LOI

Hoedt

Doktersassistente

4 jaar

Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te zien dat je tevreden bent met je opleiding en dat je ons zou aanbevelen bij anderen. Ik wens je dan ook nog veel succes met je studie.

Sandy Reinerie

Toegepaste psychology

Ervaringen LOI

Fijn op eigen tempo, duidelijk en overzichtelijk, goede bereikbaarheid en snelle reactie.

Beste Sandy,
Beste Sandy,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en dat je optimaal gebruik maakt van alle faciliteiten en je eigen studietempo. Ik wens je dan ook nog veel succes met je studie.

Verkerk

Schrijver

Betrouwbaar, goede begeleiding

Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze begeleiding en dat je op ons kunt vertrouwen. Ik wens je nog veel succes met je studie.

Kevin

Psychologie

Ervaringen LOI

Loi misleid mensen, reageert niet op mails en houdt zich bovendien niet aan de wet

Beste Kevin,
Ik heb je e-mail inmiddels ontvangen en zal deze in behandeling nemen. Je zal per mail op de hoogte worden gehouden wat wij voor je kunnen betekenen in deze kwestie.
Beste Kevin,

Rollema Media

Begin nooit een opleiding bij de LOI!

Ervaringen LOI

Begin nooit aan een opleiding bij de LOI!
Lees verder als je de details wilt weten.

Begin nooit aan een opleiding bij de LOI!
Lees verder als je de details wilt weten.

Als werkgever hebben wij een collega een opleiding laten volgen bij de LOI en vanaf het begin af aan is alles mis gegaan.
Het begon bij het niet kunnen volgen van de klassikale lessen vanwege Covid. Deze lessen zijn vervangen voor online lessen waarvan de kwaliteit erg slecht was. Onze collega liep tijdens een aantal lessen vast waarop de docent aangaf dat hij het ook niet wist omdat hij vanaf een afstand niets voor onze collega kon betekenen. Daarnaast moesten wij gewoon betalen voor locatiegeld terwijl er dus helemaal geen lessen op locatie gegeven werden.

Vragen aan docenten moeten via de mail gesteld worden welke slechts één keer per week door de docent beantwoord worden. Mocht je ergens op vast lopen en de uitleg van de docent is alsnog niet toereikend loop je dus enorm vast. Ook staan er grote (spel)fouten in de online- en offline lesstof. Wanneer dit aangeven werd bij de docent kreeg onze collega de reactie dat dit al meerdere keren bij de LOI gemeld was, maar schijnbaar nog steeds niet aangepast was. De LOI is ook niet op de hoogte van welke examenvakken verplicht zijn voor het behalen van de certificaten. Meermaals is hierover verkeerde informatie gecommuniceerd, wat voor de nodige vertraging zorgde.

Daarnaast is onze collega meerdere malen zonder geldige reden afgesloten van de online leeromgeving. Wanneer hierover contact met de LOI opgenomen wordt duurde het vervolgens nog enkele dagen voordat dit weer rechtgezet werd.

Meerdere malen is financiële informatie doorgezet naar onze collega, terwijl die daar niks mee van doen heeft.
En als je als werkgever naar de LOI belt over de gang van zaken moet je stevig je best doen om überhaupt serieus genomen te worden. De reden hiervoor is dat de LOI aangeeft alleen met de student hierover in gesprek te gaan. Terwijl je als werkgever wel de rekening dient te betalen.

Zowel werkgever als student hebben meerdere personeelsleden van de LOI moeten corrigeren op fouten. Door trage reactie en slechte interne communicatie bij de LOI is het op tijd behalen van de opleiding nagenoeg onmogelijk!

Na het behalen van het laatste examenvak is het de LOI zelfs gelukt om het onjuiste diploma toe te sturen!!

Kort samengevat: volg echt geen opleiding bij de LOI! Het kost je enorm veel tijd en negatieve energie om de LOI te corrigeren.

Beste Rollema Media,
Wat spijtig om te lezen dat zowel jullie als werkgever als de student niet geheel tevreden zijn met de opleiding en de LOI.
Mijn excuses als er fouten zijn gemaakt...
Beste Rollema Media,
Mijn excuses als er fouten zijn gemaakt vanuit ons kant. Is het mogelijk om mij een e-mail te sturen naar webcare@loi.nl. Graag verneem ik het cursistennummer van student, zodat ik melding kan maken over wat er tijdens de opleiding is gebeurd. Ik zal dit dan doorgeven aan onze studieleiding, zodat wij onze dienstverlening en de kwaliteit van de opleiding kunnen verbeteren. Ik zie de e-mail graag tegemoet.
Mocht het zo zijn dat student nog niet het juiste diploma heeft ontvangen dan verneem ik dit ook graag, zodat ik dit zo snel mogelijk in orde kan maken.

Dennis Westerbrink / KPN

Ccna zelfstudie

Ervaringen LOI

Slecht bereikbaar per telefoon (>30 minuten wachten) en per email (>1 week wachten). In discussie over een boek wat volgens website erbij zit. Loi zegt van niet en boek moet je aanschaffen. Wie... Slecht bereikbaar per telefoon (>30 minuten wachten) en per email (>1 week wachten). In discussie over een boek wat volgens website erbij zit. Loi zegt van niet en boek moet je aanschaffen. Wie biedt er nou een cursus aan die niet compleet is? Daarnaast geven jullie aan op de site Inclusief alle matriaal. Sterker nog, boek word bij naam genoemd dat het erbij zit. 7 week verder en kan nog niet beginnen... Lol en enthousiasme gaat er af zo en ben niet zo gemotiveerd meer.

Beste Dennis,
wat spijtig om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent met je opleiding en mijn excuses als je lang in de wacht hebt gestaan om een medewerker te spreken.
Ik heb je...
Beste Dennis,
Ik heb je e-mails gelezen en zal deze doorsturen naar onze studieleiding. Er zal worden gekeken of wij een oplossing kunnen aanbieden en je zal hiervan per mail op de hoogte worden gehouden. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan verneem ik deze graag en kan je mij mailen naar webcare@loi.nl.
Ian, LOI Webcare

Angela

Kindercoach

Prima!

Beste Angela,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en dat je ons zou aanbevelen bij anderen. Ik wens je dan ook nog veel succes met je studie....
Beste Angela,
Bedankt voor je feedback!

V.F. Adjei-Bediako

Vwo NT

Ervaringen LOI

Goede ervaringen tot op heden.

Beste V.F. Adjei-Bediako,
Beste V.F. Adjei-Bediako,

Ida Scheepmaker

Helpende zorg en welzijn

Ervaringen LOI

Goed bereikbaar voor vragen!

Beste Ida,
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met onze dienstverlening en dat je ons zou aanbevelen bij anderen. Ik wens je dan ook nog veel succes met je opleiding.
Beste Ida,

Wesley

Hbo engels

Beste Wesley,
Beste Wesley,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en dat je ons zou aanbevelen bij anderen. Ik wens je dan ook nog veel succes met uw opleiding.