dag!

Loi

Mbo gespecialiseerde pedagogisch medewerker.

Spw 3

Beste Eghlima Zarea,
Hartelijk dank voor jouw positieve feedback. Ik wens je nog veel succes met je opleiding!
Fijne week!