LOI

Joiachim-Aaron Felipa

Havo volledig

Ervaringen LOI

Ik begin met op 1 aug 2024, de hele sollicitatie proces was smooth en ik had heel goeie begeleider, en alle vragen waren beantwoord.

Beste Joiachim-Aaron Felipa,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Ik wens je veel succes met de verdere opleiding.

Dewi

MBO IT Expert Systems en Devices

Ontevreden

Beste Dewi,
Vervelend om te zien dat je niet tevreden bent over de opleiding MBO IT Expert Systems en Devices, begrijpelijk dat je hier je oordeel over wilt uiten.
Je kan een e-mail sturen...
Beste Dewi,
Je kan een e-mail sturen naar webcare@loi.nl, dan kan ik kijken of ik iets voor je kan betekenen.

pahladsingh

ICT software developer

Ervaringen LOI

tot nu toe ben ik wel tevreden

Reactie LOI:

Bedankt voor uw goede review! Veel plezier en succes de studie. Wij wensen een fijne dag toe.

Dlanor

AZ-104

Ervaringen LOI

Door privé omstandigheden de cursus niet kunnen volgen

Beste Dlanor,
Hartelijk dank voor de mooie review!
Vervelend om te horen dat je privé omstandigheden niet optimaal zijn, hopelijk gaat het nu beter?
Met vriendelijke groeten,
Sandra,...
Beste Dlanor,
Met vriendelijke groeten,

Raad van Staten

Snel typen

prima

Reactie LOI:

Hartelijk dank voor uw goede review en wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze cursus Snel typen. Wij wensen u een fijne dag toe.

Chantal B

Event management

Slecht

Kort samengevat een groot drama.
Oktober 2023 opleiding afgerond

Slecht

Kort samengevat een groot drama.
Oktober 2023 opleiding afgerond

Ze hebben er 6 MAANDEN over gedaan om een Ict probleem op te lossen. Hier door kon mijn opleiding niet afgerond worden. Heb ik mijn diploma ( nog) niet gekregen. Kon ik niet verder met vervolg opleiding ivm vrijstellingen die ik nu niet kreeg en liep ik extra inkomsten mis.

Eind Mei 2024 eindelijk diploma
Ze wilde een compensatie aanbieden. Maar ik moest zelf een officiële klacht indienen. ( had ik al 2x gedaan) en een voorstel schrijven.

Update 3 juli 2024
Ze hebben nog steeds niks gedaan behalve kastje / muur. Als ik vragen heb, of ik die op de mail wil zetten.

Beste Chantal B,
Vervelend om te horen dat je problemen ondervind tijdens de opleiding en begrijpelijk dat je de opleiding zo soepel mogelijk wilt doorlopen.
Mijn collega heeft je een e-mail...
Beste Chantal B,
Mijn collega heeft je een e-mail gestuurd op 11-7 met verdere informatie.

Gemeente Molenlanden

Zakelijk engels voor beginners en gevorderden

Ervaringen LOI

de persoonlijke begeleiding mag beter

Jansen

Dierenassistent paraveterinair verkort

Reactie LOI:

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Wij stellen dit zeer op prijs.

Hera

Apothekersassistent

Ervaringen LOI

Ik ben net begonnen met de LOI, dus ik heb nog geen echte mening kunnen vormen. Maar tot nu toe tevreden

Reactie LOI:

Hartelijk dank voor uw goede review. Veel plezier en succes met de studie. Als er vragen zijn, staan wij voor u klaar!

Linda oosterveen

Module onderwijspsychologie

Ervaringen LOI

Helemaal geweldig, goede keus gemaakt

Beste Linda,
Wij danken je voor je goede beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat je ervaringen met LOI geweldig zijn. Wij wensen je veel succes met je module Onderwijspsychologie!
Met...
Beste Linda,