LOI

H. Volkers

Engels voor gevorderden

Ervaringen LOI

Ik ben zeker tevreden met het materiaal. Het is allemaal duidelijk omschreven en genoeg oefeningen. Het werkt ook fijn met de kennisvragen. Ook de college is heel leuk.

Beste H. Volkers,
Beste H. Volkers,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent met de cursus Engels voor beginners en gevorderden en dat je ons aanbeveelt. Ik wens je nog veel succes met de studie.

Nvt

Adobe InDesign

Beste Student,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te vernemen dat je ervaring bij de LOI goed is en dat je ons kan aanbevelen. Ik wens je nog veel succes met je studie.
Met...
Beste Student,

Arie

Toeleiding social work

Ervaringen LOI

De start is vlot verlopen, telefonisch snel en duidelijk te woord gestaan, startpakket werd in 2 dagen bezorgd. Ik hoop dat de service gedurende de studie ook zo zal zijn.

Beste Arie,
Beste Arie,
Bedankt voor je feedback.
Wat goed dat de start van je opleiding voorspoedig is verlopen en dat je mede hierdoor ons kan aanbevelen. Ik wens je nog veel succes met je studie en mocht je vragen en of opmerkingen hebben kan je deze altijd stellen via het contactformulier op onze website.

Stephan

LOI Kids typecursus

Ervaringen LOI

We hebben enkel ervaring met de typecursus van onze dochter. En die is tot op heden prima.

Beste Stephan,
Beste Stephan,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te vernemen dat niet alleen jij maar ook je dochter tevreden is met de LOI Kidzz typecursus. Ik wens je dochter nog veel succes met de spygame.

Groots Huishouden

Professional Organizer

Ervaringen LOI

Fijne opleiding, veel geleerd. Niveau HBO is goed te doen, ook wanneer het alweer 30 jaar geleden is om in de schoolbanken te hebben gezeten. Studieduur van 10 maanden is kort aangezien de opleiding... Fijne opleiding, veel geleerd. Niveau HBO is goed te doen, ook wanneer het alweer 30 jaar geleden is om in de schoolbanken te hebben gezeten. Studieduur van 10 maanden is kort aangezien de opleiding uit twee delen bestaat. Ik zou aanraden deze op te splitsen in aparte opleidingen. (PO deel apart, ZZP deel apart). Momenteel ben ik met het ZZP deel bezig en ben bang het niet te redden.
Klein puntje van kritiek: er wordt redelijk verouderde lesstof aangeboden (PO deel), sommige links naar websites en/of linkjes werken niet en de literatuurlijst mag zeker een update krijgen! De meeste vragen in het examen waren prima te doen, helaas had ik er ongeveer 5 fout door onduidelijkheid in de vraagstelling cq antwoordmogelijkheden....
Overigens zeer tevreden over snelle beoordeling zowel van inzendopdrachten als van examenuitslag!

Beste student,
Beste student,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding bij ons! Uit jouw review begrijp ik dat er nog wel de nodige verbeteringen nodig zijn, zou je ons hier een e-mail over willen sturen via webcare@loi.nl? Dan kunnen we hier voor je achteraan.
Met betrekking tot de studieduur kan ik je wel informeren dat we 10 maanden rekenen als studieduur, maar je standaard van ons de dubbele tijd krijgt. Mocht je de precieze datum van jouw serviceduur willen weten, dan wil ik je vragen ons ook hierover te mailen.
Veel succes met jouw studie!
Robin
LOI Webcare

Ninette Huising-Meijerink

Algemene vaardigheden coachen

Ervaringen LOI

Ik ben heel tevreden omdat ik de stof duidelijk en overzichtelijk vind. Ook de snelheid waarmee opdrachten nagekeken worden vind ik prettig.

Beste Ninette,
Beste Ninette,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding! Ik vind het fijn om te horen dat de leerstof en het nakijktermijn je goed bevallen. Ik wens je nog veel succes met jouw studie!
Robin
LOI Webcare

Anastacia

LLB

Erg handig leerpad

Beste Anastacia,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met het leerpad. Ik wens je nog veel succes met je studie.
Ian, LOI...
Beste Anastacia,

Koning/Administratiekantoor JF Beuker BV

Hbo accountancy

Beste mevrouw Koning,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding en dat je ons kan aanbevelen. Ik wens je nog veel succes met je studie.
Met...
Beste mevrouw Koning,

Nassier

Onderwijsassistent

uitstekend

Beste mevrouw Nassier,
Beste mevrouw Nassier,
Bedankt voor je feedback!
Wat goed om te lezen dat je een uitstekende ervaring hebt bij de LOI en dat je ons kan aanbevelen. Ik wens je nog veel succes met je opleiding.
Ian, LOI Webcare,