LOI

wanda blom

HBO Webdesign

Ervaringen LOI

Ik ben zeer tevreden over de LOI! Vriendelijke medewerkers en goede service. De problemen die ontstonden perfect opgelost. Campus erg prettig om te werken. Enige punt is dat de tijden die bij de... Ik ben zeer tevreden over de LOI! Vriendelijke medewerkers en goede service. De problemen die ontstonden perfect opgelost. Campus erg prettig om te werken. Enige punt is dat de tijden die bij de stof staan aangegeven lang niet altijd kloppen. Je kunt niet 55 bladzijdes lezen en bestuderen in 0,5 tot 1 uur, dat is onmogelijk.
Ook bij het uitstel aanvragen de eerste keer was prima!
Echter nu red ik het op 1 maand na net niet, vanwege de tweede coronagolf, thuis onderwijs etc. maar nu loop ik tegen een dichte deur, niets is meer mogelijk, behalve tegen een forse betaling. Dat kan ik niet missen en wil wel graag slagen, ik heb ook niet om corona gevraagd!
Buiten dit beveel ik iedereen LOI hogeschool aan!!

Beste Wanda,
Beste Wanda,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding. Ik zal je verbeterpunten doorgeven aan onze makers van de Campus, wellicht kunnen ze het één en ander wijzigen.
Ik kan goed begrijpen dat je de opleiding wilt afronden. Ik zal kijken of het mogelijk is om de opleiding toch nog een maand te verlengen, zodat je nog 2 maanden de tijd hebt om de opleiding af te ronden. Ik zal je per mail op de hoogte houden.

Mets

BOA

GOED

Beste mevrouw Mets,
Beste mevrouw Mets,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je de opleiding goed vind en dat je ons zou aanbevelen bij anderen. Ik wens je nog veel succes met je opleiding. In deze tijd zijn BOA's erg hard nodig.

Miranda Te Wiel-Tomberg

Mbo onderwijsassistent

Ervaringen LOI

De medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.

Beste Miranda,
Beste Miranda,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met onze dienstverlening en dat je ons kan aanbevelen bij anderen. Ik wens je nog veel succes met je studie.

LV

Apothekersassistent

Redelijk tevreden

Beste LV,
Bedankt voor je feedback!
Wat goed om te lezen dat je redelijk tevreden bent met je opleiding en de LOI. Ik wens je nog veel succes met je studie,
Met vriendelijke...
Beste LV,

Oosterhagen

Thuiskapper

Ervaringen LOI

Duidelijke en zeer leerzame cursus. Opgaven waren snel beoordeeld. Goede en duidelijke uitleg en fijne docent.

Beste mevrouw Oosterhagen,
Beste mevrouw Oosterhagen,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review! Wat fijn om te vernemen dat de leerstof en docenten goed bevallen. Ik wens je nog veel succes met jouw studie!

Sandra

Naaitechnieken en patroontekenen

Geweldig leuk

Beste Sandra,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding. Ik wens je nog veel succes met jouw studie!

Sevda Gokmen

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Zeer tevreden

Beste Sevda,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review! Ik vind het fijn om te horen dat alles goed bevalt. Veel succes met jouw studie.
Met vriendelijke...
Beste Sevda,

Anne

Geschiedenis van Nederland

Ervaringen LOI

Ik ben over het algemeen zeer tevreden met de LOI

Beste Anne,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent met je opleiding en de LOI. Ik wens je dan ook nog veel succes met je studie.
Met...
Beste Anne,
Bedankt voor je feedback.

Black Tulip Security

Beveiliging

Erg slecht

Beste Black Tulip Security,
Beste Black Tulip Security,
Wat spijt om te lezen dat je niet geheel tevreden bent met de LOI. Is het mogelijk om mij een e-mail te sturen naar webcare@loi.nl. Graag verneem ik je cursistennummer en waarmee ik je van dienst kan zijn. Wellicht kan ik je verder helpen.

Bet

Vwo

Super slecht!

Best Bet,
Best Bet,
Wat jammer om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent met de opleiding. Wellicht kan ik je ergens mee helpen. Als dit het geval is kan je mij mailen naar webcare@loi.nl. Graag verneem ik je cursistennummer en waarmee ik je kan helpen.