LOI

Renate Van waard

Pedagogische medewerker in de kinderopvang

Top

Beste Renate,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je opleiding en dat je de LOI kan aanbevelen. Ik wens je nog veel succes met je opleiding.
Met...
Beste Renate,

Wtb

Ervaringen LOI

Tot nu toe gied. Examen nakijken mpvragen duurde lang

Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tot nu toe tevreden bent met je opleiding bij de LOI en dat je ons kan aanbevelen. Ik zal je feedback doorsturen naar de desbetreffende opleiding die het proces van de uitslagen verwerkt. Ik wens je nog veel succes met je studie.
Met vriendelijke groet.
Ian. LOI Webcare.

Wies van de Poel

Engels voor meergevorderden

Heel tevreden

Beste Wies,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding! Ik wens je nog veel succes met jouw studie.
Robin
LOI Webcare

Sabine Stril

Mbo 4 tandartsassistente

Ervaringen LOI

Tot op heden prima graag meer duidelijkheid over verplichte opdrachten en wat je evt. kan skippen

Beste Sabine,
Beste Sabine,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn dat je tevreden bent met de opleiding. Ik kan je verder helpen met de verplichte inzendopgaven. Als je mij een e-mail stuurt naar webcare@loi.nl en aangeeft om welke modules het gaat kan ik dit voor je uitzoeken. Ook verneem ik graag je cursistennummer.

Arie van der Knijff

Beleggen voor beginners

tevreden

Beste Arie,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de cursus. Ik wens je dan ook nog veel succes met het studeren.
Ian, LOI...
Beste Arie,

Elin

Dierenarts Assistente

Ervaringen LOI

Ik ben super tevreden over de LOI. Zoals ook wel blijkt uit mijn beoordeling. Professioneel, betaalbaar en flexibel.

Beste Elin,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je opleiding en dat je blij bent met onze dienstverlening. Ik wens je nog veel succes met je studie....
Beste Elin,

Joost

Italiaans beginners

Leuk om te doen

Beste Joost,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je cursus. Ik hoop dat je de gedane kennis snel kan gebruiken in Italië. Ik wens je nog veel succes....
Beste Joost,

Gojs

Havo

Ervaringen LOI

Goede voorbereiding op het staatsexamen

Beste Gojs,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je goed wordt voorbereid op je staatsexamens. Ik wens je dan ook nog veel succes in mei wanneer deze plaatsvinden.
Met...
Beste Gojs,

Veen

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Ervaringen LOI

Ik ervaar mijn opleiding tot dit moment goed

Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tot nu toe een goede ervaring hebt bij de LOI. Ik wens je nog veel succes met de studie.
Met vriendelijke...

Magda Kamphuis

Kalligrafiecursus

Ervaringen LOI

Zeer tevreden, het is een mooie cursus, vond de online omgeving wel even wennen.

Beste Magda,
Beste Magda,
Bedankt voor je feedback!
Wat goed om te vernemen dat je zeer tevreden bent met de cursus. Ik kan begrijpen dat je even moest wennen aan de online campus die de LOI aanbiedt. Ik wens je nog veel succes in de verdere toekomst en hoop dat je je opgedane skills kan gebruiken in de praktijk.