Looping

Vd weurf

Simpel en snel !!

nvt

Netjes afgehandeld. De koper probeerde nog te onderhandelen maar dankzij het contract heb ik de afgesproken prijs gekregen.

J.Neve

Auto via looping verkocht. heldere afspraken. koper kwam, keek even rond de auto en ging zonder verdere onderhandelingen over tot aankoop,afgemeld, geld gestort alles snel geregeld.

Ineke u

Van begin tot einde klopte alles prima

Ralf

Snel goed en zeer vriendelijk geholpen. Geen kleine lettertjes, auto zonder problemen opgehaald en alles netjes en snel afgehandeld.

Lianne Banda - Martens

Snel, vriendelijk en effectief geholpen!

Yvonne

Ik heb nooit weer wat gehoord van dit bedrijf

Reactie Looping:

Beste Yvonne, vervelend om te lezen dat je geen reactie van ons hebt gehad. We hebben je geprobeerd te bellen voordat de review is geplaatst, op dat moment was je helaas niet bereikbaar. We zien... Beste Yvonne, vervelend om te lezen dat je geen reactie van ons hebt gehad. We hebben je geprobeerd te bellen voordat de review is geplaatst, op dat moment was je helaas niet bereikbaar. We zien terug in onze gegevens dat er geen overeenstemming is gekomen over het bod voor de auto. Hopelijk kunnen we in de toekomst wel met tevredenheid wat voor je betekenen. Team Looping

Nvt

Super geholpen! Snel en contact was Perfect !!
Netjes na gebeld of alles goed was verlopen

TRG

Waardeloos bedrijf, slechte service en onbetrouwbare afnemers

Reactie Looping:

We hebben meerdere keren geprobeerd contact te krijgen, helaas zonder succes. We hadden graag in gesprek gegaan om de ervaring met Looping te bespreken. Team Looping

Rex international B.V.

Vanaf contact afspraken prima nagekomen case blijven volgen tot de verkoop ,afgesproken prijs met de koper zonder problemen betaald, ik heb een goede ervaring met Looping.

Reactie Looping:

Bedankt voor de mooie review!