LOI

van Santen

Basiscursus coaching

Bedankt voor je feedback!
Wat fijn dat je tevreden bent met je opleiding en dat je ons kan aanbevelen bij anderen. Ik wens je nog veel succes met uw studie.

Centric

ITIL Foundation

Ervaringen LOI

Ervaringen zijn goed (de info die ik tot me neem moet kunnen rijpen), zeer handige studiewijzer/aanvullingenboekje op de pocket guide.
Pocketguide en aanvullingen 2 keer doorgenomen met...
Pocketguide en aanvullingen 2 keer doorgenomen met onderstrepingen.
Zeer snelle terugkoppeling van Theo Wanders over de huiswerk opgaven.
Samenvatting gemaakt van verkeerde antwoorden op de proef examens.
Examen score 95%.

Beste Student,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de opleiding en de begeleiding hiervan. Gefeliciteerd met het behalen van het examen. Ik wens je nog veel succes in de verdere toekomst.

Léon Habets

Uitvaartverzorger

Ervaringen LOI

Prima instituut, waar ik verschillende cursussen heb gevolgd.

Beste Léon,
Bedankt voor je feedback.
Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met de LOI en de opleidingen die je bij ons heeft gevolgd. Ik wens je nog veel succes met uw cursus.
Beste Léon,

Rene van Herwaarden

Italiaans

Tevreden

Beste Rene,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding bij ons! Ik vind het fijn om te horen dat de opleiding je goed bevalt.
Ik wens je nog veel succes met...
Beste Rene,
Ik wens je nog veel succes met de studie!

Daan Groenveld

Arabisch cursus

Tevreden

Beste Daan,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding! Wat fijn om te horen dat alles je goed bevalt. Ik wens je nog veel succes met de studie.
Beste Daan,

A.Boon

Geschiedenis van Nederland

Ervaringen LOI

Boeiende cursus met toegankelijk cursusboek. Tevreden over de wijze van feedback.

Beste A. Boon,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding! Wat fijn om te horen dat de inhoud je goed bevalt en je wordt voorzien van goede feedback.
Ik wens...
Beste A. Boon,
Ik wens je nog veel succes met jouw studie!

Kees Krijkamp.

Spaans voor beginners en gevorderden.

Duitse cursus beginners.

Beste Kees,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de cursus en dat je ons kan aanbevelen bij anderen. Ik wens je nog veel succes met je studie.
Beste Kees,

Maurice de Graaff

VWO deelcertificaten Frans en Latijn

Ervaringen LOI

Ik ben tevreden over de inhoud van de lessen. Kom af en toe wel een klein foutje tegen, maar dat kan gebeuren en is niet echt hinderlijk. Bij vragen wordt er snel en goed gereageerd.

Beste Maurice,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de lessen en dat je ons kan aanbevelen bij anderen.
Wanneer u een inhoudelijke fout aantreft in uw...
Beste Maurice,
Bedankt voor je feedback!
Wanneer u een inhoudelijke fout aantreft in uw studiemateriaal, dan vragen wij u dit zo specifiek mogelijk voor te leggen aan uw docent via LOI Campus. U kunt hiervoor in de betreffende modulewerkruimte gebruik maken van de optie Vragen over de leerstof.
Geeft u hierbij minimaal de volgende informatie door:
Hoofdstuk c.q, alinea’s:
Paginanummer:
Betreffende incomplete of onjuiste informatie:
Mocht er inderdaad een onvolkomenheid in de leerstof zitten, dan zal uw docent dit aan ons doorgeven.
Ik wens je nog veel succes met je studie.
Ian, LOI Webcare

Ton Hoeksma

Tekenen en acrylschilderen

Goed, betaalbaar en flexibel

Beste Ton,
Beste Ton,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en de betaalbaarheid en dat je gebruik maakt van het flexibel studeren wat de LOI aanbiedt. Ik wens je nog veel succes met het acrylschilderen.

Samsen

HBO rechten

Goed en snel

Beste mevrouw Samsen,
Beste mevrouw Samsen,
Bedankt voor je feedback!
Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met de opleiding HBO-bachelor Rechten en dat je ons kan aanbevelen bij anderen. Ik wens je nog veel succes met je studie.