Looping

Martijn

Niet ok en niet professional

Reactie Looping:

Beste Martijn, vervelend om te lezen dat de ervaring met Looping niet naar tevredenheid is geweest. We hebben op basis van deze review geprobeerd contact te zoeken om de situatie te bespreken, maar... Beste Martijn, vervelend om te lezen dat de ervaring met Looping niet naar tevredenheid is geweest. We hebben op basis van deze review geprobeerd contact te zoeken om de situatie te bespreken, maar we hebben je helaas niet te pakken kunnen krijgen.

CS Boerleider

Goed geholpen en te woord gestaan

Rudi jansen

Ondanks dat de auto door een particulier is verkocht zijn ze altijd zeer professioneel en behulpzaam geweest. Mijn volgende verkoop krijgt eerst hier de kans!

Reactie Looping:

Dank je Rudi voor deze mooie review. Goed om te lezen dat de auto op een passende manier is verkocht. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar.

Zwiers

Netjes en correct behandeld door dit bedrijf.

Afbouw

Slecht oordeel helemaal niet verkocht binnen 24 uur

Herman Langes

Snel en correct. Contact werd netjes onderhouden en verkoopprijs was acceptabel.

Ron Belt Kok aan Huis

(Bewerkt)

Zeer slecht behandeld door Looping. Snel contact en snel eens over prijs. Vervolgens hoor ik een week niets. Daarna bod van ca 40 % van wat we overeengekomen waren. Niet akkoord gegaan en Looping... Zeer slecht behandeld door Looping. Snel contact en snel eens over prijs. Vervolgens hoor ik een week niets. Daarna bod van ca 40 % van wat we overeengekomen waren. Niet akkoord gegaan en Looping ging er verder mee aan de slag. Daarna niets meer gehoord van Looping tot recensie . Wel vertrouwen in teamleider dat dit een incident was.

Reactie Looping:

Vervelend om te lezen Ron dat het niet naar wens is verlopen. Er is inmiddels contact met je geweest en het gaat zoals je zelf ook al schrijft inderdaad om een incident. Natuurlijk nemen we alle... Vervelend om te lezen Ron dat het niet naar wens is verlopen. Er is inmiddels contact met je geweest en het gaat zoals je zelf ook al schrijft inderdaad om een incident. Natuurlijk nemen we alle feedback graag mee om onze diensten nog verder te verbeteren.

Andre Berben

Heel fijn en prettig geholpen door verkoper Bram.
Super bedankt

Reactie Looping:

Dank je Andre voor de mooie review en goed om te lezen dat onze collega Bram goed heeft geholpen. We gaan de feedback zeker aan hem doorgeven.
Team Looping

Mecit

Ik heb door gegeven dat er geen airco was zit ik 2 weken opde verkoper aftewachten komt die langs en zegt dat er geen airco is probeert 2000 euro minder tebetalen.

Henk wanningen

Zeer klantvriendelijk, accuraat en professioneel, afspraak is afspraak