Robin

Supersnelle levering en goede prijs voor wat je krijgt

Gerda

Toevallig op deze site terecht gekomen en daar ben ik heel tevreden over!

Benny

Uitermate slecht

Reactie CLEAN COMPANY:

Beste
Dank voor je review.
Zoals via mail gecommuniceerd was uw bestelling niet toegekomen wegens een fout adres.
We wouden het u opnieuw opsturen maar dit wou u niet, dus hebben wij u...
Beste
Dank voor je review.
We wouden het u opnieuw opsturen maar dit wou u niet, dus hebben wij u terug betaald.
Nogmaals onze excuses voor dit voorval.
Mvg

Eddy

Snel, bij prijs en vriendelijke klantenservice.

Rogier

Vlotte correcte levering. Artikel stuk goedkoper dan bij andere aanbieders.

Renny

Een parasol via Bol.com bij Clean Company gekocht. Ik haal hem uit de doos en er zitten diverse scheuren in. Zeer slecht!

Ronald

De levering liep vertraging op en dat was minder leuk maar laat me toch even zeggen dat ik ten zeerste onder de indruk was van mevrouw Sarah, gelet op haar opvolging, haar welwillendheid, haar... De levering liep vertraging op en dat was minder leuk maar laat me toch even zeggen dat ik ten zeerste onder de indruk was van mevrouw Sarah, gelet op haar opvolging, haar welwillendheid, haar klantgerichtheid. Ik zou nog meer superlatieven kunnen vermelden, maar ik laat het bij de reeds voormelde.
Toch nog anders gezegd: een dikke merci en een geweldige pluim voor mevrouw Sarah.

daisy

Momenteel niet goed. Moest dinsdag geleverd worden, maar mijn bestelling is nog steeds niet onderweg.

Ghislain

Correcte levering en op tijd