Niet goed, het pakket werd in de regen achtergelaten waardoor alle producten schade opliepen
Valerie
Zeer tevreden, uiterst snelle verzending
Anja
Kwalitatieve producten aan veel voordeliger e prijs, top en snel geleverd.
HUBERT
Heel vlotte levering
M
Heel handig, snel, goede kwaliteit spullen
Roos
Vriendelijk en zeer hulpvaardig aan de telefoon. Snelle levering
Julia
De werkelijke geleverde kg-hoeveelheid (5,5 kg p/doos) komt niet overeen met de aangeboden hoeveelheid (6,5 kg per doos). Per wasmiddel doos scheelt het gewoonweg 1 kg! Als je hierover klaagt is...De werkelijke geleverde kg-hoeveelheid (5,5 kg p/doos) komt niet overeen met de aangeboden hoeveelheid (6,5 kg per doos). Per wasmiddel doos scheelt het gewoonweg 1 kg! Als je hierover klaagt is hun oplossing: stuur alles maar terug…
ronny
Zeer goed verpakt en tijdig geleverd. We kregen een track en trace code om het pakket te volgen maar deze kwam van een voor ons onbekende leverancier en niet van clean company waardoor het wel wat...Zeer goed verpakt en tijdig geleverd. We kregen een track en trace code om het pakket te volgen maar deze kwam van een voor ons onbekende leverancier en niet van clean company waardoor het wel wat verwarring gaf.
Johanneke
Goede communicatie en snelle levering naar Nederland