LOI

Joy

Online Marketing

Ervaringen LOI

Ik ben tot nu toe erg tevreden over de LOI , de klantenservice reageert beleefd en snel. Eventuele fouten in de studieboeken worden gecorrigeerd en heb je een opdracht klaar is deze snel nagekeken... Ik ben tot nu toe erg tevreden over de LOI , de klantenservice reageert beleefd en snel. Eventuele fouten in de studieboeken worden gecorrigeerd en heb je een opdracht klaar is deze snel nagekeken door de leraar .
Mijn studieboeken kwamen op tijd aan ondanks de coronacrisis, bij deze mijn complimenten daarvoor .
Het examen staat ingepland ik ben erg benieuwd hoe het verder verloopt maar ik heb er alle vertrouwen in.

Beste Joy,
Bedankt voor je feedback!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de LOI en dat de service bevalt. Ik wens je nog veel succes met de studie en vooral ook met het examen....
Beste Joy,

rick de rooij

HBO Big data

Slecht

Beste Rick,
Beste Rick,
Wat vervelend om te vernemen dat je een slechte ervaring hebt met jouw opleiding bij ons. Helaas kan ik uit dit bericht niet herleiden waar je tegen aanloopt. Zou je daarom jouw gewenste oplossing en cursistennummer willen mailen aan webcare@loi.nl?

W

Begin er niet aan!!!!

Ervaringen LOI

Reageren niet op mails!!! Heb er al heel veel gestuurd ik bel met ze maar geven ze geen duidelijk antwoord!!
Ik heb alleen een proefles aangevraagd en in 1 keer lagen er boeken op de mat ik heb contact met ze opgenomen en wilde mijn studie stoppen dat hebben ze gedaan maar moet nou als nog de hele studie betalen terwijl ik daar niks van gebruik nu ik daarover contact zoek geven ze geen antwoord!!!!!!

Beste Willianne,
Beste Willianne,
Je geeft aan dat je een proefles hebt aangevraagd, maar opeens ingeschreven stond voor de opleiding. Volgens onze administratie heb je via het internet het inschrijfformulier ingevuld voor de gehele opleiding, ook hebben we dit aan je bevestigd via de mail. Wanneer je niet binnen 14 dagen na inschrijving de opleiding herroept, gelden de normale stopvoorwaarden. We kunnen hier helaas niet van afwijken.

Ivana

Apothekersassistent mbo4

Beste Ivana,
Bedankt voor je waardering!
Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt bij de LOI. Ik wens je nog veel succes met je studie.
Ian, LOI...
Beste Ivana,
Bedankt voor je waardering!

Nicolette Elenbaas

Taarten en cupcakes bakken

Ervaringen LOI

In twee maanden al super veel geleerd

Beste Nicolette,
Bedankt voor je beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat je in 2 maanden al veel kennis hebt opgedaan. Ik wens je dan ook nog veel succes met het bakken.
Met...
Beste Nicolette,
Bedankt voor je beoordeling.

Jasmijn

Professional Organizer

Ervaringen LOI

Leuke en leerzame opleiding. Zeker het de module starten als ZZP'er erbij. Je weet meteen wat er allemaal voor nodig is om als PO aan de slag te gaan. Het examen vond ik minder. Veel vragen waarbij... Leuke en leerzame opleiding. Zeker het de module starten als ZZP'er erbij. Je weet meteen wat er allemaal voor nodig is om als PO aan de slag te gaan. Het examen vond ik minder. Veel vragen waarbij naar mijn mening meerdere antwoorden mogelijk waren. Hier mag wel het een en ander in worden aangepast.

Beste Jasmijn,
Beste Jasmijn,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding. Ik vind het fijn om te horen dat je veel hebt kunnen leren van de module. Ik wil je ook bedanken voor je feedback over het examen. Ik heb hier notitie van gemaakt zodat we hier in de toekomst op kunnen letten.
Veel succes met jouw studie!

Sandra Steenhagen

Assistent makelaar wonen

Ervaringen LOI

Ben net gestart, lesmateriaal ziet er goed uit

Beste Sandra,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding. Ik vind het fijn om te horen dat alles goed bevalt. Veel succes met jouw studie!
Met vriendelijke...
Beste Sandra,

Marlies

Zelfstandig kindercoach

Ervaringen LOI

Fijne opleider, kan alles op eigen tempo doen, ben zeer tevreden. Zou zeker nog meer cursussen via LOI doen.

Beste Marlies,
Beste Marlies,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding. Ik vind het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de opleiding en ik wens je nog veel succes met jouw studie!

Kort apothekersassistent

Ervaringen LOI

goed, het voldeed aan mijn verwachting

Beste Student,
Bedankt voor je feedback.
Beste Student,
Bedankt voor je feedback.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de opleiding en dat het voldeed aan je verwachtingen. Ik wens je nog veel succes in de verdere toekomst en hoop dat je alle gedane kennis kan toepassen in het werkveld.

Manon van Duyn

3D typecursus

Ervaringen LOI

Erg hoge pc eisen die niet erg duidelijk vermeld staan. (Pc met internet en Chrome nodig)
Geboden oplossing; kosteloos annuleren bieden we u aan(?)

Beste Manon,
Beste Manon,
Bedankt voor je feedback!
Het klopt dat bij de typecursus een vereiste is om de cursus zo goed mogelijk te maken. Mocht je laptop of computer het niet aankunnen dan kan je altijd binnen 14 dagen de cursus kosteloos annuleren.