LOI

HBO Online Marketing

Zeer Slecht

Beste Jordy,
Beste Jordy,
Wat jammer om te vernemen dat je een slechte ervaring hebt bij ons. Mocht er iets zijn waardoor ik jouw ervaring bij ons wellicht kan verbeteren, dan ontvang ik graag een e-mail van je op webcare@loi.nl. Dan kan ik gelijk met je meekijken.

Yorick

TRAP ER NIET IN MENSEN

Ervaringen LOI

Ik zit al 4,5 jaar bij deze oplichtingsinstelling. TRAP ER NIET IN MENSEN, ZE WILLEN ALLEEN JE GELD. De hoge raad heeft de LOI al beoordeeld als 'ONREDELIJK', net als vele rechtbanken.

Ik zit al 4,5 jaar bij deze oplichtingsinstelling.

- Onrealistische stage voorwaaden/eisen
- Onrealistische diploma voorwaaden/eisen
- De voorwaarden steken zo in elkaar dat je automatisch zakt of de tijd (studielooptijd) overschrijft (het is niet te realiseren)
- Stagebedrijven/werkgevers nemen geen LOI studenten aan
- Opleidingen zijn niet volledig of in elkaar gezet door een kleuter(Vaak Google naar betere leerstof)
- Examens zijn corrupt; de syntax van de vragen zijn zo moeilijk gemaakt dat het niet meer gaat om het toetsen van je kennis
- Verschillende voorwaarden voor examens formuleren/presenteren
- Klantenservice is heel erg matig
- Afdelingen zijn zo ingericht dat je met niemand in contact kan komen
- LOI tackelt om te demotiveren en om kosten omhoog te drukken
- Geen eigen lesstof
- MBO studie, maar HBO en hoger literatuur voorgeschoteld krijgen.
- Hoge kosten, annuleringskosten zijn ook belachelijk; 75% van de examenkosten BETALEN.
- Geen erkende opleidingen, zie onderwijsinspectie
- Totaal niet realiseerbaar naast vaste-baan
- Misleidend in alle vormen
- 6-10 weken nodig om examen te beoordelen
- 4 weken wachten op 1 handtekening
- 50% van je studietijd ben je aan het wachten op de LOI
- Geen enkele hulp krijgen/gelijk krijgen
- Geen antwoord terug krijgen op alle punten

LOI loopt zo in de papieren en is gestructureerd om je te laten zakken, zodat zij kunnen VULLEN.

Tuurlijk komt er nu een mooi slap verhaal van de LOI hieronder. Die zogenaamd hulp biedt.

Beste Yorick,
Beste Yorick,
Wat spijtig om te horen dat je niet tevreden bent met je opleiding. Om je verder te kunnen helpen wil ik je vriendelijk vragen om alle punten nader uit te leggen, zodat ik je verder kan helpen.
Je geeft aan dat er onrealistische stage en diploma voorwaaden/eisen zijn. Kan je aanwijzen welke voorwaarden er onrealistisch zijn, zodat ik dit kan doorgeven aan de studieleiding.
Veel LOI-studenten vinden wel een stageplek. Heeft u de stagemarkt al geprobeerd of verder gekeken dan je woonplaats?
Is het mogelijk om aan te geven welke modules of opleidingen niet volledig zijn?
Na elk beoordeelde examen is het voor studenten mogelijk om een exameninzage te doen. Hebt je je hiervoor wel eens aangemeld?
Je kan mij mailen naar webcare@loi.nl. Graag verneem ik je cursistennummer en je gewenste oplossing. Wellicht kan ik iets voor je betekenen,

Stefan

Orientatie bedrijfseconomie

Ervaringen LOI

Word goed en deskundig geholpen, er word met je meegedacht over de studierichting en alles word goed doorgesproken. Snel antwoord en eventuele feedback die je verder kan helpen met het begrijpen.

Beste Stefan,
Bedankt voor je feedback!
Wat goed om te lezen dat je tevreden bent met de LOI en onze dienstverlening. Ik wens je nog veel succes met je opleiding.
Met vriendelijke...
Beste Stefan,

Jojanneke

Management

Ervaringen LOI

LOI zorgt ervoor dat ik verder kan met mijn carrière. Ze bieden voor een schappelijke prijs mooie opleidingen aan. De leerkracht beantwoord snel de vragen en is goed bereikbaar. De mensen op de... LOI zorgt ervoor dat ik verder kan met mijn carrière. Ze bieden voor een schappelijke prijs mooie opleidingen aan. De leerkracht beantwoord snel de vragen en is goed bereikbaar. De mensen op de klantenservice behandelen mij als persoon en niet als klant.

Beste Jojanneke,
Bedankt voor je Feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en de docenten. Ik wens je nog veel succes in de verdere toekomst en je opleiding....
Beste Jojanneke,
Bedankt voor je Feedback!

F. van der Knaap

Makelaar wonen

Prima opleidingsinstituut

Beste F. van der Knaap
bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de LOI en dat je ons kan aanbevelen. Ik wens je nog veel succes met je opleiding.
Beste F. van der Knaap
bedankt voor je feedback!

EDDIE BERNHARDT

CONTENT MANAGEMENT

GOEDE FEEDBACK, GOED HANTEERBARE LESSTOF. TO THE POINT EN HELDER

Beste Eddie,
Beste Eddie,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding. Ik vind het fijn om te horen dat de studie jou goed bevalt. Ik wens je nog veel succes met de opleiding!

D.S. Raghoenath

HBO Toegepaste Psychologie

Ervaringen LOI

In januari begonnen met deze korte thuisstudie, tot nu toe erg tevreden over de lesstof, alle digitale leeromgevingen (zowel van loi als van het lesboek) en de feedback van docenten. Veel... In januari begonnen met deze korte thuisstudie, tot nu toe erg tevreden over de lesstof, alle digitale leeromgevingen (zowel van loi als van het lesboek) en de feedback van docenten. Veel mogelijkheden tot extra leerstof en oefeningen, filmpjes, artikelen en oefentoetsen. Prettig om mee te werken!

Beste D.S. Raghoenath,
Beste D.S. Raghoenath,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding. Ik vind het fijn om te behoren dat de studie jou goed bevalt. Ik wens je nog veel succes!

Ricardo

Mbo 4 ict

Ervaringen LOI

Betrouwbaar en flexibel. Goede feedback bij resultaten

Beste Ricardo,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de LOI en de begeleiding van de docenten. Ik wens je nog veel succes met je opleiding.
Beste Ricardo,

Judith B.M.W

Spaans voor meergevorderden

Zeer goed!

Beste Judith,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de cursus: Spaans voor meergevorderden. Ik wens je nog veel succes met je opleiding.
Beste Judith,

Sandra

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Ervaringen LOI

Super tevreden, het leren en het contact is gewoon super fijn

Beste Sandra,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en de begeleiding van je studie. Ik wens je nog veel succes met de opleiding.
Beste Sandra,